selam anneler...
bu gün size 1 çok iyi 2 de köt haberim var....
bebişimi gördüm

maşallah deyin teyzecikler bebişim
1250 gr 38 cm boyu olmuş... bebişim gelşimi 15 güncük ilerde..doktor çok sevindi maşallah dedi

2 haftada bebişim 550 gr olmış... ... yani 26+5 şiz ama ugs de
28+6 görünüyo başı aşşağıdaydı poposunu dayamış secdeye yatımış gibiydi ve yüzünü bırak profil bile vermedi...bu zamandan bebekler hep dönermiş..onun için uygun pozsyon belli değilmiş...37. haftada pozisyonu önemliymiş...çünkü değişmezmiş... en geç...
kötü haberim 
2 haftada 4 kilo almışım... toplamda 11 oldum..ama doktorum kısa zamanda almamdan ciddi ciddi rahatsız oldu..2 hafta sonra tekrar gidicem..ama neden aldığımı biliyorum kiloları...
1 kere fast food
2 kere evde poğaça yaptım yedim.
1kre misafirim geldi 5 çeşit götürdüm..
2 defa muhlama yedim...
1 defada evde sigara böğreği kızrrtım... bunlar harici yediklerim yani yemezdim 2 haftada yediklerim... bu 2 haftada almama lazım ciddi ciddi... neye sevincemi üzülcemi anlamadım
diğer sorun hastanemi seviyorum..doktorumuna..başka bi yerde doğum yapma düşüncesi beni bitirir...ama epiduralle doğum ücreti
5 bin 100 tl biz 3 e 4 e razıydık..malum kayınpeder vericek ya iğrenç bişey...yorumlarını dinlemek yada yapıcaklarını bilmek..eşim hastane araştır diyo..ama oda istemiyo başka yer... %70 orası olcak ama ne olur ne olmaz die ben bi araştırcam sanırım..bu durum beni mutsuz ediyo....
özel gvenilen..hastane kızlar... yardımcı olun..olurda öyle bişey olursa kontrollerede orda devam edelimde bari

hem doktor tanısın beni hem ben doktora alişim..