- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.121
tekrar gelebildim hanımlar ne kaynatıyonuzzz offf ya elemanlara iş öğretcem diye imanım gevredi yaaaaa
kızzz kepeklimmmmm canımmmmm hoşgeldinnnnnn![]()
![]()
![]()
ouuww didoşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar gelebildim hanımlar ne kaynatıyonuzzz offf ya elemanlara iş öğretcem diye imanım gevredi yaaaaa
![]()
![]()
Selamlar Hanımlarr...
Bende nisan annesi olacağım inşallah.Uzundur hep okuyorum ama yazmamıştım.Artık gelmenin vaktidir dedim..
Benım kuzumda kızz.![]()
![]()
![]()
elbise istiyorlar şekerim bir arkadasım götürmemişti eşi eve gidip almak zorunda kaldı
slmm kızlarr biz geldik oğlusumla
leegörkemm canım nasılsın görüşemiyoruz epeydir![]()
eeee geç bile kaldın bacımmmmmmmmmmm ne güzel yaptında geldin amma canım benümmmmouuww didoşum...bende geldiim.nisan annesi oldum.
aysu tatlım doğrudur doğuma alt üst pijama giydirmiyolar çünü zor oluyo benim arkadaşta inad edip almamıştı sezeryanliydi bide pijamanın altını giydirmedi hemşirelerle hasta bakıcılar karnına baskı yapar ve ilk saatler sürekli alttaki pedi değiştirmeleri gerektiği için ben gecelik aldım 1 tane sabahlıklı bitane daha sırf gecelik alcamhoşgeldin cnm aramıza.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
hoşgeldin cnm.kolay gelsin valla zor iş öğretmek.
bizde pijamalardan konuşuyoduk.doğuma gecelik gibi elbise istiyolarmış sanırım bi bilgin varmı?
aaa bende gormustum bugun ..ama cesaaret edemedim.eline ulasınca bizede haber edersin dimii.bende bebek arabasıyla hediye ediyorlarmıs ya bazı markalar o olmazsa bakarım demıstım bu cantaya.
hoşgeldin cnm
nasılsın?
eeee geç bile kaldın bacımmmmmmmmmmm ne güzel yaptında geldin amma canım benümmmm![]()
![]()
aysu tatlım doğrudur doğuma alt üst pijama giydirmiyolar çünü zor oluyo benim arkadaşta inad edip almamıştı sezeryanliydi bide pijamanın altını giydirmedi hemşirelerle hasta bakıcılar karnına baskı yapar ve ilk saatler sürekli alttaki pedi değiştirmeleri gerektiği için ben gecelik aldım 1 tane sabahlıklı bitane daha sırf gecelik alcam
bende bi gecelik bi de sonrası için pijama takımı istiyorum...off off cok çalışmam lazım coook..subat basında anneciğim gelecek onunla alırız ınsallah..
eeee geç bile kaldın bacımmmmmmmmmmm ne güzel yaptında geldin amma canım benümmmm![]()
![]()
aysu tatlım doğrudur doğuma alt üst pijama giydirmiyolar çünü zor oluyo benim arkadaşta inad edip almamıştı sezeryanliydi bide pijamanın altını giydirmedi hemşirelerle hasta bakıcılar karnına baskı yapar ve ilk saatler sürekli alttaki pedi değiştirmeleri gerektiği için ben gecelik aldım 1 tane sabahlıklı bitane daha sırf gecelik alcam
Selamlar Hanımlarr...
Bende nisan annesi olacağım inşallah.Uzundur hep okuyorum ama yazmamıştım.Artık gelmenin vaktidir dedim..
Benım kuzumda kızz.![]()