• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam canım...Hoşgeldin...Kesinlikle katılıyorum tembellik konusunda...Bereket benim koçiş yemek konusunda bişey demiyor temizliğe gene yapma diyor...

benimkide yemek konusunda seçici değildir hani bii laf var ya 'ne bulursa yiyo' işte o tam benim kocalık bii laf. aman canım istemedi napalım kaynanama çıkarız bugünde. alıştık zaten tembelliğe sürekli kaynanama gidiyoruz yemeğe. temizlik konusunda benimkide yapma diyor ama arada şakayla karışık takılıyo 'ev aldı başını gidiyo sen nekadar pis oldun diye' bende diyorum valla millet bana bişey diyemez hamile derde sana baya bii söylenirler adam karısına yardım eder diye diyorum. ama nerde yardım edecek koca pek bii beceriksiz anam benim adam.:1:

bugun dev hastanesıne gttım bazı tahlıllerım vardı dr bı kadını muayene ettı 39 haftalık hamıleymış haftaya gel sen dedı sonra duşundu yok yok dedı ben ozamn yokum dedı sen en ıyısı yarn gel ı zaten sezeryanamelıyata alalım dedı ayyy benı orda bı heycan bastı bana ne oluyosa kadında hemen kabul ettı daha bır haftsı varken

normalde sezeryan önceden belli ise zaten 38. haftada alınıyormuş hatda bazen daha erken ..acaba 2. gebelik olduğu içinmi sezeryan olacaktı da son güne kadar bekliyorlar ??

benımkının de bu ara bı ış yaptıgı yok yapıncada ellı kere soyletıyor.sadece getırı goturu ıyı yapıyor sonrada sadece çocuk dogana kadar sonra yapmam dıyor bende az kaldı dayan dedım:9:ozamn bence daha çok ış yapcaklar merak etmeyın sız yıne zafer bızım:64:

kızlar benimde evde ütüm var akşam gidip ütü yapıcam Allah izin verirse,yemek yapmayan hanımlar kocişlerinizi alın gelin bize,dünden yapmıştım 3-4 çeşit yemeğim var yeriz beraber.:56:

selam kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm pek hareketliydi ve haftasına göre 10 gün önden gidiyomuş dedi maşşallah tam 1700gr olmuş bizim sıpa ama bebeğin eşi hala aşşaığıda ve dahada inmiş aşşağıya dedi eşinle beraver olmak yok dedim sanki çok vardı hehehe birde ayakta durma her an kanama olabilir allah korusun ve budurumda sezeryan olmam şart oldu ne kadar istesemde normal doğum yapmayı nasip olmadı rabbim bebişlerimize sağlık versinde ne olursa olsun.

selam kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm pek hareketliydi ve haftasına göre 10 gün önden gidiyomuş dedi maşşallah tam 1700gr olmuş bizim sıpa ama bebeğin eşi hala aşşaığıda ve dahada inmiş aşşağıya dedi eşinle beraver olmak yok dedim sanki çok vardı hehehe birde ayakta durma her an kanama olabilir allah korusun ve budurumda sezeryan olmam şart oldu ne kadar istesemde normal doğum yapmayı nasip olmadı rabbim bebişlerimize sağlık versinde ne olursa olsun.

hayırlısı cnm herşeyde bir hayır vardır bebişin kilosu hakkında şu kadar doğar gibi bişey soledi mi

evt canım sonra dr ıkıncı gebelık ılkı sezaryanla oldugu ıçın buda oyle olcak normal zaten olmaz dedı

iyi akşamşar bayanlar :64:,eğer sezeryanı 38. haftada aloyorlarsa benim doğum daha erken olacak demektir bu süper o zaman . benim ilk çocuk sezeryan olunca mecburen buda öyle olacak ay bakın şimdi çok sevindim :66:

hayırlısı cnm herşeyde bir hayır vardır bebişin kilosu hakkında şu kadar doğar gibi bişey soledi mi

yok canım öyle bşiy demedi sadece bu ay çok iyi almış bir sonraki ay değişeniliyo bazen dedi belli olmaz dedi bende 1ayda 2kilo almışım çok sevindim yediklerim bebişe yaradı demek ama hakkını yememek lazım eşim her akşam bana meyvemi soyar getiriri yatmada önce sütümü getiri bana o iyi baktı diyebilirim.

:10: kızlar ben eve doğru kaçıyorummmm....
hadi iyi akşamlar hepinize.. :92::16:
ıyı akşamlarrr:16:

maşş:nazar:bebışıne.bende bugun tahlıl ıçın başka bı dr gttım muayene ettı benı plasentan aşşagıda kanaman oldumu dedı yok dedım sonrada kalın ıyı durumda dedı.dun kendı drum kontrol ettı o bışe dememıştı bende pek ustune durmadım zaten hep farklı drlar benı strese sokuyor.bende normal dogum yapamıycam gıbıme gelıyor çunku drum nısan 1 ıle 10 arası hazrlıklı olcaz dedı halbukı benım tarıh 20 sı

selam kızlar demekki tek miskin ben değilmişim. iyice rölantiye aldım işleri. okuldan gelince bi yatıyorum eşim okuldan gelip de yemek yapıncaya kadar:) temizlik işini zaten unuttum bile:) kocam da sağolsun neyi elime alsam dur sen bırak modunda...tatile 2 gün kaldı anneme saklıyorum kendimi hayırlısıyla:)
bu arada magnezyum olarak benimkiler ikiz olduğu için magnorm ve kalsiyum olarak da ostram alıyorum hergün hiç kramp yaşamadım şimdye kadar.

Bebişine maşallah canım...Bende çok özledim bıdığımı ama daha var görmeme...Bu Nisan bebekleride aman nazar değmesin çoğunluğu 10 gün önde gidiyorlar...Dr. dediklerinede uy canım...Bol bol dinlen...Zaten bebişler gelince istesekte dinlenemeyeceğiz...

slm güzel hatunlar biraz geçmişe bakıp öyle yazayım dedim ama bayagı ilerlemiş biraz okudum gerisini sonra okurm artık..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..

benımkının de bu ara bı ış yaptıgı yok yapıncada ellı kere soyletıyor.sadece getırı goturu ıyı yapıyor sonrada sadece çocuk dogana kadar sonra yapmam dıyor bende az kaldı dayan dedım:9:ozamn bence daha çok ış yapcaklar merak etmeyın sız yıne zafer bızım:64:

benimkide yemek konusunda seçici değildir hani bii laf var ya 'ne bulursa yiyo' işte o tam benim kocalık bii laf. aman canım istemedi napalım kaynanama çıkarız bugünde. alıştık zaten tembelliğe sürekli kaynanama gidiyoruz yemeğe. temizlik konusunda benimkide yapma diyor ama arada şakayla karışık takılıyo 'ev aldı başını gidiyo sen nekadar pis oldun diye' bende diyorum valla millet bana bişey diyemez hamile derde sana baya bii söylenirler adam karısına yardım eder diye diyorum. ama nerde yardım edecek koca pek bii beceriksiz anam benim adam.:1:

kızlar benimde evde ütüm var akşam gidip ütü yapıcam Allah izin verirse,yemek yapmayan hanımlar kocişlerinizi alın gelin bize,dünden yapmıştım 3-4 çeşit yemeğim var yeriz beraber.:56:

:29: çok iyi anlıyorum valla.. bugün bizde de yemek yok ne yicez :56: bilmem..
Normalde koçiş çok hamarattır çok yardım eder bana, ama bugün de çok yoğun geçti onun günü..
bir de yemek yap desem olmaz :14:

kocişin e maşallah cnm bizimki de ev işleri,nde hamarat keşke yemek de de hamarat olsa bir çorba karıştırır bir de havuç rendeler

ay kızlar alemsiniz yine adamları mı çekiştiriyorsunuz :9: çok şükür benimkide niye yemek yapmadın demez pek ama çok yemek seçiyor o ayrı..ama sağolsn ben yapmayınca boşver diyor kahvaltılık yeriz..gerçi ben temizliği çok yapamasamda yemeği çok ihmal etmiyorm ,hem kendim sıcak yemek seviyorm hemde oğlmda yiyor ona kıyamıyorm..yemek olmayınca çockta ıvır zıvıra kalıyor malum..sağolsn eşimde temizliğe yardım eder ama yemekten hiç çakmaz,geçen diyorm cnm değişik şeyler istior keşke şöyle farklı birşeyler bilip yapsan,diyor başka isteğin :8:
esteem cnm valla ben bgün yapmadım yemek az önce acıktım kahvatılıkla geçiştirdim bekle geliyorm :21:

slm kızlar topikçe ne kadar tembelleştik dimi. yemekler yok, ütü birikti, ev aldı başını gidiyo. akıl veren çokda iş yapan yok. benim kaynanamda aman durdun durdun bırak iş güç yapma artık diyo ama gelipte bii makina tutmuyo eve bide üst katımda oturuyo yanii.:19: şaka bii yana kimsenin işini falan istemiyorum ara ara bii makina tutuyorum eve yetiyo çok şükür.:21:

aynen benim durum özetlemişsin cnm..üst kattalar hatta bekar görümcemde var ama bunca zamandır evliyim ,o kadar aşerdim,hamile oldm,lahusa oldum daha 1 gün evimi süpürmüşlüğü yoktur..aaman kimseden birşey istemiyorm gölge etmesinler yeter..

selam güzel anneler napıyosunuz?

slm tatlım iyiym çok şükür..

selam kızlar demekki tek miskin ben değilmişim. iyice rölantiye aldım işleri. okuldan gelince bi yatıyorum eşim okuldan gelip de yemek yapıncaya kadar:) temizlik işini zaten unuttum bile:) kocam da sağolsun neyi elime alsam dur sen bırak modunda...tatile 2 gün kaldı anneme saklıyorum kendimi hayırlısıyla:)
bu arada magnezyum olarak benimkiler ikiz olduğu için magnorm ve kalsiyum olarak da ostram alıyorum hergün hiç kramp yaşamadım şimdye kadar.

Selam canım...Hoşgeldin...Kız ben içimde 1 tane ile zorlanıyorum artık Allah sana kolaylık versin iki tane ile...Cinsiyetleri ney...

iyi akşamşar bayanlar :64:,eğer sezeryanı 38. haftada aloyorlarsa benim doğum daha erken olacak demektir bu süper o zaman . benim ilk çocuk sezeryan olunca mecburen buda öyle olacak ay bakın şimdi çok sevindim :66:
hoşgeldınız evt 38 haftada sezeryan olunabılıyormuş.hadı ozamn gozun aydın ben korkuyorum sezeryandan

hoşgeldınn ne gzl ıkızmış bebışlerın:nazar: ozamn sen daha çok zorluk çekersın

hoşgeldınız bayans eşinın yardımcı olması çok ıyı :nazar:
benım kayannamda da ış yoktu baktı olmuyor temzlık olmasada yemeklrı artık orda yıyoruz ohh ne rahatmış ya çok zorlanıyordum aç kalıyordum resmen kokudan mutfaga gıremıyordum ole kolay babaanne olunmuyormuş ama 6 ay çok çektım

Back
X