• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

valla kızlar sağolun ikisi de erkek. ama zorluk konusunu ne siz sorun ne ben söyleyim:)geçen arabada inerken diyorum eşime tespih böceğine döndüm diye:) hem erke gelmesinler stresi var üzerimde bu haftadan itibaren hem de ağırlık...botlarımın fermuarını kapatma için eğilmek ızdırap resmen. bundan sonraki haftalarda halimi hayal edemiyorum tosbağa gibi.:)) üstelik ben bi de 50 kıloydum alışık değilim kıloya hiç..allah sonumuzu hayır etsin cümleten:58:

Ben hamile kaldığımdan beri hep normal doğum istiyorum ama sanırım sezeryanı tercih edeceğim...Geçende annemde sordu nasıl olacak diye aynısını dedim anneme...Son zamanlarda haberlerde ve çevremde normal doğumda anne ve bebekte kalıcı hasarların kaldığını duydum ve gördüm...Bu nedenle gerildim...Annemde normal doğum derken hep şimdi sezeryan ol diyor...Haberlerde aynı şeyleri oda izlemiş...
Doğumdan sonrada 10 gün falan annemde kalacağım...Benim ev sobalı ve çok soğuk oluyor...Annemde dedi ben senin evde hizmet edemem sana heryer buz gibi dedi...Haklıda...Eşimle konuştum...Oda havalara göre kendini toparlamana göre kalırsın orda dedi...Annemin evi doğalgazlı...Bir sevindim ki sormayın...Kaynana biraz surat edecek ama banane...

valla kızlar sağolun ikisi de erkek. ama zorluk konusunu ne siz sorun ne ben söyleyim:)geçen arabada inerken diyorum eşime tespih böceğine döndüm diye:) hem erke gelmesinler stresi var üzerimde bu haftadan itibaren hem de ağırlık...botlarımın fermuarını kapatma için eğilmek ızdırap resmen. bundan sonraki haftalarda halimi hayal edemiyorum tosbağa gibi.:)) üstelik ben bi de 50 kıloydum alışık değilim kıloya hiç..allah sonumuzu hayır etsin cümleten:58:
allah yardımcın olsun canım rahat ayakkabı gıy sende bende ayabaılarımı zro gyrm artık
Ben hamile kaldığımdan beri hep normal doğum istiyorum ama sanırım sezeryanı tercih edeceğim...Geçende annemde sordu nasıl olacak diye aynısını dedim anneme...Son zamanlarda haberlerde ve çevremde normal doğumda anne ve bebekte kalıcı hasarların kaldığını duydum ve gördüm...Bu nedenle gerildim...Annemde normal doğum derken hep şimdi sezeryan ol diyor...Haberlerde aynı şeyleri oda izlemiş...
Doğumdan sonrada 10 gün falan annemde kalacağım...Benim ev sobalı ve çok soğuk oluyor...Annemde dedi ben senin evde hizmet edemem sana heryer buz gibi dedi...Haklıda...Eşimle konuştum...Oda havalara göre kendini toparlamana göre kalırsın orda dedi...Annemin evi doğalgazlı...Bir sevindim ki sormayın...Kaynana biraz surat edecek ama banane...

aman nerde rahat edıyorsan oyle kal havalar ısınana kadar mayıs gıbı duzelır zaten.kayanan surat ederse etsın çocugumu usutcen bıde sezaryan olcan sana bakım lazm

selam kızlar demekki tek miskin ben değilmişim. iyice rölantiye aldım işleri. okuldan gelince bi yatıyorum eşim okuldan gelip de yemek yapıncaya kadar:) temizlik işini zaten unuttum bile:) kocam da sağolsun neyi elime alsam dur sen bırak modunda...tatile 2 gün kaldı anneme saklıyorum kendimi hayırlısıyla:)
bu arada magnezyum olarak benimkiler ikiz olduğu için magnorm ve kalsiyum olarak da ostram alıyorum hergün hiç kramp yaşamadım şimdye kadar.

anacım çok normal birde senin çift yane :9: annen gelince rahat edersin inş..

iyi akşamşar bayanlar :64:,eğer sezeryanı 38. haftada aloyorlarsa benim doğum daha erken olacak demektir bu süper o zaman . benim ilk çocuk sezeryan olunca mecburen buda öyle olacak ay bakın şimdi çok sevindim :66:

evet ilki sezaryan olunca tabi ikincinin gelişide belli ,ay bi yandan güzel bi yandan heyecanlı...

:10: kızlar ben eve doğru kaçıyorummmm....
hadi iyi akşamlar hepinize.. :92::16:

güle güle cnm..

selam kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm pek hareketliydi ve haftasına göre 10 gün önden gidiyomuş dedi maşşallah tam 1700gr olmuş bizim sıpa ama bebeğin eşi hala aşşaığıda ve dahada inmiş aşşağıya dedi eşinle beraver olmak yok dedim sanki çok vardı hehehe birde ayakta durma her an kanama olabilir allah korusun ve budurumda sezeryan olmam şart oldu ne kadar istesemde normal doğum yapmayı nasip olmadı rabbim bebişlerimize sağlık versinde ne olursa olsun.

maş. bebişine:nazar: inş. hayırlısı cnm..aman ikinizde sağlıklı olunda varsın sezarayn olssn..

valla öyle cnm..hepimize zor ama tabi ikiz ayrı zor olur..ay zayıfken kilo almakta tuhaf oluyor hakkaten ben ilkinde 56 kiloyla hamiş kaldım 70te doğrmştm ,millete kalsa hiç doğr dürüst karnım yoktu ama ben kendimi yvarlancak gibi hissediyordum ve ömrümde ilk kez 70li li kiloyu görmüştüm :1: ama tabi doğumdan sonra 5 kilo kaldı ve buna 61le başladım,tek umudum 80li rakamları görmeden doğurmak :4:

cnm hayırlısı olsn..aman valla kaynana na hiç bakma insanın annesi gibisi varmı? kaynanalar kendi kızına gelince iyi,geline geldimi farklı oluyor..boşver sen keyfine bak annene git,eşinde bişey dememiş..

hoşgeldınız bayans eşinın yardımcı olması çok ıyı :nazar:
benım kayannamda da ış yoktu baktı olmuyor temzlık olmasada yemeklrı artık orda yıyoruz ohh ne rahatmış ya çok zorlanıyordum aç kalıyordum resmen kokudan mutfaga gıremıyordum ole kolay babaanne olunmuyormuş ama 6 ay çok çektım

hoşbldk cnm..evet sağolsn yardım eder eşim,ama bende çok suistimal etmiyorm,zaten çift işte çalışıyor yoruluyor yazık :26:

valla öyle cnm..hepimize zor ama tabi ikiz ayrı zor olur..ay zayıfken kilo almakta tuhaf oluyor hakkaten ben ilkinde 56 kiloyla hamiş kaldım 70te doğrmştm ,millete kalsa hiç doğr dürüst karnım yoktu ama ben kendimi yvarlancak gibi hissediyordum ve ömrümde ilk kez 70li li kiloyu görmüştüm :1: ama tabi doğumdan sonra 5 kilo kaldı ve buna 61le başladım,tek umudum 80li rakamları görmeden doğurmak :4:

VALLA CANIM BEN ŞİMDİDEN 60LARIN SONUNA VURDUM kılolular nasıl yaşıyor anlamıyorum diyorum ne zor işmiş ahlaya ohlaya kıpırdamakk:1:

allah yardımcın olsun canım rahat ayakkabı gıy sende bende ayabaılarımı zro gyrm artık

aman nerde rahat edıyorsan oyle kal havalar ısınana kadar mayıs gıbı duzelır zaten.kayanan surat ederse etsın çocugumu usutcen bıde sezaryan olcan sana bakım lazm

Vallah daha şimdiden wc gidip çömelince zorlanıyorumda ozaman dikişli nasıl yaparım bilmiyorum...Bereket annemlerinki oturaklı...Annem birde beni düşünüp kadın iş yerinden izin alacak kaynanayı hiç takamam vallah...

Selam kizlar nasilsiniz? benim kasiklarim cok agriyor son donemde hepte agriyor doktorum normaldir diyor ama yinede icim rahat etmiyor sizde boyle bir agri var mi?

evet cnm benimde bi ara çok ağrıdı hatta dr. erken doğm riskiinden şüphelenip bayagı ince mayene etti ama çok şükür sorn çıkmadı,ayakta durma yat dinlen dedi..hatta yanında biri varsa 3-4 gün hiç kalkma istirahat et dedi..birde ilaç vermişti..çok kötü olursam diyede serum yazmıştı ama ben direndim bayagı serumu taktırmadım..şimdi geçti çok şükür..sanada geçmiş olsun..yinede kontorllerini aksatma ve çok kötüysen git bence dr.a..birde idrar yollarında iltihap fln olunca ağrı olyormuş..

Vallah daha şimdiden wc gidip çömelince zorlanıyorumda ozaman dikişli nasıl yaparım bilmiyorum...Bereket annemlerinki oturaklı...Annem birde beni düşünüp kadın iş yerinden izin alacak kaynanayı hiç takamam vallah...

evt sen nerde rahat edıyorsan oyle olmalı eşinde anlayışlı olur ozamn merak etme

Slm kızlar nasılsınız:71:
Tatile son 2 gün...Valla artık zorla gidip geliyorum okula yeterrr diyesim geliyor.Bi de benim bu ara bir anda sertleşmelerim oluyor.Takılıp kalıyorum yürüyemiyorum bile.Neden oluyor bir bilginiz var mı kızlar???

canım eğer karnında tek bir bölge sertleşiyorssa normalmiş artık bebekler büyüdüğü için kıpırdadıkları yer sertleşiyor. ama tüm karnın uzun süre sert kalıyorsa doktoruna görünmende fayda var.

selam kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm pek hareketliydi ve haftasına göre 10 gün önden gidiyomuş dedi maşşallah tam 1700gr olmuş bizim sıpa ama bebeğin eşi hala aşşaığıda ve dahada inmiş aşşağıya dedi eşinle beraver olmak yok dedim sanki çok vardı hehehe birde ayakta durma her an kanama olabilir allah korusun ve budurumda sezeryan olmam şart oldu ne kadar istesemde normal doğum yapmayı nasip olmadı rabbim bebişlerimize sağlık versinde ne olursa olsun.

cnm gözünaydın kocaman olmuş bebişin.
çok dikkatli ol cnm sezeryanda olsa hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde miniğin gerisi geçer.

herkse iyi akşamlarr:16: hastaneden gelioruz. görümcem burundan estetik ameliyat oldu da bugün. bende kayınvalidemle yanındaydım. hemen alt kat da doğumhane ve bebek bakım ünitesi vrmış. biraz gezdim orda. allahım yaaa ne tatlılardı öyle hepsi birer kanatsız melek. o kadar saf tertemiz o kadar savunmasızlar ki.. böyle izlerken gözlerim dolu dolu oldu hemen tabi..( malum bayan sulugözüm ben) hatta bi kaç anneyle sohbet ettim sezeryan doğum yapmış geziniolardı koridorda. geneli erkek doğurmuş kapılarında mavi tüller fln vardı. ay kızlar yaaa allha hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. en az acı ve sıkıntıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.. :69: (bu gün böyle duygusalım napiiim işte idare edin ):17:

herkse iyi akşamlarr:16: hastaneden gelioruz. görümcem burundan estetik ameliyat oldu da bugün. bende kayınvalidemle yanındaydım. hemen alt kat da doğumhane ve bebek bakım ünitesi vrmış. biraz gezdim orda. allahım yaaa ne tatlılardı öyle hepsi birer kanatsız melek. o kadar saf tertemiz o kadar savunmasızlar ki.. böyle izlerken gözlerim dolu dolu oldu hemen tabi..( malum bayan sulugözüm ben) hatta bi kaç anneyle sohbet ettim sezeryan doğum yapmış geziniolardı koridorda. geneli erkek doğurmuş kapılarında mavi tüller fln vardı. ay kızlar yaaa allha hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. en az acı ve sıkıntıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.. :69: (bu gün böyle duygusalım napiiim işte idare edin ):17:

ii akşamlar canmm ay hepmze saglıcakla kucagmza almayı nasp etsn yaaa :69:

herkese ii akşamlaaaaaaaaaar kızlar nasılsınız :81::81:

hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?

ayy cnm yaaa rabbim bizlerede kolay sağlıklı doğumlar nasib etsin.
görümcenede geçmiş olsun.

ayyy kızlar yemek istyrm yiyemyrum artık midemmde bi baskı bi baskı keşke bu zamna kadr doya doya yeseydim istesem de yiyemyrm artık :27:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum geçici bir yerde hizmet veriyoruz şimdi tadilattan dolayı oradadki nettede sorun olduğundan giremedim. Malum akşamlarıda eşimden fırsatım olmuo :D. Cuma kontrolümüz vardı bebişim 1 hafta önden gidiyormuş 1500 gr olmuş. 11 şubatta tekrar kontrolümüz var doğum iznim için yazımızı yazacak doktor amcamız... evimde olup dinlenip bebişim için hazırlıklara devam etmek istiom.....

iyiyiz teyzesiii oturuyoz kızçemle tekmeliyo bolbol

dimi ay çok sevimliler
bu arada esra hemşehriymişiz annenler hala anteptemi yaıyor benim tüm ailem orda
evet cnm..... antepliyiz..ailem istanbulda cnm...
maşallah cnm:nazar: sağlıkla büyüsün bebişin....
esrayağmur çizelge için teşekkü ederm cnm eline sağlık
nedemek cnm..güle güle kullan... 28 nisan dediğin için... böyle oldu..benim 27 si ama istersen değiştire bilirim...

Back
X