• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ayyy kızlar yemek istyrm yiyemyrum artık midemmde bi baskı bi baskı keşke bu zamna kadr doya doya yeseydim istesem de yiyemyrm artık :27:

canım bende aynen yiyemiyorum birde öyle oldum ki artık şöööle bacaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum ,yemeğimi getirsinler,temizliğimi yapsınlar kendimi çoook yorgun hissediyorum :68:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum geçici bir yerde hizmet veriyoruz şimdi tadilattan dolayı oradadki nettede sorun olduğundan giremedim. Malum akşamlarıda eşimden fırsatım olmuo :D. Cuma kontrolümüz vardı bebişim 1 hafta önden gidiyormuş 1500 gr olmuş. 11 şubatta tekrar kontrolümüz var doğum iznim için yazımızı yazacak doktor amcamız... evimde olup dinlenip bebişim için hazırlıklara devam etmek istiom.....

cnm hoşgeldin.
bebişin kocaman olmuş:nazar::nazar:

Benden de herkese selam selam selam :)

Allahım bugün dişçideydim yine.Kanal tedavisi olan dişimin dolgusu vardı.Ömrümden ömür gitti sanki.Röntgen çekemediği için uyuşturmadan deneme yanılma yoluyla bir güzel temizledi ama ben de bittim yani.Dişlerinize iyi bakın kızlar.

Bu arada benim gibi her 10 dk da bir tuvalete giden var mı? Benim oğluş artık çok baskı yapıyor ve günde 20 kere wc ye gitmekten yoruldummm....

ayy kızlarr reklamlarda ne gorsem canım ıstıyor ıkı gunudr dayanamdım kahve ıçtım şimdı yanında da abur cubur bakkal ışlerı yanı bı kereden bışe olmaz heralde bı anda yuklenıyorum gercı:56:

Allahım bugün dişçideydim yine.Kanal tedavisi olan dişimin dolgusu vardı.Ömrümden ömür gitti sanki.Röntgen çekemediği için uyuşturmadan deneme yanılma yoluyla bir güzel temizledi ama ben de bittim yani.Dişlerinize iyi bakın kızlar.

Bu arada benim gibi her 10 dk da bir tuvalete giden var mı? Benim oğluş artık çok baskı yapıyor ve günde 20 kere wc ye gitmekten yoruldummm....

hoşgeldınn g.olsun canım ıyı dayanmıssın valla.ben varım tuv.hıç çıkamıyorum desem yerıdır

cnm hoşgeldin.
geçmiş olsun diş işi kötü haklısın inşallah bi daha yaşamazsın.
wc bendede sıkıntı oluyo.10 dk da değil ama yarım saatte bir oluyo.ama çok su içiyorum ben ondan kaynaklanıyo.

ayy kızlarr reklamlarda ne gorsem canım ıstıyor ıkı gunudr dayanamdım kahve ıçtım şimdı yanında da abur cubur bakkal ışlerı yanı bı kereden bışe olmaz heralde bı anda yuklenıyorum gercı:56:
bikereden bişey olmz canm da sen ynede a zyemeye çalış kilo yapar sadece o kadr

gecmiş olsn canm yaa..işte o benm her 10 dakkada bir tuwaletteyim ayaga kalktgmda saatleerdr wc ye gtmemişim gbi bi agrı zaten son gunlerde kasıklarm çok agryr

canım bende aynen yiyemiyorum birde öyle oldum ki artık şöööle bacaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum ,yemeğimi getirsinler,temizliğimi yapsınlar kendimi çoook yorgun hissediyorum :68:

ay sorma canm ya canm istesn birileri bişey yapsn ben yiyeyim istyrm :1: semester da anneme gtcem ohh bol bol bakar bana

Chicco Lite Way Top Puset - Pembe | Pusetler | Chicco | Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzir

Chicconun bu arabası indirime girmiş.
Bebeksepeti güvenilir bir site mi acaba :26:

Selamlar
Güvenilir bir site olduğunu anlaşmalı bankalarından anlayabilirsiniz ( Garanti Bankası, Akbank, Finansbank, Bank Asya ). Bu bankalar güvenilir olmayan siteler ile sanal pos anlaşması yapmamaktadır.Ayrıca 128 bit lik rapid SSL kullanmaktadır. Kapıda ödeme sistemi de mevcuttur. Şu ana kadar pek fazla duymamanızın sebebi henüz 6 ay önce kurulmuş olmasıdır. Kısa sürede sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Satış adedinde olmasa da gönderi süresi ve müşteri memnuniyetinde kendini ıspatlamıştır. 6 aylık sürede satışını gerçekleştirdiği binlerce ürünü 1-2 gönderi hariç 3 günlük gönderi süresine sadık kalarak gerçekleştirmiştir.

İhtiyaç duyduğunuz tüm ürünler ile iligli özelden danışabilirsiniz. Bu arada ben de bir haziran annesiyim:)

slm hatunlar ben yine geldim ama fazla kalamıcam yatıcam,eşim yattı illa sende yat diye tutturdu :78:

herkse iyi akşamlarr:16: hastaneden gelioruz. görümcem burundan estetik ameliyat oldu da bugün. bende kayınvalidemle yanındaydım. hemen alt kat da doğumhane ve bebek bakım ünitesi vrmış. biraz gezdim orda. allahım yaaa ne tatlılardı öyle hepsi birer kanatsız melek. o kadar saf tertemiz o kadar savunmasızlar ki.. böyle izlerken gözlerim dolu dolu oldu hemen tabi..( malum bayan sulugözüm ben) hatta bi kaç anneyle sohbet ettim sezeryan doğum yapmış geziniolardı koridorda. geneli erkek doğurmuş kapılarında mavi tüller fln vardı. ay kızlar yaaa allha hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. en az acı ve sıkıntıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.. :69: (bu gün böyle duygusalım napiiim işte idare edin ):17:

ay cnm ya duygusalız işte napalım idare etsinler :17: kolaymı can taşımak..

ayyy kızlar yemek istyrm yiyemyrum artık midemmde bi baskı bi baskı keşke bu zamna kadr doya doya yeseydim istesem de yiyemyrm artık :27:

üzülme tatlım yemesekte son aylarda öyle bianda kilo artıyorki insan şaşıp kalıyor..ama bi müddet sonra geçiyor o baskı..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum geçici bir yerde hizmet veriyoruz şimdi tadilattan dolayı oradadki nettede sorun olduğundan giremedim. Malum akşamlarıda eşimden fırsatım olmuo :D. Cuma kontrolümüz vardı bebişim 1 hafta önden gidiyormuş 1500 gr olmuş. 11 şubatta tekrar kontrolümüz var doğum iznim için yazımızı yazacak doktor amcamız... evimde olup dinlenip bebişim için hazırlıklara devam etmek istiom.....

maş. bebişine kocaman olmuş artık :nazar:

slm hatunlar ben yine geldim ama fazla kalamıcam yatıcam,eşim yattı illa sende yat diye tutturdu :78:

ay cnm ya duygusalız işte napalım idare etsinler :17: kolaymı can taşımak..

üzülme tatlım yemesekte son aylarda öyle bianda kilo artıyorki insan şaşıp kalıyor..ama bi müddet sonra geçiyor o baskı..

maş. bebişine kocaman olmuş artık :nazar:

slm cnm hoşgeldin....dışarda yağmur var...romatizmam tuttu...sıpa içerde taklalar atyıo...geriyo karnımı...:26:

Selam herkese:80::80::80: ...Hiç sayfada ilerlememiş herkes geçmişi okuyor sanırım .Bizimde babamız yok oğlumla canımız sıkılıyor tv dede bişey bulamadık izleyecek nette sıktı bizi ..face dede kimselerim yok . Diğer annelerin topiklerine sızıyoruz bizde. evde buz gibi merkezi sistemden nefret ediyorum hayatımdaki ilk merkezi sistemli ev burası ilk kısımız delirmek üzereyim 10.30 da kapanıyor sabah 6 ya kadar donuyoruz böle soğuk günlerde . Elektrikli soba aldık onu yakıyorum ya çocukla ne yapıcaz bilmiyorum.tasınalı 6 ay oldu gözümde yemiyor yazın tasınsammı diyorum .

Selam herkese:80::80::80: ...Hiç sayfada ilerlememiş herkes geçmişi okuyor sanırım .Bizimde babamız yok oğlumla canımız sıkılıyor tv dede bişey bulamadık izleyecek nette sıktı bizi ..face dede kimselerim yok . Diğer annelerin topiklerine sızıyoruz bizde. evde buz gibi merkezi sistemden nefret ediyorum hayatımdaki ilk merkezi sistemli ev burası ilk kısımız delirmek üzereyim 10.30 da kapanıyor sabah 6 ya kadar donuyoruz böle soğuk günlerde . Elektrikli soba aldık onu yakıyorum ya çocukla ne yapıcaz bilmiyorum.tasınalı 6 ay oldu gözümde yemiyor yazın tasınsammı diyorum .

cnm benim ya..iğrenç soğuk ev hiç çekilmez....elektrikliye dikkat et cnm... ay:26: benim soğukta kasıklarım ağrır resmen... babanız nerde cnm.... benimde eşim yarın basket izlemeye gidicek bizde 1e kadar tekiz... bebiş yaza geliyo biraz büyücek inş..sonra kış ama her ne kadarda olsa bebiş olucakları için düşünür insan..

cnm benim ya..iğrenç soğuk ev hiç çekilmez....elektrikliye dikkat et cnm... ay:26: benim soğukta kasıklarım ağrır resmen... babanız nerde cnm.... benimde eşim yarın basket izlemeye gidicek bizde 1e kadar tekiz... bebiş yaza geliyo biraz büyücek inş..sonra kış ama her ne kadarda olsa bebiş olucakları için düşünür insan..

eşim çalışıyor ya işte :(( sanırım daha bi kaç saat gelmez .. ya burayada öle sıcak bi evden geldim ki kışın bırak uzun kollu giymeyi kombiyi 1 derecede yaksam sortla geziyoduk gelen kombiyi kısın çok sıcak eviniz diyordu. evede giyecek 1 tane kazagımız bile yoktu buraya geldik ne giyeceğimizi sasırdık resmen ..evet elektriklidende korkuyorum ..

:37:kızlar nabersiniz.ben gecenlerde emzirme sütyeni almıştım göğüs ucunun açıldığı yer ortadan dikişliymiş.meğer dikişsiz olan dümdüz olanlarıda varmış artık mecbur kullanıcam onu ama 1 tane de dikişsiz alıcam bodylerde gezmege gıderken çirkin durmasın orası.sizde alırken dikkat edin dikişsiz olmasına kızlar...bende dikişsiz olanları bebekssepeti.comda farkettim bileeydim öle almazdım ama cahillik işte nabcan :))) :1:

biz yatıyoruz şimdi herkese iyi geceler...
:3: iyi geceler cnm...
:37:kızlar nabersiniz.ben gecenlerde emzirme sütyeni almıştım göğüs ucunun açıldığı yer ortadan dikişliymiş.meğer dikişsiz olan dümdüz olanlarıda varmış artık mecbur kullanıcam onu ama 1 tane de dikişsiz alıcam bodylerde gezmege gıderken çirkin durmasın orası.sizde alırken dikkat edin dikişsiz olmasına kızlar...bende dikişsiz olanları bebekssepeti.comda farkettim bileeydim öle almazdım ama cahillik işte nabcan :))) :1:

hihih bizde öğrenmiş olduk.... sağol cnm..

günaydın kızlar iyisinizdri umarım gene sıcacık yatagımızdan kalktık işe geldık bakalım ne olacaksa.artık zoruma gıdıyo ıse gelmek :19:

Back
X