• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet cnm ya bide o var.
ben doktorun muaynanesine gidiyorum.nst hastanede oraya yönlendirir muhtemelen sskda geçmiyo bakalım ne kadar isticekler.

hoşbulduk cnm
evet alışmam gerek sanırım ama korkuyorumda daha hazırlıklar bitmedi ya erken gelirse diye.

evet cnm 8 gün önden gidiyodu en son gittiğimde.doğum tarihini etkilemez diyolar ama bakalım görcez.
eşime kalsa sen şubatı bitirince doğrurusun kesin diyo.

valla benide iyice heycan başmaya başladı cnm artık.

50tl benım kı de ozel muay.

eren havacım özelden mesaj attımmm...:92:

selam kızlaaar...:92::92:bi geçmişi okuyayım diyorum ama ne zamandır giremedim birikmişşş.ne var ne yok??herşey yolunda mı??bebişler anneler iyimi??

hoşgeldınız tşk ederım cnm aldım:16:

cnm ben bide sezaryen düşünüyorum
daha erken alınacak yanii:)
bnide heycan basıyor...

benim belli değil ne olcağı.ilk sen doğurursun o zaman cnm.

hayır canım benım drun muay.sınde var aslında o kdar muayene parası verıyoruz onu almasa ben bılmıyordum ucretlı oldugunu sonradan ogrendım

aaa hem muaynanesinde nst var hemde paramı istiyo ekstradan şaştım vallaa.
bizimkinin muaynanede yok osmanoğlu hastanesine yönlendiriyo çok yakın zaten hastaneye.

ben sezaryan ıstemıyorum ama drum nısan 1ıle 10 arası tarıh verdı normalde tarıhım 20 nısan 38 hafta olunca hazr ol dedı buyuk ıhtımal bende sezeryan olcam bana oyle glıyor bışe demıyor ama
neden sezeryan cnm?aksi giden bişimi var yoksa doktorun tercihimi?

hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz ya sen nasılsın bebişinle?

iyiyiz bizde şükür cnm biraz kasıklarım ağrıyo 2 gündür niye anlamadım ilk haftalarda rahim büyürkenki ağrı gibi...bide acayip uyku sorunu yaşıyorum gece 2 saate bir tuvalete kalkıyorum su içiyorum geziniyorum tam uyuyorum hadi sonra bidaha:1::1:galiba bebişler geldikten sonra bu şekilde olacağımız için vücut alıştırma yapıyo.

herkes alışverişleri bitiriyo maşallah..benim daha eksiğim çok.park yatak alcam ev düzenlence dolaplar ayarlancak.kökten bi temizlik...ne çok işimiz var:52::51:

benim belli değil ne olcağı.ilk sen doğurursun o zaman cnm.

aaa hem muaynanesinde nst var hemde paramı istiyo ekstradan şaştım vallaa.
bizimkinin muaynanede yok osmanoğlu hastanesine yönlendiriyo çok yakın zaten hastaneye.

neden sezeryan cnm?aksi giden bişimi var yoksa doktorun tercihimi?

evt var bende şaşırdım amannn zaten battık bı de her gttıgımde grcekmışım.
benım bbegım bır hafta gerıden gelıyor ya olçumlerde şimdı yakın takıpteyım alalh korusunda eger bebek beslenemezse 38 haftada hemen dogum olcak .gercı 32 mı 34 ole bışe dedı ozamn çatı muayenesıyle anlıcaz dedı nasıl dogum olcagını

iyiyiz bizde şükür cnm biraz kasıklarım ağrıyo 2 gündür niye anlamadım ilk haftalarda rahim büyürkenki ağrı gibi...bide acayip uyku sorunu yaşıyorum gece 2 saate bir tuvalete kalkıyorum su içiyorum geziniyorum tam uyuyorum hadi sonra bidaha:1::1:galiba bebişler geldikten sonra bu şekilde olacağımız için vücut alıştırma yapıyo.

Herkes alışverişleri bitiriyo maşallah..benim daha eksiğim çok.park yatak alcam ev düzenlence dolaplar ayarlancak.kökten bi temizlik...ne çok işimiz var:52::51:

benimde kasıklarım ağrıyo tatlım acaba giydiklerim mi sıkıyopr diye aşagı cekiyorum hala ağrıyo

Son düzenleme:
slm annişler nasılsıız?benim dünden beri ağrılarım var kasıklarımda sanki bıcak saplanıyor:((bişey yoktur insalah dün gece karnım cok gergindi haftaya kontrolüm var ama böyle giderse beklemem:((

kızlar merhaba
salı akşamı randevum vardı bebişimi gördüm babamızın acil işi çıktığı için o gelemedi
dün de günümüz olduğu için yazamadım
tam 28. haftada bebeğimin kilosu 1.200 olmuş boyuda 37 cm:64:
bundan sonra 2 hafta da bir muayneye çağırdı
ayrıca bebeğin akciğerlerinin gelişimi için olan iğneyi vurdurdum dün sabah 2 doz akşam 2 doz sizlere sorup duruyordum ya doktorum benim tüp bebek olduğu için vurdurmamın tedbir amaçlı daha iyi olacağını söyledi sakın korkma dedi erken doğum riski yok dedi ama bebeğin kafası yine aşağı doğru rahim çıkışına doğru dedi bir de zor elde edilen bir gebelik olduğu için tedbir olarak vuralım dedi normal yolla hamile kalanlara da öneriyoruz dedi neyse bende doktoruma güvendim ve vurdurdum çok pahalı bir şey değildi 4 kutusu 12 tl civarı zaten ssk karşılıyor biraz daha az oluyor 48 saat geçtiği zaman etkisi başlıyormuş o satten sonra erken doğsa bile bebeğin akciğerlerini geliştirdiği için bebekler daha çabuk toparlanıyor zararı hiç yok dedi .inş. yinede zamanında hayırlısı ile gelsin de
bebeğim ve hepimizin ki tabiili :1:

herkes alışverişleri bitiriyo maşallah..benim daha eksiğim çok.park yatak alcam ev düzenlence dolaplar ayarlancak.kökten bi temizlik...ne çok işimiz var:52::51:

Merhaba,

Bende aynen senin durumundayım . Uyku muyku kalmadı :43: yat , wc ye kalk uykuya dalmaya çalış tam dalmışken tekrar kalk sersem gibi oluyorum sabahları :14:
rahat bir uykuya hasretim , birde çalışıyorum çalışınca dahada zor, böyle devam edecek galiba bundan sonrası:59:

kızlar merhaba
salı akşamı randevum vardı bebişimi gördüm babamızın acil işi çıktığı için o gelemedi
ayrıca bebeğin akciğerlerinin gelişimi için olan iğneyi vurdurdum dün sabah 2 doz akşam 2 doz sizlere sorup duruyordum ya doktorum benim tüp bebek olduğu için vurdurmamın tedbir amaçlı daha iyi olacağını söyledi sakın korkma dedi erken doğum riski yok dedi ama bebeğin kafası yine aşağı doğru rahim çıkışına doğru dedi bir de zor elde edilen bir gebelik olduğu için tedbir olarak vuralım dedi normal yolla hamile kalanlara da öneriyoruz dedi neyse bende doktoruma güvendim ve vurdurdum çok pahalı bir şey değildi 4 kutusu 12 tl civarı zaten ssk karşılıyor biraz daha az oluyor 48 saat geçtiği zaman etkisi başlıyormuş o satten sonra erken doğsa bile bebeğin akciğerlerini geliştirdiği için bebekler daha çabuk toparlanıyor zararı hiç yok dedi .inş. yinede zamanında hayırlısı ile gelsin de

benimde alışveriş bitmedi ve evde yapılcak bi sürü iş var.
balkon kapancak,bebeğe dolap siparişi verilcek aynı yerde koltuklarımada yeni kılıf diktiricem ve derin temizlik yapılcak.
gerçekten çok işimiz var.

evt var bende şaşırdım amannn zaten battık bı de her gttıgımde grcekmışım.
benım bbegım bır hafta gerıden gelıyor ya olçumlerde şimdı yakın takıpteyım alalh korusunda eger bebek beslenemezse 38 haftada hemen dogum olcak .gercı 32 mı 34 ole bışe dedı ozamn çatı muayenesıyle anlıcaz dedı nasıl dogum olcagını

anladım tatlım inşallah zamanında gelir bebişin.
nst ye her hafta giriyomuşsun zaten.benimde bundan sonra haftada 1 e düşer kontrollerim sanırım.

slm annişler nasılsıız?benim dünden beri ağrılarım var kasıklarımda sanki bıcak saplanıyor:((bişey yoktur insalah dün gece karnım cok gergindi haftaya kontrolüm var ama böyle giderse beklemem:((

hoşgeldin cnm.
benimde bu aralar ağrılarım yoğunlaştı.geceleri çok geriliyorum ve tarnım acıyo bundan dolayı allahtan randevum yarın doktorda.
seninde ağrıların geçmezse bekleme kontrolünü cnm.

kızlar merhaba

hoşgeldin cnm.
maşallah kocaman olmuş bebişin:nazar::nazar:
doktorunun iğneyi önermesinde varmış bi sebep demekki cnm.hayırlısı ile zamanında gelir inşallah bebişn.

herkese selam kızlar uzun zamandr gremedm gecmişide okuyamadm hepinz iyisiniz umarımm
hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz ya sen nasılsın?

benimde kasıklarım ağrıyo tatlım acaba giydiklerim mi sıkıyopr diye aşagı cekiyorum hala ağrıyo

gecmışolsun kızlar ayaklarınızı uşutmemeye çalışın

kızlar merhaba

maşş:nazar:bebışıne ıyı yapmısıın canım tedbırı elden bırakmamak lazm
herkese selam kızlar uzun zamandr gremedm gecmişide okuyamadm hepinz iyisiniz umarımm

Slm mutlu anneler
nasılsınız

hoşgeldınz bız ıyıyız sız nasılsınzz:emir_bebek:

Slm mutlu anneler
nasılsınız

hoşgeldin cnm
biz oğluşumla iyiyz ya bebişle sen nasılsın?

Merhaba,

Bende aynen senin durumundayım . Uyku muyku kalmadı :43: yat , wc ye kalk uykuya dalmaya çalış tam dalmışken tekrar kalk sersem gibi oluyorum sabahları :14:
rahat bir uykuya hasretim , birde çalışıyorum çalışınca dahada zor, böyle devam edecek galiba bundan sonrası:59:

hoşgeldin cnm.

Rahat rahat yaparsın canım,bak biz hala çalışıyoruz bide çalıştığımız halde hazırlık yapıcaz diye uğraşıcaz.Sıkıntı yapma yetişir daha var zamanın:21:

Ayy şekerim onlar kıskançlıklarında söylüyor,son dakikadada zaten kimse birşey almıyor yada aceleye geldi deyip almaktan vazgeçiyorlar,onunda taktiği o galiba şimdi erken diyip aldırmamak,sonrada onlar aldı deyip aldırmamak.Sıkma canını herkesinde alacağı varsa alsınlar yani ne bekliyorlar doğumumu canımmm:20:

Canımm artık bayağı ilerledin sen ondan kaynaklanıyordur.Biz cumartesi eminönüne gitmeyi düşünüyoruz,çamaşırcıları falan gezicem,bebek mağazalarını gezicem.havuzlu handa aysunun dediği gibi herkes bir çalışıyor,bi yerden bi parça eşya aldık alt kata indik anaa dedik aynı adam,dedik burasıda mı sizin dedi burda 4 mağazamız var bizim dedi.O yüzden fiyatlar aşağı yukarı aynı.

Aysucuğum hoşgeldin,artık alışmalısın ağrılara seniki maşallah önden gidiyor çünkü.:nazar:

Canım unnado davetini aldım teşekkür ederim tatlım

Selam canım hoşgeldin, iyiyiz biz sen nasılsın?? :80:
Slm mutlu anneler
nasılsınız
İyiyiz canım :48: sen nasılsın??
kızlar merhaba
İnşallah canım hepimizinki hayırlısıyla zamanında gelsinler..:69: bebişine maşallah :nazar: :nazar:
canım hoşgeldin :48:..bende de dün kasık ağrısı vardı, sanki regl olucam gibi ama geçti.. şimdi de bel ağrısı.. :97: benim de haftaya kontrol, sorucam doktora bütün ağrıları :69:

Back
X