• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar günaydın nasılsınız...

ayy coktandır giremiyordum girsemde okuyup cıkıyordum.. odasının siparişini verdik 15 şubatta gelecek merakla bekliyoruz. pusetimiz araba koltugumuzu zaten amcamız almıstı. teyzesi kanguru ve anne bebek çantası aldı. babaannesi kıyafetler almış çok cici onlarıda verdi bana.. benim aldıklarımda var bugün son olarak çıkıp eksikleri tamamlayıp deterjan alıp yıkamaya baslayacagım. anneannemizde bir sürü kıyafet serilizatör mama ısıtma kapları falan bir dünya se almıs ama ameliyatlı oldugu için sonra getircek. kıyafetleri benim anneanneme yıkatıp ütülettirip öyle geitiriyim sana iş olmasın dedi. yazık ameliyatlı ama yine de kıyamadı kızına.. haa sepet beşiğimizde annemde.. herşeyi tamam yani oğlumun nerdeyse birkaç eksik hariç.. eksik olanlarda bakım seti, küvet falan filan ufak seylr yani.. ayyy cok heyecanlıyımmm:)))

amanın szn çeyiz tamamdır o zaman gule gule kullanın kuzucum :66:

ayy coktandır giremiyordum girsemde okuyup cıkıyordum.. odasının siparişini verdik 15 şubatta gelecek merakla bekliyoruz. pusetimiz araba koltugumuzu zaten amcamız almıstı. teyzesi kanguru ve anne bebek çantası aldı. babaannesi kıyafetler almış çok cici onlarıda verdi bana.. benim aldıklarımda var bugün son olarak çıkıp eksikleri tamamlayıp deterjan alıp yıkamaya baslayacagım. anneannemizde bir sürü kıyafet serilizatör mama ısıtma kapları falan bir dünya se almıs ama ameliyatlı oldugu için sonra getircek. kıyafetleri benim anneanneme yıkatıp ütülettirip öyle geitiriyim sana iş olmasın dedi. yazık ameliyatlı ama yine de kıyamadı kızına.. haa sepet beşiğimizde annemde.. herşeyi tamam yani oğlumun nerdeyse birkaç eksik hariç.. eksik olanlarda bakım seti, küvet falan filan ufak seylr yani.. ayyy cok heyecanlıyımmm:)))

Maşaallah hepsi tamamlanmış ne güzel :8: Sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin allah .

ben ufak tefek şeyler almıştım , bir gün çıkıp topluca alışveriş yaparım diyorum tek seferde bitirmiş oluruz , bir arada Eminönüne gidip şeker işlerini halledeceğim doğum iznindeyken yavaş yavaş hallederim artık :79:

amanın szn çeyiz tamamdır o zaman gule gule kullanın kuzucum :66:

Maşaallah hepsi tamamlanmış ne güzel :8: Sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin allah .

ben ufak tefek şeyler almıştım , bir gün çıkıp topluca alışveriş yaparım diyorum tek seferde bitirmiş oluruz , bir arada Eminönüne gidip şeker işlerini halledeceğim doğum iznindeyken yavaş yavaş hallederim artık :79:

çok saolun kızlar çok teşekkür ederim:)))) birden hepsi halloluverdi bende şaşkıım:))))

gunaydin kizlar.nasilsiniz.sizinle bebek icin pisik onleyici bir krem ismi paylasmak istedim.abd de dr.larin tavsiyesi.DESITIN KREM. bebegin cildini hem besliyo hemde pisik olusmasini onluyo.aklinizda bulunun belki alirsiniz.fiyatida cok uygun.

www.nikahmalzemeleri.com

canım buraya da bakabilirsin gayet uygun fiyatları uye olup internetten alışveriş edebiliyorsun inan bir farkı yok fiyatların sadece kargo tutuyor oda cüzi bir miktar gidemezsen bu sogukta fikir olsun diye söliim dedim..

Arkadaşlar Günaydın....

Limangoda Deys in Colours' un kampanyası devam ediyor... Çok güzel Nevresim takımları var Minnoşlarımız için...:emir_bebek: Duyrulur.. :52: ben 1 tane aldım hemen... :1:

ayy coktandır giremiyordum girsemde okuyup cıkıyordum.. odasının siparişini verdik 15 şubatta gelecek merakla bekliyoruz. pusetimiz araba koltugumuzu zaten amcamız almıstı. teyzesi kanguru ve anne bebek çantası aldı. babaannesi kıyafetler almış çok cici onlarıda verdi bana.. benim aldıklarımda var bugün son olarak çıkıp eksikleri tamamlayıp deterjan alıp yıkamaya baslayacagım. anneannemizde bir sürü kıyafet serilizatör mama ısıtma kapları falan bir dünya se almıs ama ameliyatlı oldugu için sonra getircek. kıyafetleri benim anneanneme yıkatıp ütülettirip öyle geitiriyim sana iş olmasın dedi. yazık ameliyatlı ama yine de kıyamadı kızına.. haa sepet beşiğimizde annemde.. herşeyi tamam yani oğlumun nerdeyse birkaç eksik hariç.. eksik olanlarda bakım seti, küvet falan filan ufak seylr yani.. ayyy cok heyecanlıyımmm:)))[/QUOTcanm ne guzel senin adina sevindim.bizde tum eksiklerimizi tamamladik saylir.odamiza karra verdik.hafta sonuna kadar gelir heralde.ben en cok battaniye aldim.burda ucuz oldugu icin elime ne gectiyse aldim valla.odasinida kurduktan sonra hepsinin resmini toplu cekip eklemeyi dusunuyorum.canim ben sampuan olarak mustela aldim organik olanini.takim olarak.sen hangisinde karar kildin.bu arada hayirli olsun.allah saglikla kullanmayi nasip etsin.resmini eklemeyi unutma emi.

ayy coktandır giremiyordum girsemde okuyup cıkıyordum.. odasının siparişini verdik 15 şubatta gelecek merakla bekliyoruz. pusetimiz araba koltugumuzu zaten amcamız almıstı. teyzesi kanguru ve anne bebek çantası aldı. babaannesi kıyafetler almış çok cici onlarıda verdi bana.. benim aldıklarımda var bugün son olarak çıkıp eksikleri tamamlayıp deterjan alıp yıkamaya baslayacagım. anneannemizde bir sürü kıyafet serilizatör mama ısıtma kapları falan bir dünya se almıs ama ameliyatlı oldugu için sonra getircek. kıyafetleri benim anneanneme yıkatıp ütülettirip öyle geitiriyim sana iş olmasın dedi. yazık ameliyatlı ama yine de kıyamadı kızına.. haa sepet beşiğimizde annemde.. herşeyi tamam yani oğlumun nerdeyse birkaç eksik hariç.. eksik olanlarda bakım seti, küvet falan filan ufak seylr yani.. ayyy cok heyecanlıyımmm:)))[/QUOTcanm ne guzel senin adina sevindim.bizde tum eksiklerimizi tamamladik saylir.odamiza karra verdik.hafta sonuna kadar gelir heralde.ben en cok battaniye aldim.burda ucuz oldugu icin elime ne gectiyse aldim valla.odasinida kurduktan sonra hepsinin resmini toplu cekip eklemeyi dusunuyorum.canim ben sampuan olarak mustela aldim organik olanini.takim olarak.sen hangisinde karar kildin.bu arada hayirli olsun.allah saglikla kullanmayi nasip etsin.resmini eklemeyi unutma emi.

canım bende mustela alıcam... ama tam olarak hangi parçalarını almam lazım bilemedim ben..

Mustela | Mustela Bebek Bakm Seti (Mustela Massage Oil 100 ml HEDYE) | 95,40 TL fiyat ve yorumlar

Mustela | Mustela Ylba Seti PhysiObebe No Rinse Cleansing + Foam Shampoo For Newborns + Mustela Massage Oil (POLAR ATKI + BERE HEDYE) | 89,10 TL fiyat ve yorumlar

canim bizim burdaki setin icinde sampuani,bebek yagi,vucut losyonu,vucut sampuani,banyo icin sungeri,islak mendili,pisik kremi,ayriyeten pisik onleyici kremi,vucuduna masaj icin losyonu,yagi hepsi bir set iicnde satiliyo.ben 35 dolara aldim.ha bu arada doktorumuzun tavsiyei bir krem var bunu turkiyedede bulabilirsin deitin pisik onleyici krem mavi olani bunu mutlaka almani tavsiye ederim.cok memunun klaicaksin.

www.nikahmalzemeleri.com

canım buraya da bakabilirsin gayet uygun fiyatları uye olup internetten alışveriş edebiliyorsun inan bir farkı yok fiyatların sadece kargo tutuyor oda cüzi bir miktar gidemezsen bu sogukta fikir olsun diye söliim dedim..

Çok sağol canım :81: inceleyeceğim siteyi faydası olur diye düşünüyorum :96:

ayy coktandır giremiyordum girsemde okuyup cıkıyordum.. odasının siparişini verdik 15 şubatta gelecek merakla bekliyoruz. pusetimiz araba koltugumuzu zaten amcamız almıstı. teyzesi kanguru ve anne bebek çantası aldı. babaannesi kıyafetler almış çok cici onlarıda verdi bana.. benim aldıklarımda var bugün son olarak çıkıp eksikleri tamamlayıp deterjan alıp yıkamaya baslayacagım. anneannemizde bir sürü kıyafet serilizatör mama ısıtma kapları falan bir dünya se almıs ama ameliyatlı oldugu için sonra getircek. kıyafetleri benim anneanneme yıkatıp ütülettirip öyle geitiriyim sana iş olmasın dedi. yazık ameliyatlı ama yine de kıyamadı kızına.. haa sepet beşiğimizde annemde.. herşeyi tamam yani oğlumun nerdeyse birkaç eksik hariç.. eksik olanlarda bakım seti, küvet falan filan ufak seylr yani.. ayyy cok heyecanlıyımmm:)))[/QUOallah güzel gunlerde saglıkla sıhhatle kullanmayı nasıp etsın ınsallah allahım nazarlardan korusun

Canım maşallah aile el birliğiyle halletmiş alışverişi:46:
ay hiç yapmyrm egzersz yaa ne tur egzerszler yapyrszn sz kızlar öneri vern bana :70:

Canım internette hamile egzersizleri olarak bakabilirsin,ben bacak boyun ağrılarına plates çok iyi geliyor bana.

günaydın güzel annecikler.
nasılsınız?
bugün doktor kontrolümüz var çok hercanlıyız :66:

amanııınnn bu hastane fiyatlarıda neymiş böyle. kızlar ne kadar uçuk rakamlar onlar yaaa.. bizde özele gidiyoruz gayette güzel bii hastane ve normal doğum 450 tl sezeryan 750 tl sizin söylediğiniz rakamların yanında bizimki çerez parası kaldı valla:1:

cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun?

kızlarr bende gayet güzel bi hastaneye gidiyorum
normal doğum 450 sezaryen 700
herşey içinde hemde.

kalacağımız en nihayetinde bir gece yanee
bana göre çok fazla o dediğiniz fiyatlar
gerek yok diye düşünüyorummm

cnm hangi hastane bu?bende hastane araştırıyorum.

slmgüzel annişler nasılsınız.uzun zamandır siteye giremedim nasılsınız inş herkez cok iyidir.hanımlar sizlere bir soru sormak istiyorum.30+4 günlük hamileyim dün dr gitmiştim kontrol için bebegimin yandurdugunu ve bebegim dönmezse sezeryan olabiecegimi söyledi.hanımlar benim gibi olan varmı sizce daha dönmezmi.ben nasip olursa normal dogumistiyorum ama nasip.

denizcim hoşgeldin cnm unuttun sen buraları.
bebekler 37. haftaya kadar dönebiliyolar cnm sen dert etme doktorun bilgi olsun diye söylemiştir.bi ara benim bebişte ters duruyodu sonradan döndü şuan ne konumda bugün öğrencem inşallah.

Back
X