• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar ya canım sıkkın biraz bugun bebeğim az hareket etti kafam onda çalışamıyorum bile :2:
uyuyordur bebışın sıkılma canım çıkolata felan ye kendıne gelır
günaydın canım cok iyiyiz oğluşumla..
bu ara oğluşumda tembllesti pek tekmelemiyor:))

maş.benımkıde oyle anca uzancam kı rahat hareket etsın donsun dursun:emir_bebek:

e normal kızlar..
artık hızla büyüyorlar ve yerleri hareket kapasiteleri daralıyor
yavaş yavaş daha az oynamaya başlayacaklar
9. ayda hiç şimdiki gibi oynamayacaklarmış öyle duydum ben dün :34:

yarın ethıca ıncırlıye gtcez drum orayı onerdı gıdıp bakalım odalara felan fıyat konuşalım dedık bırde medıcalpark la hızmet hast.bakım dıyorum

benim kıızmda buugn tembel sabah biraz kıpırdadı şimdi ses yok canım sıkldı

canım sabah hareketliyse meraklanma erevhavanın dedği gibi uyuyyordur annesi:))
benim bebiş zaten gecelerin adamı gündüz pek tepinmez gece 11 olunca baslarız bir da sabahın köründe:)))
bebeşinin güniçinde hareketli olduğu bir saat yokmu?

doğru aslında yer daralıyor ama bezende öyle hareketli oluyorki ay diyorum yani o derece aman hareketli olsunda yaksın canımı kuzucuğum ara ara teklme atıyor minik minik

anladım canım..
oraaya kadar gitmişken yakınında bir sürü hastane var istersen onlarada bir bak yaşam has.var
medicana var birbirlerine cok yakınlar fikir edinmiş olursun:)

medıcanı bılıyorum bır yakınım orda dogum yaptı bırde orda bır dr var ona gıcık oluyorum sırf onun yuzunden gtmem oraya:1: benım drum gttıgı belırlı hast.var onların ıçınden secmem lazm.

kızlar merhabaaa... nasılsınız bakalım.... biz iki gündür tatlı çekiyordu canımız... yedikde.. ama öyle çok çok abartılı değil... 3 haftadır koruduğum kilomu bir gecede 2 kilo artmış gördüm cok canım sıkıldı... acaba bu kilomu yoksa ödemmidir :((((((((

Back
X