• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

AYSU87 canım şafak enaz senin kaldı sanırım...Nasıl gidiyor durumun...

herşey iyi cnm.bugün doktordaydık.1800 gram olmuş kilosu 43 cm olmuş boyuda.herşey çok iyi dedi.doğum pozisyonundaydı yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi.usg de 31+5 günlük çıktık.son adet tarihine göre 8 gün ilerdeydi bu sefer 5 gün çıktı.gittikçe azalır o dedi.şekerden dolayıda bi sorun çıkmadı çok şükür.bende kilo vermişim gene 500 gram.toplamda aldığım kilo 9 a düşmüş oldu.:64:

arkadaşlar merhaba; ben 2010 nisan annesiyim öncelikle her birinize hayırlı doğumlar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur. geçen yıl bu zamanlar yaşadığım heyecanları hatırlıyorum en çok korktuğum erken doğumdu sadece 12 gün önce oldu oğlum öncelikle içinizde korku biriktirmeyin. yine geçen yıl 2009 nisan anneleri girip bizimle birşeyler paylaşsın diye yol gözlerdim ve girip de zaman çabuk geçiyo geçen yıl bu zamanlar diye lafa girdiklerinde çok gıcık olurdum çünkü hamileyken zaman geçmiyor :) ama gerçekten çok haklılıarmış bebişler geldikten sonra bi sabah oluyo bi de akşam arası nasıl geçiyo anlamıyorsunuz. bu arada doğum şekillerinizi sizin ve beyninizin daha çok belirlediğinizi de söylemeden geçemeyeceğim. oğlum biraz iri bir bebekti dr uma çok güvendim pozitifti tek anlaşamadığımız ben baştan beri normal diyordum o da 4 kg dan fazla olursa sezeryan yaparız dedi son doğumhaneye gidene kadar ben sancımı falan yaşadığım halde hala ısrarlımısın dedi ama şükür allaha gönlüme göre oldu bebeğimi normal yolla doğurdum doğumdan sakın korkmayın ve bence sakın araştırmayın kimseye de nasıl oluyo diye sormayın insan sadece daha fazla panikleyip korkuyo (en azından bn öyle yaptım ve çok rahattım) ama yine de siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın son ana kadar.
hepinize tekrar sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim herkese sevgiler.
tşkler ılgınınıze sızde saglıcakla buyutun oğlunuzu:71:

herşey iyi cnm.bugün doktordaydık.1800 gram olmuş kilosu 43 cm olmuş boyuda.herşey çok iyi dedi.doğum pozisyonundaydı yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi.usg de 31+5 günlük çıktık.son adet tarihine göre 8 gün ilerdeydi bu sefer 5 gün çıktı.gittikçe azalır o dedi.şekerden dolayıda bi sorun çıkmadı çok şükür.bende kilo vermişim gene 500 gram.toplamda aldığım kilo 9 a düşmüş oldu.:64:

:nazar::nazar::nazar:maş oğluşumuza buyumuş canım nst ye ne dedı pekı

maasallah oğlusuna canım:nazar:bir yandan oğluşunu büyütüp bir yandan da kilo verdiğin için sanada masallah:nazar::nazar:bebek dönmüş demek gözünaydın normal doğum istiyordun sanırım..

hoşgeldııııııııııın :49: :46:

:3: geçmişe bakıyodum cnm.... slm.. nasılsın... gitmişsin ama :9:

Hoşbulduk kızlar...Ekran açıktı canım ama pc başında değildim...Koca bebeğimin dertleri hiç bitmiyor ki...

Maşallah canım oğluşuna...Ozaman sen normal doğum yapacaksın Allah'ın izniyle...

tşkler ılgınınıze sızde saglıcakla buyutun oğlunuzu:71:

:nazar::nazar::nazar:maş oğluşumuza buyumuş canım nst ye ne dedı pekı

çok saol teyzesi.nstyi sordum daha çok var dedi.çatı muaynesinede çok var dedi.

maasallah oğlusuna canım:nazar:bir yandan oğluşunu büyütüp bir yandan da kilo verdiğin için sanada masallah:nazar::nazar:bebek dönmüş demek gözünaydın normal doğum istiyordun sanırım..

çok saol cnm.normal istiyorum doktorumda müsait yapın dedi ama kısmet.

Hoşbulduk kızlar...Ekran açıktı canım ama pc başında değildim...Koca bebeğimin dertleri hiç bitmiyor ki...

Maşallah canım oğluşuna...Ozaman sen normal doğum yapacaksın Allah'ın izniyle...

çok saol teyzesi şuan için normal gözüküyo ama kısmet.

arkadaşlar merhaba; ben 2010 nisan annesiyim öncelikle her birinize hayırlı doğumlar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur. geçen yıl bu zamanlar yaşadığım heyecanları hatırlıyorum en çok korktuğum erken doğumdu sadece 12 gün önce oldu oğlum öncelikle içinizde korku biriktirmeyin. yine geçen yıl 2009 nisan anneleri girip bizimle birşeyler paylaşsın diye yol gözlerdim ve girip de zaman çabuk geçiyo geçen yıl bu zamanlar diye lafa girdiklerinde çok gıcık olurdum çünkü hamileyken zaman geçmiyor :) ama gerçekten çok haklılıarmış bebişler geldikten sonra bi sabah oluyo bi de akşam arası nasıl geçiyo anlamıyorsunuz. bu arada doğum şekillerinizi sizin ve beyninizin daha çok belirlediğinizi de söylemeden geçemeyeceğim. oğlum biraz iri bir bebekti dr uma çok güvendim pozitifti tek anlaşamadığımız ben baştan beri normal diyordum o da 4 kg dan fazla olursa sezeryan yaparız dedi son doğumhaneye gidene kadar ben sancımı falan yaşadığım halde hala ısrarlımısın dedi ama şükür allaha gönlüme göre oldu bebeğimi normal yolla doğurdum doğumdan sakın korkmayın ve bence sakın araştırmayın kimseye de nasıl oluyo diye sormayın insan sadece daha fazla panikleyip korkuyo (en azından bn öyle yaptım ve çok rahattım) ama yine de siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın son ana kadar.
hepinize tekrar sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim herkese sevgiler.

Öncelikle topiğimize hoşgeldin... Bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.. gerçekten zaman daraldıkça heycan artıyor... Yazını okudum biraz olsun rahatladım... Bakalım biz de hayırlısıyla bekleyeceğiz...

Hoşbulduk hatunlar...Bugün iyiyim canım...Sağol...Sizler nasılsınız...
iyiyiz bızde babamızı beklıyoruz
çok saol teyzesi.nstyi sordum daha çok var dedi.çatı muaynesinede çok var dedi.

çok saol cnm.normal istiyorum doktorumda müsait yapın dedi ama kısmet.

çok saol teyzesi şuan için normal gözüküyo ama kısmet.

hmm ozaman ben erkenden nst grcem

dun bebışımın kıyafetllerını yıkadım demıştım ya hacışakırın lavantalısıyla yıkadım.bır de ekstra durulama yapın kızlar onu hatrlatım dedım yoksa bıraz kalıntı oluyor

dun bebışımın kıyafetllerını yıkadım demıştım ya hacışakırın lavantalısıyla yıkadım.bır de ekstra durulama yapın kızlar onu hatrlatım dedım yoksa bıraz kalıntı oluyor

Güle güle kirletsin bebeğin canım.sıvı olarak bebe deterjanı var galiba ama ben baktım ama hiç bulamadım.toz deterjanlar çok kalıntı bırakıyo gerçekten.

Gözün aydın canım. Maşallah bebişine :nazar:

Yıkamadan önce suda beklettin mi canım.
Sanırım bir süre suda eritmek gerekiyor.

selam hepinize kızlaarr..
çook şükür 15 gün evdeyim sonunda tatilll
annecim de geldi yanıma :52: eşim de 10 gün izne ayrıldı :46: artık değmeyin keyfime 15 gün prenses olcam:69:
ama şu mide yanması beni mahvediyor :26: ne renni ne de gaviscon hayretmedi çok kötü çok rahatsız edici

masallah canim ogluna:nazar::emir_bebek:herseyin ikiniz icinde yolunda olmasina sevindim:21:

selam kizlar bugün bende baya bir yoruldum..sözde yatmam gerekiyo ama mecburen ayaktaydim koci$im menüsküsten dolayi ameliyat oldu bugün.sabah babasi götürdü onu.biz oglusla öglen kayinvalidemle gittik. ayilmisti gittigimizde iyi gecmis Allaha sükür ameliyat.tabi sersemliginin gitmesini bekledik zaten hastanede yatirmiycaklardi kötü olmazsa saat 4 gibi ciktik günü birlik yapilmis oldu.ama bende ayakta durmaktan dolasmaktan baya bir yoruldum.simdi adamda yatiyo ona hizmet etcek insan lazim en azindan 1 hafta,ben yatalak:9:Allahlik olduk yani kim bize hizmet edicekce:52:i$ yine bana düsüyo:34:Allah daha büyük dert vermesinde yapariz..

selam kizlar bugün bende baya bir yoruldum..sözde yatmam gerekiyo ama mecburen ayaktaydim koci$im menüsküsten dolayi ameliyat oldu bugün.sabah babasi götürdü onu.biz oglusla öglen kayinvalidemle gittik. ayilmisti gittigimizde iyi gecmis Allaha sükür ameliyat.tabi sersemliginin gitmesini bekledik zaten hastanede yatirmiycaklardi kötü olmazsa saat 4 gibi ciktik günü birlik yapilmis oldu.ama bende ayakta durmaktan dolasmaktan baya bir yoruldum.simdi adamda yatiyo ona hizmet etcek insan lazim en azindan 1 hafta,ben yatalak:9:Allahlik olduk yani kim bize hizmet edicekce:52:i$ yine bana düsüyo:34:Allah daha büyük dert vermesinde yapariz..

Gwçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

selam tatli anisler nasilsiniz bugun ben baya yorgun ve bitkinim gerci herzamanki halim bu benim :15: gecmisi okuyamadim kusura bakmayin pazartesi konturolumuz vardi seker yuklemesi ile birlikte bebisi goremedim ama seker ii cikti daha dogrusu oyle tahmin ediyorum cunku bisey olsaydi arardi doktorum bu arada 9 kilo almisim bende diyordum popomu kaldiramiyorum ne bu agirlik diye meger baya sismisim doktor hersey cok guzel dedi boyle devam etmemi ama biraz vitamin tuketmemi onerdi bebegim artik kaburgalarimin hizasina gelmis o yuzden nefes darligi cekiyorusum sizdede olabilir annisler normalmis mide yanmasi bebegin yaptigi baskidan kaynaklaniyormus anlatacak cok sey var sizden ne var ne yok :49:

oy oy oy cokkkk buyuk gecmis olsun gulum allah acil sifalar versin rabbim buyuk dertler vermesin hayirlisi . sende fazla yorma kendini ara kayin valideni o gelsin baksin bir kac gunlugune bari senin fazla ayakta durmaman gerek esinde yazik bi is yapamaz ikinize baksin bari uzuldum yeniden gecmis olsun :71::71:

Back
X