• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam hepinize kızlaarr..
çook şükür 15 gün evdeyim sonunda tatilll
annecim de geldi yanıma :52: eşim de 10 gün izne ayrıldı :46: artık değmeyin keyfime 15 gün prenses olcam:69:
ama şu mide yanması beni mahvediyor :26: ne renni ne de gaviscon hayretmedi çok kötü çok rahatsız edici

canım mide yanman başlayınca 3-4 yudum soguk süt iç iyi gelir,bende normal sütler gaz yapıo diye bugün pınar ın laktozsuz sütünü aldım 'pınar denge' diye,inşallah iyi gelir,çünkü 3-4 yudum 3-4 yudum derken 2 günde 1lt süt bitiriyorum o derece yanıyo midem :2: olsun manayla süt içmiş oluyorum o da ayrı :):nazar:

selam kizlar bugün bende baya bir yoruldum..sözde yatmam gerekiyo ama mecburen ayaktaydim koci$im menüsküsten dolayi ameliyat oldu bugün.sabah babasi götürdü onu.biz oglusla öglen kayinvalidemle gittik. ayilmisti gittigimizde iyi gecmis Allaha sükür ameliyat.tabi sersemliginin gitmesini bekledik zaten hastanede yatirmiycaklardi kötü olmazsa saat 4 gibi ciktik günü birlik yapilmis oldu.ama bende ayakta durmaktan dolasmaktan baya bir yoruldum.simdi adamda yatiyo ona hizmet etcek insan lazim en azindan 1 hafta,ben yatalak:9:Allahlik olduk yani kim bize hizmet edicekce:52:i$ yine bana düsüyo:34:Allah daha büyük dert vermesinde yapariz..

cnm benim ya...çok çok geçmiş olsun...anam bize dinlenmek yok... hep i aksilik çıkıyo ama rabim başka dert vermesin..acil şifalar inş.... sende dinlenmeye çalış çok sıkma kendini... asgari işleri yap gerisini boşver..

canmalrım rizeden misafir geldi...malum izde gelen giden hiç bitmez... ara sıra bakıyorum size ama muhappete dahil olamıyorum aklım urda hep....tuykuziz cnm aklımdasın hep.... ebişin için çok sevindim hala mutluyum vallahi...hnk senlede konuşamadık ne zamandır... ikili iletişim kuramadık... bu aralar herkes bi yoğun.. az kalı gecelerime çekicem sizleri:9: gece 3-4 birlikte olucaz:51: aeo hepinizi beişlerini çok öptüm

selam hosgelmissin canim.sekerinin iyi cikmasina sevindim.
selam tatli anisler nasilsiniz bugun ben baya yorgun ve bitkinim gerci herzamanki halim bu benim :15: gecmisi okuyamadim kusura bakmayin pazartesi konturolumuz vardi seker yuklemesi ile birlikte bebisi goremedim ama seker ii cikti daha dogrusu oyle tahmin ediyorum cunku bisey olsaydi arardi doktorum bu arada 9 kilo almisim bende diyordum popomu kaldiramiyorum ne bu agirlik diye meger baya sismisim doktor hersey cok guzel dedi boyle devam etmemi ama biraz vitamin tuketmemi onerdi bebegim artik kaburgalarimin hizasina gelmis o yuzden nefes darligi cekiyorusum sizdede olabilir annisler normalmis mide yanmasi bebegin yaptigi baskidan kaynaklaniyormus anlatacak cok sey var sizden ne var ne yok :49:

cok sagol canim.kayinvalidem cok yain zaten gelir bakarda kadin sabah 7 aksam 5 e kadar calisiyo o yüzden gündüz gelemez aksamlari anca.napayim artik dinlene dinlene yaparim kendim..
oy oy oy cokkkk buyuk gecmis olsun gulum allah acil sifalar versin rabbim buyuk dertler vermesin hayirlisi . sende fazla yorma kendini ara kayin valideni o gelsin baksin bir kac gunlugune bari senin fazla ayakta durmaman gerek esinde yazik bi is yapamaz ikinize baksin bari uzuldum yeniden gecmis olsun :71::71:

hic sorma dünü$..cok sagol bu arada bende artik yapabildigimi yapicam da birsey lazim olsa almaya gitmek icin adam lazim yürüyerek:((
cnm benim ya...çok çok geçmiş olsun...anam bize dinlenmek yok... hep i aksilik çıkıyo ama rabim başka dert vermesin..acil şifalar inş.... sende dinlenmeye çalış çok sıkma kendini... asgari işleri yap gerisini boşver..

ii akşamlar herkes annecikler bzde dsarda bi yemk yedk geldk eşim yuksek lisansa başwrmştu kabl edlmş onu da kutlamş oldk bana yemek bahane tabi :9: skorpion tatlım çok gecmiş olsn....
kaburgaya baskı yapma olayı bndede oluyr özellkle otrnca..bzde pazrtesi annme gtmey, düşünyrz mersne bakalım dnlene dnlene gtcez artık orya kadr.. :66:

masallah canim ogluna:nazar::emir_bebek:herseyin ikiniz icinde yolunda olmasina sevindim:21:

çok saol teyzesi.

selam kizlar bugün bende baya bir yoruldum..sözde yatmam gerekiyo ama mecburen ayaktaydim koci$im menüsküsten dolayi ameliyat oldu bugün.sabah babasi götürdü onu.biz oglusla öglen kayinvalidemle gittik. ayilmisti gittigimizde iyi gecmis Allaha sükür ameliyat.tabi sersemliginin gitmesini bekledik zaten hastanede yatirmiycaklardi kötü olmazsa saat 4 gibi ciktik günü birlik yapilmis oldu.ama bende ayakta durmaktan dolasmaktan baya bir yoruldum.simdi adamda yatiyo ona hizmet etcek insan lazim en azindan 1 hafta,ben yatalak:9:Allahlik olduk yani kim bize hizmet edicekce:52:i$ yine bana düsüyo:34:Allah daha büyük dert vermesinde yapariz..

cnm çok geçmiş olsun kimse olmayınca iş başa düşüyor haklısın ama sen dikkat et genede her fırsatta dinlkenmeye çalış.

selam tatli anisler nasilsiniz bugun ben baya yorgun ve bitkinim gerci herzamanki halim bu benim :15: gecmisi okuyamadim kusura bakmayin pazartesi konturolumuz vardi seker yuklemesi ile birlikte bebisi goremedim ama seker ii cikti daha dogrusu oyle tahmin ediyorum cunku bisey olsaydi arardi doktorum bu arada 9 kilo almisim bende diyordum popomu kaldiramiyorum ne bu agirlik diye meger baya sismisim doktor hersey cok guzel dedi boyle devam etmemi ama biraz vitamin tuketmemi onerdi bebegim artik kaburgalarimin hizasina gelmis o yuzden nefes darligi cekiyorusum sizdede olabilir annisler normalmis mide yanmasi bebegin yaptigi baskidan kaynaklaniyormus anlatacak cok sey var sizden ne var ne yok :49:

cnm şekerin çıkmamasına çok sevindim.gözünaydın.9 kilo çok değilki tatlım doğuma kadar 15 normal diyolar.bundan sonra biraz dikkat edersen kilo alımın durur yada yavaşlar.

slm kızlar nasılsınız. biz şükür iyiyiz oğluşumla. biraz yaramazlık yapıyo tabii. karnımı acıtmakla meşgul şuanda. bide benim oğlan babasını kıskanıyo herhalde babasıyla azıcık ilgilensem hemen tepinmeye başlıyo. eşimde 'vayy sıpa vayy büyümüşte anasını bana yanaştırmıyo' diyip duruyo:1:
eee napsın kuzucum ilgimi hep ona veriyim istiyo şimdiden. oyyyy yavrum benim...:16:

ohh afiyet olsun canim.esinide tebrik ederim.cok sagol canim:16:
ii akşamlar herkes annecikler bzde dsarda bi yemk yedk geldk eşim yuksek lisansa başwrmştu kabl edlmş onu da kutlamş oldk bana yemek bahane tabi :9: skorpion tatlım çok gecmiş olsn....
kaburgaya baskı yapma olayı bndede oluyr özellkle otrnca..bzde pazrtesi annme gtmey, düşünyrz mersne bakalım dnlene dnlene gtcez artık orya kadr.. :66:

caok sagol aysucum:16:artik Allaha emanetiz:emir_bebek:
çok saol teyzesi.

cnm çok geçmiş olsun kimse olmayınca iş başa düşüyor haklısın ama sen dikkat et genede her fırsatta dinlkenmeye çalış.

cnm şekerin çıkmamasına çok sevindim.gözünaydın.9 kilo çok değilki tatlım doğuma kadar 15 normal diyolar.bundan sonra biraz dikkat edersen kilo alımın durur yada yavaşlar.

iyi aksamlar annişler..cici topiğinr bakıyordum..
benim aklım bizim gecelik pijama işine takılıyor..
saten giyemem sanırm hastanede..gelinimizde hamile pijaması almıs bana ama annemlerde ben göremedim onu da giyebilirim galiba cok cahilim bu konuda:37:

Gözün aydın canım. Maşallah bebişine :nazar:

Yıkamadan önce suda beklettin mi canım.
Sanırım bir süre suda eritmek gerekiyor.
hayır canım bekletmedım ben ablamda demıştı bıraz suda erıt ama unuttum oylece yıkadım
selam hepinize kızlaarr..
çook şükür 15 gün evdeyim sonunda tatilll
annecim de geldi yanıma :52: eşim de 10 gün izne ayrıldı :46: artık değmeyin keyfime 15 gün prenses olcam:69:
ama şu mide yanması beni mahvediyor :26: ne renni ne de gaviscon hayretmedi çok kötü çok rahatsız edici
ohh ıyıce dınlenırsın talcıd cıgnıyorum ben çok ıyı gelıyor
gecmış olsun canım allah yardımcın olsun zor gercekten
ayy bende nefes alamıyorum artık karnım patlıycak gıbı oluyor

slm kızlar nasılsınız. biz şükür iyiyiz oğluşumla. biraz yaramazlık yapıyo tabii. karnımı acıtmakla meşgul şuanda. bide benim oğlan babasını kıskanıyo herhalde babasıyla azıcık ilgilensem hemen tepinmeye başlıyo. eşimde 'vayy sıpa vayy büyümüşte anasını bana yanaştırmıyo' diyip duruyo:1:
eee napsın kuzucum ilgimi hep ona veriyim istiyo şimdiden. oyyyy yavrum benim...:16:

benımkı de ben babsına kızınca tekmelemeye başlıyor şimdıden babcı bızım kız:1:

iyi aksamlar annişler..cici topiğinr bakıyordum..
benim aklım bizim gecelik pijama işine takılıyor..
saten giyemem sanırm hastanede..gelinimizde hamile pijaması almıs bana ama annemlerde ben göremedim onu da giyebilirim galiba cok cahilim bu konuda:37:

ıyı akşmalrr benımde saten var ama kararsızım gysem mı dıye

cok sagol canim.idare edicem artik..
hayır canım bekletmedım ben ablamda demıştı bıraz suda erıt ama unuttum oylece yıkadım

ohh ıyıce dınlenırsın talcıd cıgnıyorum ben çok ıyı gelıyor

gecmış olsun canım allah yardımcın olsun zor gercekten

ayy bende nefes alamıyorum artık karnım patlıycak gıbı oluyor

benımkı de ben babsına kızınca tekmelemeye başlıyor şimdıden babcı bızım kız:1:

canim ben bir deneyimli olarak pijamanizin üst kisminin tam assagiya kadar olmasada yariya kadar acilandan olmasi, emzirmek acisindan kolay oldugunu söyleyebilirim..
sende karasızsın yani:))deneyimlii aydınlatsa bizi..
ya hamile pijaması ile lohusa pijaması aynı sanırm:26:
ben yinede bir gecelik alırım sanırım bende gecelikle rahat edemem giibi geliyor ama:27:

Back
X