slm hatnlar nasılsınız? bugün karneyi alınca büyük görümcem gelmiş üst kattaydım..ama zaten başım ağrıyordu hepten kazan oldu Allahtan benim ufaklık uyududa mane oldu erken kaçtım
çocklar bir arada hiç çekilmiyor, 2 tane 2 yaşı bitirmiş var bizimkiler,biri 6 diğeri 12 yaşında da 2 erkek görümcelerimin,hepsi biribiriyle itişiyorlar yaş farketmiyor,hiç biri diğerinden aşagı kalmıyor..ve inanılmaz bir kısknaçlık

büyükler küçükleri kıskanıyor,siz büyüksünüz diyoruz anlamıyorlar..birde benim bu geldimi bebek sesi eklenir tam olur

valla iki laf ettirmediler ya..
son sayfayı görünce hemen alıntı yapayım dedim daha geçmişe bakmadım ama son sayfayı yanıtlim dedim..
cnm bende normal yaptım ama hiç pansman fln olmadı hayret ettim,hastaneden hastaneye fark mı ediyor nedir? pijama kullandım ben rahattım ama sezaryane kafam takılıyor bi gecelik koycam herhalde bu sefer,ne olur ne olmaz..
evet benim yengemde nisanda doğum yaptı yeğenimi ve bayagı serindi,bebeği yıkarken petekleri açmıştık..ben zaten kısa giymediğim için her ihtimalle uzun alıcam gerçi çünkü adamlarda geliyor malum..ama tabi herkes en dogrusunu kendi bilir..
anam canım hakket mi ya ? bak bende şaşırdım şimdi 30 çok erken..bacım ben 29 un içindeyim zati,aman Allah korusun..daha çanta filanda hazırlamadım valla açıkta kalırız yahu..