• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar..
biraz önce kontrolden geldim bebeğim 1 hafta geriden geliyormus cok moralim bozuldu:14:
dr protein almamı söyledi daha cook et tüketmemi istedi eti h,ç sevmiyorum ama:((

Canım sıkma canını bundan sonra beslenmene dikkat edersen aradaki farkı kapatırsınız.Et-yumurta-süt-ceviz-kayısı-balık-tavuk bunları bol bol tüket.Bunlar sana kilo aldırmaz hem.Birde kemik suyu kaynat patatesli soğanlı havuçlu bol bol çorba niyetine iç.:56:

kızlar dün çok kötü bir gündü :( kanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı :( hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin
cnm benim çokkkk geçmiş olsun....ALLAHIM YAŞATMASIN BİDAHA...İÇİNİ FERAH TUT...SRTES YAPMA ALLAH KORUSUN NE İLLET BİŞEYSE TÜM DENGELERİ ALTÜST EDİYO... HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH BİŞEY YOKMUŞ İÇİN RAHAT OLSUN..BEBİŞLERİ BÜYÜTMEYE DEVAM CNM
Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsın ve bizler de yaşamayız inşallah.

Peki kızlar bişey sorcam.Allah korusun biz erken doğum yapsak, yani kaçıncı haftadan sonra bebekler büyük oranda yaşatılabiliyor.28 mi? 30 mu? :18:
CNM 28 DEN SONRA YAŞAMA ŞANSLARI YÜKSEK... SAĞLIKLA DOĞARLARSA SADECE CİĞER GELİŞİMİ TAM OLMADIĞI İÇİN OKSİJEN DESTEĞİ VERİYOLAR...AMA BU HASTANENİN ÇOK ÖNEMİ VAR..OKSİJEN TADAVİSİ İYİ AYARLANMAZSA ÇOK KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİYO...BAŞIMIZA GELDİ DETAYA GİRMİCEM...AMA KADER...UNUTMAYALIM İÇİMİZ RAHAT OLSUN...RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA YOLLUCAK BEBİŞLERİMİZİ...
slm kızlar..
biraz önce kontrolden geldim bebeğim 1 hafta geriden geliyormus cok moralim bozuldu:14:
dr protein almamı söyledi daha cook et tüketmemi istedi eti h,ç sevmiyorum ama:((

HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÜZÜLME CNM...bak sabah kalk bi yumurta haşla..1 bardak süt..paynirini ye...akşam yemek yanınada yoğurdunu ye bak neler olıyo....et falan değil sadece...bende çok yemem et.tavuk sevmeme çünkü... 1 haftada açığı kapatırsın..bebişlerin hızla büyüme dönemi onlarda yardımcı olcak bize...cevizini...arada tahin pekmez..unutma sakın... bal has sağlam bi bal al azcıkta olsa bak neler oluyo

kızlarrrrrr:52: eminönünden geldik..deli gibi aldık tekstil ürünü çok almadık malum eksiğim yok o konuda..resimleri eklicem... detaylı bilgi veririm...havuzlu handa en alt kata inin....orda tüm alt kat 1 kişiye ait...adam mükemmel herşeyin en iyisini en doğrusunu veriyo..kullanma kılavuzu gibi...göğüs pedinden kremine kadarççemizk biberon vs neden cam olan neden gaz çıkartıcı vs vs mükkemmel...detaylı yazıcam size..şimde odamız geliyomuş:69: bugün güzel bi günde çok şükür...

bideeeeeee doktora sorcam...risk yok ama ciğer geliştirici iğne vurdura bilirmiyiz her ihtimale karşı...zararı varmı acaba..çok merak ettim...

Çok geçmiş olsun canım. Hiçbir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil.
Gereksiz şeylerle üzme sakın kendini.

İnşallah her şey normal çıkar canım.

Bir hafta çok büyük bir gerilik değil canım.
Biraz dikkat edersen kapatırsın.
Bizde gerilik yok ama çok et tüketmeme rağmen proteinim düşük çıkmıştı.
Ben de yumurta ve bakliyatla açığı kapatmaya çalışıyorum.
Et yiyemiyorsan bol bol bakliyat tüket.

sağol canım..
et pek sevmiyrum bende yumurtayla kapatmayı düşünüyorum ama drm en kaliteli protein kırmızı ette diyor zorlycaz artık bebişlerimiz için napalım..

slm kızlar biz geldik çok özledik sizi yaa giremedik dünde çalıştım ayyy sinir oluyorum çalışmak artık çok zorluyor yaa kalçam ağrıyor bide baldırım ağrıyor sizler nasılsınız?

geçmişe bi baktım da sınıf öğretmeni arkadaşım çok geçmiş olsun canım:54:

Dolpler ve ayrıntılı farklı mı renli cıktı hangisinde veriliyo dr yarım saat falan sürer dedi her organını mı inceleyecekler
bebege gıden kan akımına bakılıyor canım.

Ay bugün bir türlü giremedim kkya.
pek girebilen de olmamış sanırım, sayfalar ilerlememiş.

canım bacak agrılarını sordum druma calsıyum dengesızlıgındendır dedı calsıyum hapımı ıkıye çıkardı bugun dev gttım oda saogukta fazla kalma uşlutme dedı

bugün ilkdefa devlete gittim canım kendi drmla bir sorun oldu da devlette de saolsunlar hiççbirsey söylemiyorlar:((ne kilosonu ne boyunu söylediler canım..15 gün sonra yine kendi drumn olduğu özelde baska bir dra gidecm devlette cıldırtıyorlar insanı:47:
yanlıs ölcmüş olabilirler tabi..

çok fazla fark yok arada sorun yapma canım sen bır dr bul gt ben ce yarın felan netleştr bekleme o kadar

Canım sıkma canını bundan sonra beslenmene dikkat edersen aradaki farkı kapatırsınız.Et-yumurta-süt-ceviz-kayısı-balık-tavuk bunları bol bol tüket.Bunlar sana kilo aldırmaz hem.Birde kemik suyu kaynat patatesli soğanlı havuçlu bol bol çorba niyetine iç.:56:

saol canım..
corba fikri için cok saol denycem hiç aklıma gelmemişti:16:

cnm benim çokkkk geçmiş olsun....ALLAHIM YAŞATMASIN BİDAHA...İÇİNİ FERAH TUT...SRTES YAPMA ALLAH KORUSUN NE İLLET BİŞEYSE TÜM DENGELERİ ALTÜST EDİYO... HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH BİŞEY YOKMUŞ İÇİN RAHAT OLSUN..BEBİŞLERİ BÜYÜTMEYE DEVAM CNM

CNM 28 DEN SONRA YAŞAMA ŞANSLARI YÜKSEK... SAĞLIKLA DOĞARLARSA SADECE CİĞER GELİŞİMİ TAM OLMADIĞI İÇİN OKSİJEN DESTEĞİ VERİYOLAR...AMA BU HASTANENİN ÇOK ÖNEMİ VAR..OKSİJEN TADAVİSİ İYİ AYARLANMAZSA ÇOK KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİYO...BAŞIMIZA GELDİ DETAYA GİRMİCEM...AMA KADER...UNUTMAYALIM İÇİMİZ RAHAT OLSUN...RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA YOLLUCAK BEBİŞLERİMİZİ...

HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÜZÜLME CNM...bak sabah kalk bi yumurta haşla..1 bardak süt..paynirini ye...akşam yemek yanınada yoğurdunu ye bak neler olıyo....et falan değil sadece...bende çok yemem et.tavuk sevmeme çünkü... 1 haftada açığı kapatırsın..bebişlerin hızla büyüme dönemi onlarda yardımcı olcak bize...cevizini...arada tahin pekmez..unutma sakın... bal has sağlam bi bal al azcıkta olsa bak neler oluyo

kızlarrrrrr:52: eminönünden geldik..deli gibi aldık tekstil ürünü çok almadık malum eksiğim yok o konuda..resimleri eklicem... detaylı bilgi veririm...havuzlu handa en alt kata inin....orda tüm alt kat 1 kişiye ait...adam mükemmel herşeyin en iyisini en doğrusunu veriyo..kullanma kılavuzu gibi...göğüs pedinden kremine kadarççemizk biberon vs neden cam olan neden gaz çıkartıcı vs vs mükkemmel...detaylı yazıcam size..şimde odamız geliyomuş:69: bugün güzel bi günde çok şükür...

bideeeeeee doktora sorcam...risk yok ama ciğer geliştirici iğne vurdura bilirmiyiz her ihtimale karşı...zararı varmı acaba..çok merak ettim...

Canım herşeyin iyi gittiğine sevindim.Canını sıkmana değmemiş.Bebiş odanızda hayırlı olsun şimdiden.
Resimleri ve detayları bekliyoruz:21:

cok saol canım benim bundan sonra daha cok dikkat edicem:16:

canım benimgüle güle kullanın ayy senin elektriğin bana geldi odası falan maşallah:nazar::nazar:
yaz canım bekliyozz:emir_bebek: bide sorması ayıp olmazsa aldıklarını bir ara bana yazarmısın çok bütçe harcadın mı malum ben maaşı almadan gidemedim oraya:54:

bebege gıden kan akımına bakılıyor canım.

canım bacak agrılarını sordum druma calsıyum dengesızlıgındendır dedı calsıyum hapımı ıkıye çıkardı bugun dev gttım oda saogukta fazla kalma uşlutme dedı

çok fazla fark yok arada sorun yapma canım sen bır dr bul gt ben ce yarın felan netleştr bekleme o kadar

Hımm ama geçen kontrolde test yapıldı bana kalsiyum oranım oldukça yüksek çıktı. :26:
Dediğim gibi o ağrılar bende bir aydan fazla zamandır var.
Bendeki de protein eksikliğinden mi acaba :44:

kızlar migrosta huggies yenidoğan ıslak mendili (unininkinin aynısı) 6,95tl ben 2 tane aldım tavsiye ederim normal fiyatı 11,95 miş

Son düzenleme:
sağol canım..
et pek sevmiyrum bende yumurtayla kapatmayı düşünüyorum ama drm en kaliteli protein kırmızı ette diyor zorlycaz artık bebişlerimiz için napalım..

canım bende en son gittiğimde kilosu nerdeyse 4 hafta önde gidiyordu.ben bol et yiyorum nerdeyse hergün bir öğünümde yiyorum zaten çok severim hergün yumurta büyük bardak süt bol peynir yiyorum akşamlarıda kocaman bir portakal yiyorum bence biraz ete yüklen.haftada birde balık yiyorum ilk çocuğum 4260 doğmuştu. bu üçüncü benim.ikinci oğlumda 9 kilo almıştım 2 hafta erken doğuma gitmeme rağmen 3260 doğmuştu.

slm kızlar biz geldik çok özledik sizi yaa giremedik dünde çalıştım ayyy sinir oluyorum çalışmak artık çok zorluyor yaa kalçam ağrıyor bide baldırım ağrıyor sizler nasılsınız?

Geçmişe bi baktım da sınıf öğretmeni arkadaşım çok geçmiş olsun canım:54:
geçmiş olsun cnm kolay değil... çalışmak zor...vallahi tek tek aldıklarımı yazin gecelik takımı biraz 108 tl olduğu için 520 tl gitti... Yoksa baya bi aldık bitti desem yeridir cnm..detaylı yazarım ama sana ok...
canım herşeyin iyi gittiğine sevindim.canını sıkmana değmemiş.bebiş odanızda hayırlı olsun şimdiden.
Resimleri ve detayları bekliyoruz:21:
ekledim cnm bak..detaylı çıkmadıysa yine eklerim...

esracığım odanız ve aldıklarınız hayırlı olsun.
Fotoları bekliyoruz.

ekledim cnm... Küçükmü çıktı acaba diyorum ama bakın ona göre eklicem...çok bilgi sahibi oldum... Sorun kızlar..mükemmel bi yer gittiğim...hiç bişey almadan gidin hop...tüm eksikler bitmiş... O mavi-pembe varya yeni pijama takımları onlara bayıldım ama krem aldım...ama onlar aklıma düştü...belki alırım yinede..

bende et severim her gün düzenli et yiyorum 2 yumurta birinin sarısını diğerinin beyazını yiyorum peyniri de severim bakalım yarına kontrolumüz var teyzeleri inşallah kızım büyümüştür geçen 24+4 te 807gr dı şimdi ne kadar oldu acaba :34::34::34::nazar:

Kızlar havuzlu han kalite kalite.... çok şükür iyilerini almaya çalıştık..kaynanam sağolsun kartına tek çekim yaptığı için indirim ettirmedi..yoksa 60-70 indirirlerdi..aklınızda bulunsun nakitle gidin..

esracım çok güzeller mustafa yusufa güzel günlerde giydirmek nasip etsin rabbim :nazar:

sağol cnm dolabı kuruluyo şimdi.... Bu arada havuzlu handa kapı süsleri süper.... Sakın almayın gidin siz ordan alın iki badem yapıştırın çok ucuza gelir... Ben kapı süsüsümü beğendim bidaha gidişimde alıcam onu resmnin koyarım..keçeden mükemmel bişey... şekerleride var onların keçeli hayvanlara vs...30 tlye geliyo..şekercilerin 1.50 tlye sattıkları şekerin birim fiyatı orda 850kuruşa geliyo...

bende dr. sonucna bakıyordum aysu şükür iyiymiş herşey gözün aydın..maş. bebeğinede :nazar:.

ohh maşallah küçük prense :nazar::nazar::nazar:darısı benin minik kuşa olsun aysucum

aysu87 canım gözün aydın Doğan paşayada maaşallah:nazar:sağlıkla gelsin inşallah:70:

çok saolun teyzeleri.

Cumartesi doktor kontolümüz vardı kızım 1340 gr olmus herşey iyi dedi doktor 15 subatta raporum başlıyor o gün için dolpler çekimi de istedi kalçam da ağrı olduğunu soyledim magnezyum ve kalsıyuma devam et dedi ... Hafta sonu hep temizlikle geçti hava da çok soğuktu malesef kendimi çok yordum sanırım c.tesi aksam kalça ağrım baldırlarıma indi yürüyemeye başladım bir an korktum boyle olursam işe nasıl gidecem diye neyseki dün aksam erken yatıp dinlendim ve bugun daha iyiyim

maşallah cnm kocaman olmuş kızın :nazar:

günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... c.tesi kızımızı görmeye gittik 1340 gr olmuş bizim mercimek hanım... yüzünü gösterdi doktor yanaklı maşşallahh.. tombul tombul yanakları var :)))) tam ısırmalık :))) artık 15 günde bir çağırıyor beni... 30 haftaya başladığım için :))) heyecan artıyor gittikçe.. bu arada işten çıkacağım kesinleşti... hafiften depresyona girdim.. evde ne yapıcam ben :(((( bebekle bir yere kadar ilgilenicez ama ben çalışmak çok istiyordum... ev bana göre değil ki..:((( eşim teselli etmeye çalışıyor beni evde oturunca çalışmak istemiceksin iyiki çalışmıyorum dicen.. benden para almak mı zoruna gidiyor ben senin kocanım sana ve kızıma bakmak benim boynumun borcu dioda... gel sen bunu benim içime anlat... herşeyin hayırlısı artık napalım...alışacağız herhalde...

maşallah cnm :nazar::nazar: kocaman olmuş kızın.

slm kızlar..

cnm üzülme sakın sen yediklerine dikkat ederek arayı kapatırsın.bakliyatlar et yerine geçiyo et çok sevmiyopsan bol bol bakliyat ye.

Back
X