- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.941
nasıl dolandırıldın?hangi site?
ben elektrıklı yer sılme aletı aldım ınternetten.220 mılyona aldım.bır aya yakın bekledım ancak geldı.sonra esımle calıstırdık bozuk cıktı.sonra hemen ertesı gıun kargoyla gerı gonderdık.yenısını yollasınlar dıye.aylar gectı ne gelen var ne gıden.sureklı telefonlar ettık.agladım sızladım yalvardım.ama gondermedıler.paramızıda ıade etmedıler.bır sene bosu bosuna taksıt odedık.basbayagı taksıt odendı yani.onlarda paramızıda ıade etmedıler.haram zıkkım olsun ınsallah onlara.hep beddua ettım halada edıyorum.o yuzden ınternetten bısey almaya korkuyorum ıste:26:

geçen yılbaşında birşey almadım kociş bana çok beğendiğim pırlanta kar kolyesi almış
geçen yılbaşında birşey almadım kociş bana çok beğendiğim pırlanta kar kolyesi almış ben ki özel günleri önemseyen biri olarak bunun sürmesini istiyorum birşey almayınca kötü hissediyorum. değişik fikirleriniz var mı acaba
ben ki özel günleri önemseyen biri olarak bunun sürmesini istiyorum birşey almayınca kötü hissediyorum. değişik fikirleriniz var mı acaba