• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

vay be elin amerikalılarına bak ne güzel de düşünmüşler :1:

valla kirk yilda bi insanliklari oluyomus demekki.burda hic akrabam yok.esimin bi ablasi var.ne gorumcemden nede esimin ailesinden bi corap gormedim ogluma.tek basima hazirlik yapmaya calisiyodum.valla allah razi olsun bu amerikalilardan.ne akrabaligimiz var nede arkadasligimiz.sadece bu semtte oturuyoruz diye yardim ediyolar.en yakinmizdan gormedik.hemde ilk erkeke torunlari olacagi halde.hemde tek erkek cocuklarinin oglu oolacak.

kızlar ben sırt ağrısından duramıyordum kas gevsetici sürdürdüm ama simdi siz zararlı diyince aklıma takıldı insallah birsey olmaz:26:
görkem canm bugün keçiler sende takma canımm senin hamile olduğunu biliyorlar gerci kocaman karnın olmayınca pek öyle davranmıyorlar ya:19:
hem sen calışıyorsun sana nie yatılı geliyorlarki sen işe gidince evde ne yapıcaklarsa:47:

aynen sırt bir de sol kaburgam batıyorrr bu bilgisayarda tetikliyor zaten

kızlarrrrrrrrrr ne kaynatıyonuz bizde geldük :92: :92: :92: :74: :74: :74:
hoşgeldin şekerimmm :69:
özet geçeyim son 3 konuyu;
Mesanın annesi Doğumda ümreye gidecekmiş :59:
Skergirl oldukça süslü & bakımlı gidecek inşallah doğuma :66: aldığı cicileri anlattı
Sueylül e süper bir haber, amerikalılarda babyshow parti geleneği varmış, liste hazırlamış dostlarına, onlar listeden hediyeler alacakmış sueylüle :66: :66:

Kızlar Merhaba.... :3:
Bugün ilk defa Rapor için dr.a gittim. Çalışabilirlik raporu alacağım. 32. haftam bitmek üzere 5 hafta daha uzatacak dr. Yani 37. haftaya kadar çalışcaz... Tekrar muayne etti minnoşumu bilgilerimi aldı vs. raporu hazırladı... Yarın almaya gideceğim öğleden sonra kısmetse...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım hayırlısı olsunnn :48: inşallah kolay geçer 37 ye kadar, ben şimdiden zorlanıyorum, 32. haftayı bekliyorum sabırızlıkla :26:

üzülmemeye çalışıyorum ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum merak ediyorum bebek doğunca hangi yüzle evime gelecek zor günümde yanımda olmadıktan sonra hiç bir şeyin önemi yok artık daha kaç ay önce den söylemeye başlamıstım hastane ye giderken kayınvalidemi alırız sonra seni alır gideriz babalar sonra gelsin diye .. Hem özel hastaneye gitmemi de annem istedi sen panik yaparsın özel hastaneye git diye neyse bir kaç güne alısırım sanırım bu duruma

haklısın cnm insan en cok bugünlerde sevdiklerini en yakınlarını yanında görmek ister...bu cmleyi kurmak istemiyorum ama annen biraz bencillik yapmıs sanki..ve de senin ne kadar üzüleceğini tahmin etmedi mi? bak sen de şu yönüyle düşün sonucta gezmeye gitmiyor umreye gidiyor bu seni teselli eder hem orda sana bol bol dua eder..polyannayı oynamamız lazım kimi zaman

kızlar moral verdiğiniz için herkese çok teşekkür ederim. ben çıkıyorum artık. hepinizi öpüyorum:71:

yssknk cım evet keçiler bugün bende baya kalabalık sürü halindeler hemde:60:ben çıkıyorum tatlım kendine ve oğluşa ii bak:70:

valla kirk yilda bi insanliklari oluyomus demekki.burda hic akrabam yok.esimin bi ablasi var.ne gorumcemden nede esimin ailesinden bi corap gormedim ogluma.tek basima hazirlik yapmaya calisiyodum.valla allah razi olsun bu amerikalilardan.ne akrabaligimiz var nede arkadasligimiz.sadece bu semtte oturuyoruz diye yardim ediyolar.en yakinmizdan gormedik.hemde ilk erkeke torunlari olacagi halde.hemde tek erkek cocuklarinin oglu oolacak.

valla ne güzel bizim de maahalleli alsa ya ne güzel olurdu :1::1::1:

Selam herkese :3:

Ben de yeni gönderdim misafirleri.
hoşgeldi,n tatlımmmmmmmmmmmm

Skergirl oldukça süslü & bakımlı gidecek inşallah doğuma :66: aldığı cicileri anlattı
Sueylül e süper bir haber, amerikalılarda babyshow parti geleneği varmış, liste hazırlamış dostlarına, onlar listeden hediyeler alacakmış sueylüle :66: :66:

Canım hayırlısı olsunnn :48: inşallah kolay geçer 37 ye kadar, ben şimdiden zorlanıyorum, 32. haftayı bekliyorum sabırızlıkla :26:

harikasın yaaaa :46: :46: :46: :46: :46: :46:
mesanın durumunu okudum çok kötü olmuş yaaa benim gecelikte çok süslü ay bide süslü hastane terliki aldım kendime hımmm ciciş :52: :52: :52:
sueylül sende çoksa bize gönder amerikali arkadaş :52: :52: :52:

Son düzenleme:

Oh ne güzel, her gelişimizde biri böyle özet geçse :1:

valla aycacim.ben tum konulari okuyamiyodum.supersin gercekten.sen hep bize ozet gec.

aksamları azıyor özellikle canım benimki duramıyorum artık..
iyi gelicek birsey yok mu ki?

önce sıcak bi duşşşşş sonra eşinin eline vercen losyonu otur lennnn sırtıma masaj yap diycen nasıl fikir ama
gece yapmayı planlıyom bende
malum aprıkesici filan içemeiyoz

Back
X