• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

GÜNAYDIN KIZLARRR... NASILSINIZ BAKALIM... BEBEİŞLER NASIL :))) :emir_bebek: :emir_bebek: BENİM KIZ FIKIR FIKIR... GEÇEN KEŞFETTİM Kİ PORTAKAL SEVİYOR :))) BEN PORTAKAL YEDİKÇE BENİM KIZ TEPİNDİ... BEN YEDİM O TEPİNDİ :))))) TEPİNSİN DİYE BİRAZ FAZLA YEMİŞİM BUGÜN MİDEM AĞRIYOO :))))))))))

Merhaba canım hoşgeldin..:nazar: oh ne güzel...Zevkle hazırlamışsındır..Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip eylesin inşallah..Kaç haftalıksın????

30 hAftalık benim sezaryan olaca için belki erkende gelebilir bebek. hazırlıklara başladm şimdiden ama canta hazırlarken eksiklerde çıkıyor en azınan onlarıda tamamlarım.

ervacım
yeni gördüm kusura bakma canım. biz iyiyiz sen nasılsın. bebiş nasıl
est. canım , zaten bende hoşgeldiniz diyesiye kadar 3 sayfa geçmişti..epey geç hoşgeldiniz cevabı olmuştu:1:iyiyim bende bebişte hamdolsun iyi tatlım..bol bol anneyi itip kakalıyor:1::1: senin bebiş nsl bakalım :emir_bebek:
slm kızlar...
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuş:53: e dedim biz nolcaz. hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi:53: ay dedim yandım ben bunların elinde. sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar:9:
yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)
Selam tatlım,hoşgeldin:16:
hadi gözün aydın demek izne çıkıyorsun..darısı bizim başımıza inş. :31:ben bu ayın 21inde 32. haftamı tamamlıyorum ama martın ortasına hatta sonuna kadar çalışmaya niyetim var bakalım artık Allah sıkıntı vermezse

dorticim ervacım cok önemli bişim yok kızlar gecen gün kasılmalarım vardı şükür şimdi iyiyz sanırım ev taşıma stersinden dolayı kaynaklanıyo sorun olcak diye korkuyorum umarım bişicik olmaz . sarissa isimler içinde tşkler bana kalsa mehmet yusuf koyalım yada görkem diyorum ama bizimki cüneyte takmış gibi gözüküyo bide bizim bi arkadaş isim önerdi iki tane ilgilenenler için yazıyorum enhar : cenenttin altından akan ırmakmış anlamı biride mirza mutluluga işaret anlamına geliyomuş ilgilenenlere duyurulur
tekrardan çok geçmiş olsn canım..işler oyle yada boyle yetişir sen fazla stress yapma kendine tatlım:nazar:
kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştık :50: hiç keyfim yok bugün :59: :59: neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:
Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..:48:
Selam tatlım hoşgeldin :16:,
hayırdır neden tartıştınız dicem ama bende durdum durdum dün akşam brz tartıştık bizde..seni bilmiyorum ama ben şu aralar herşeye gıcık oluyorum

sanırım nisan annelerinin cogu sezeryan bende öyleyim mesela ben illa normal olsun diye tutturuyorum ama doktorumuz kesinlikle hayır diyor riski cokmuş:18: bu yüzden pustum yerime vaz gectim normal diye ilk bebegim sezeryandı buda öyle olcak büyük ihtimelle ama kısmet yaradan ne gösterir bilemeyiz. kızlar ben kaçıyom benim büyük ogaln durmuyo uykusu geldi sanırım herkese kolay gelsin aman bebeişlere dikkat öpüyorum hepinizi byy:3:
ilki sezeryan olunca daha sonraki doğumları normal yapmıyorlar biliyorum..sana da çok kolay gelsin tatlım öpüyorum bye bye :3:

Hepinize merhaba anneler :3:
doktor kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler, hastalara çok geçmiş olsun.. Umarım bütün bebişler iyi anneleri de keyiflidir..

evet canım bu cumartesi. hala 4 hafta sonra gel derse bu sefer paralarım adamı:60::60:yok canım bu ay 1-1,5 kilo kadar aldım. toplamda 5-5,5 falan oldu. bebişin büyüdüğünü hissediyorum ama bakalım inşallah yine gerilik falan çıkmaz. dikkat ediyorum yediğime. doktor hergün yumurta yemene gerek yok haftada 3-4 yesen bile yeter demişti ama ben hergün yiyorum. süt, yoğurt, ceviz, balık, et, meyve hep yemeye çalıştığım şeyler. bakalım minik prensesi koca kız yapabilcezmi:1:

annelik ne kadar zormuş daha dogmadan ne yesemde kızıma faydalı olur diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz...ben bile dün ceviz yemeyi unutmuşum kendimi suçluyorum bugün yiyemedim diye :)))Zaten bu aydan sonra kilo alımları daha yüksek olucakmış dr öle dedi..

evet canım bu cumartesi. hala 4 hafta sonra gel derse bu sefer paralarım adamı:60::60:yok canım bu ay 1-1,5 kilo kadar aldım. toplamda 5-5,5 falan oldu. bebişin büyüdüğünü hissediyorum ama bakalım inşallah yine gerilik falan çıkmaz. dikkat ediyorum yediğime. doktor hergün yumurta yemene gerek yok haftada 3-4 yesen bile yeter demişti ama ben hergün yiyorum. süt, yoğurt, ceviz, balık, et, meyve hep yemeye çalıştığım şeyler. bakalım minik prensesi koca kız yapabilcezmi:1:

insallah canım..büyümüştür meraklanma canım yediklerine dikkat ediyorsan sorun yok..
ben hala hergün yumurta yiyemiyorum 3-4gün ancak..
ben de haftaya gidicem insallah kontrole bakalım bizim pasa aradaki acığı kapatabilmişmi?

[ı]pardon canım görmedim yaşım 28 :)))) senindemi sezeryan canım...????[/ı]

evet sezeryan benımde.ama benımkı ıstek uzerıne sezeryan.ılkındede oyle oldu.ben normal yapamam demıstım ama doktor benı dınlemedı sancı hapı ve sancı serumuyla benı altı saat kıvrandırmıstı.ama baktı olmayacak mecburen sezeryan yapmıstı.bu ıkıncı olacagı ıcın agrısız sancısız gule oynaya gıderım ınsallah doguma bu sefer.:90:

merhaba hanımlar, nasılsınız:71:
bugün kontrolü olanlara hayırlı güzel haberlerle dönmelerini dilerim.
bende haftasonu hastane pijaması işini hallettim kısmen. pijama takımı aldım ama hala istediğim gibi bir gecelik bulabilmiş değilim. Pijamayı ise Marilyn diye gecelik-pijama satan mağazadan aldım. ben ümraniye şubesinden aldım ama sanırım biçok yerde şubesi var ve şu anda ciddi indirimdeler. ben 138.00 tl'lik sabahlıklı takımı 62.00 tl ye aldım. kumaşı çok hoş yumuşacık. Yine günlük kullanım için doğumdan sonra 25-30 tl ye çok hoş takımlar vardı. Hastane için 2 takım pijama ve bir gecelik yeterlimi sizce? sizler nasıl hallettiniz bu konuyu?
:26:

evet sezeryan benımde.ama benımkı ıstek uzerıne sezeryan.ılkındede oyle oldu.ben normal yapamam demıstım ama doktor benı dınlemedı sancı hapı ve sancı serumuyla benı altı saat kıvrandırmıstı.ama baktı olmayacak mecburen sezeryan yapmıstı.bu ıkıncı olacagı ıcın agrısız sancısız gule oynaya gıderım ınsallah doguma bu sefer.:90:

benimde ilk sezaryan oldu hiç acılma sancı olmamaştı. mecbur sezaryanla aldılar. buda şimdi sezaryanolacak. ama sezaryanda doğumdan sonra kötü oluyor yatman gerekiyor 1-2 hafta

Canlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:

Sarisa [/B]hoşbulduk kızçemizle....
Erva sağol tatlım ben şuanda amerikan hastanesine gidiyorum...Başka hastaneye geçiş yapabilirim doktorumun izniyle rızasıyla...Sen hangi hastaneye gidiyorsun??

Ben medicalpark a gidiyorum canım , memnunum ama diyorum ki doğumu SSK da yapsak nolurki..yapan arkadaşlarım gayet gzl anlatıyorlar..ne diye o kadar özele para vercem diye şu aralar düşünmüyor değilim
kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.
Merhaba canım hoşgeldin,
ohh ohh hadi kolayladın işlerin çoğunu..hangi deterjanla yıkadın canım

GÜNAYDIN KIZLARRR... NASILSINIZ BAKALIM... BEBEİŞLER NASIL :))) :emir_bebek: :emir_bebek: BENİM KIZ FIKIR FIKIR... GEÇEN KEŞFETTİM Kİ PORTAKAL SEVİYOR :))) BEN PORTAKAL YEDİKÇE BENİM KIZ TEPİNDİ... BEN YEDİM O TEPİNDİ :))))) TEPİNSİN DİYE BİRAZ FAZLA YEMİŞİM BUGÜN MİDEM AĞRIYOO :))))))))))
Günaydın canım hoşgeldin :16:,
hamdolsun iyiyim ben prenseste iyi o da senin kızın gibi kıpır kıpır :emir_bebek:

Hepinize merhaba anneler :3:
doktor kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler, hastalara çok geçmiş olsun.. Umarım bütün bebişler iyi anneleri de keyiflidir..
Merhaba canım hoşgeldin :16:,
nasılsın iyimisin tatlım :49:

Selam tatlım hoşgeldin :16:,
hayırdır neden tartıştınız dicem ama bende durdum durdum dün akşam brz tartıştık bizde..seni bilmiyorum ama ben şu aralar herşeye gıcık oluyorum

Hoş geldin canım.
Boş ver olur öyle ara sıra, sıkma canını.
Anlatmak istersen dinleriz, belki rahatlarsın.

Hoş geldin, oh ne güzel işleri kolaylamışsın.
Bende daa bir hazırlık yok.

kızlar sağolunnn:71: ben buaralar çooook alınganım, eşim de babası rahatsız olduğu için çokk stresli :59:
ikimizin de dolduğu bir ana denk geldi, kırdık birbirimizi.. O da haklı, babası çok rahatsız her saniye onunla olmak istiyor,1 yıldır hasta kayınpederim :59: ben de kendimi & kızımı değersiz hissettim biran, surat yaptım o da kızdı bana zor günlerimde destek olmuyorsun filan dedi..daha çok kötü hissettim kendimi..:2: :2:

hayırlısı olsun dorticim..İlki sezeryanmış mecburen ikinciisde sezeryan oluyormuş duymuştum...İnşallah hayal ettiğin gibi güle oynaya doguma girersin canım bebişini kucagına saglıklı bir şekilde alırsın..
Vallahi sezeryandan korkuyorum...Ayıldıktan sonraki agrılarladan. :((((

kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştık :50: hiç keyfim yok bugün :59: :59: neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:

Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..:48:

Canım sıkma canını,bu aralar daha duygusal yaklaşıyoruz bizde.Moralini bozupta üzme bebişi.Akşama düzelir birşey kalmaz.

cankayada hrs kadın hastanesıne gıdıyorum canım.

Hımm orayı biliyorum kuzenim doğum yaptı orda.Çok memnun kaldı.Ama doğum falan baya pahalı bildiğim kadarıyla.O yüzden orayı tercih etmedim. Ben de akayda tolga ecemişe gidiyorum.Gerçi burda da doğum 2500 tl, yaa ben de bazen bu kadar para verilir mi diye düşünüyorum, sonra da doğum insanın hayatında kaç kez yaşadığı birşey ki, olacaksa güvendiğimiz bir yerde olsun diyorum.Bilmiyorum yani kafam karışık.

Son düzenleme:
Back
X