- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #37.981
canım muhatap olmuyorum zaten hep alttan aldık zaten o yüzden tepemize çıktılar..biz de öyle düşündük hem köpeklerini hem de onları görmeyiz dedik ama yaptırmadılar ki..bi yapın duvarı yıkarız..sıkıysa yapın bakalım dediler..eşim gidin başımdan dedi ben camdaydım anam sonra bunlar bi bozdular ağızlarını anlatamam..kayınpederi eşimi dövecek kadın tuttu..yolda adamlar var..çok afedersiniz ama kadın bana herkesin için bu ağaçlar senin bilmem nerene g,irsin diyo..daha neler neler..ve biz asla ağzımızı bozmadık seviyelerine düşmedik..hemen polisi aradım onların yanında bile bize köpekler diye bağırıyo polisler bile kadının çirkefliğine şaşakaldı..ve işte o gün tel olsun paranın yarısını da biz veririz dediler..sonra tele de karşı çıktılar ama yaptık allahtan biz para vermeyiz dediler.aman vermesinler..
canim bu kadar cirkef bi komsun varsa teldende gorur sizin bahceyi.ne bilim yaz mevsiminde misafirlerin felan gelir.bahcede oturtmaz vala sizi.laf sokar durur.bence polis tutnagi ile kendi bahcenize duvar yaptirisaniz yikamzda.hangi devirde yasiyoruz ne demek yikarlarmis.