- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.001
yok canim yemiyorum daha.esimi bekliyorum.ortaligi topluyorum simdide.bu gece burdayim merak etmeyin.sueylül... yemekleri yaptında oturmuş iyiyomusun yoksa kızzzz![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim yemiyorum daha.esimi bekliyorum.ortaligi topluyorum simdide.bu gece burdayim merak etmeyin.sueylül... yemekleri yaptında oturmuş iyiyomusun yoksa kızzzz![]()
![]()
izmir mimoza..çitlenbik ağaçlarıda dikebilirsiniz..duvar bitkileridir..kapatır önünüzü ama o pahalıya gelir... izmir mimozanın üstünde sarı sarı çiçekleri açar...yada ıhlamur süper...
ay bizim beykozda yazlık var... kayınpederle amcamın... hayırlısıyls bölünse... kendi tarafımıza mstekil 3 ev yapıla biliyo... çok güzel hayallerim var..bende müstakil evi seviyorum çünkü..hayırlısıyla 40 olmadan geçersem iyi olur...![]()
kızlar mart annelrinden 2 kişi doğurdu biliyosunuz...33 haftadan sonra allahın izniyle hastanede iyiyse bebekler iyi bi bakımla kuvezde fazla kalmadan taburcu bile edile biliniyo.. maşallah 2 bebişte iyi..martta gelmesi gereken sabırsız bebişin biri ocak diğeri 1 şubatta gelmiş... ve yurt dışında bazı anneler 34-36 arasında kendi istekleriyle sezryanla alına biliyomuş yani doğura biliyolarmış..nerde olduğunu bilmiyorum ama yakın zamanda sezeryan olan arkadaşın doktoru demiş..şaşırdım vallahi..
kizlar benim dgum yaklastikca endiselerim artiyo.sizdede boyle oluyormu.ne bilim internetten okuyorum bazen cocuk felci,otistik,zeka geriligi felan.bazi bebeklerdede gozkaymasi oluyomus.okuyorum sonrada canim sikiliyor.kuruntu yapiyorum sizdede oluyormu boyle.
ok cnm kendine çok iyi bak.... bunlar yine fiyat olarak tutar...rahat bizamanda alırsın.olmadı en iyi sarmaşım...çok öptüm dinlen biraz cnm yorma kendinicanım söylediğin bitkileri not aldım almaya çalışcam..çok teşekkür ederim..
canım inşallah allah gönlüne göre versin..en kısa zaman da müstakil eve geçersiniz inşallah..bizim de aklımızda yoktu anca emekli olunca alabiliriz müstakil derken nasip oluverdi..gerçi biraz tamir yaptırdık ama mutfağı banyosu benim zevkimde döşendi iyi oldu..allah en kısa zamanda size de nasip etsin ve iyi komşuları da tabiki..
ekle cnm bakalım..benimde kocaman oldu görenler hep değişmiş diyo modeli vs bide maşallah yukarda olduğu için sıkıntı vermiyo yürürken...ona çok şaşaırıyoalr..esim gelsinde koca gobegimi cekip ekliyim kizlar.
cnm düşünmemeye çalışıyoruz... rabbim neyi uygun görürse biz onu yaşarız... minickken rahme düşüren o ..yediklerimizden et kemik yapan O(cc) bize ancak emanete iyi bakmak ve teslimiyet düşer..onun için düşünme cnm... yoksa zaman ne geçer bizim için..nede bu günün tadını çıkartırız..kizlar benim dgum yaklastikca endiselerim artiyo.sizdede boyle oluyormu.ne bilim internetten okuyorum bazen cocuk felci,otistik,zeka geriligi felan.bazi bebeklerdede gozkaymasi oluyomus.okuyorum sonrada canim sikiliyor.kuruntu yapiyorum sizdede oluyormu boyle.
kızlar ben artık çıkıyorum..yatayım karnımda biraz ağrı var..bu akşam için tekrar teşekkür ederim sıkıntıma ortak olduğunuz için..yarın aksilik çıkmazsa doktora gidicem..yarın akşam sonucu yazarım..kendinize iyi bakın..öptüm..
ANA KUCAĞIMIZ....GERÇEKTEN TERTEMİZ VALLAHİ...
![]()
selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.
slm kızlarrrrr
biz bugünde evdeyiz yatıyoz toparlanamadım hala hayırlısıyla artık izne çıksaydım patronlarda kurtulacak bende
ya kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için.. babama çok üzüldüm gerçekten.. sağlığı sıhhati önemli ama meğer ben hamileyken annem de babam da ne işlerimi hallediyormuş.. dün 32 haftalık gebelik raporum çıkacaktı.. o kadar çok uğraştım ki hastane de resmen burnumdan geldi.. söylemek istemiyorum ama çok üzüldüm.. kayınvalidem geleyim dedi ama onu yapcam buraya gitcem şunu edicem deyince ihtiyatttan işini bırak da gel diyemedim.. ama olan bana oldu. saat 1 de çıktım 5 te döndüm eve.. ve arayıpta bi kere olsun demedi ki naptın başına bi iş geldi mi diye sormadı..gel de üzülme.. annenize babanıza sahip çıkın kızlar.. bi de eşlerinize... onlar bizim herşeyimiz..
gunaydın guzel anneler dun cok kotu bırgün gecırdım.nabzım sureklı yukseldı başım cok döndu.ayaga kalkamaz oldum.tansıyonum cıktı ındı sureklı.ustune ustluk laptopum bozuldu.sagolsun abım yaptı aksam.off cok korkuyorum bugunde nabız yukeselecek başım dönecek dıye.:18:
Günaydın canım,geçmiş olsun bugün yat dinlen,istirahat et.
canım içini ferah tut..iyi düşün iyi şeyler olsun..ben de bi ara burdaki bebeği ölenlerin topiğini okuyordum baya bi psikolojim bozulmuştu..eyvah bebek kıpırdamadı kordon mu dolandı..yok şöylemi oldu diye..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..inşallah nurtopu gibi bebeklerimizi alırız kucağımıza..benim 2li test iyi çıkmıştı ama 3. test kötü çıktı doktor ankaraya amniyosentez için gönderdi ama gitmedim o ara takıyordum..ama şimdi unuttum..sonuçta ben bu bebeği istiyorum..
sağol cnm..inş o günleri görelim.... bunu almamadaki sebeb inş kucağa fazlacalıştırmak istemiyorum die ama bakalım...cok guzelmıs canım.hayırlı olsun.ne kadarda tatlı gorunuyor.bebegını saglıkla salla o anakucagında ınsallah![]()
gunaydın guzel anneler dun cok kotu bırgün gecırdım.nabzım sureklı yukseldı başım cok döndu.ayaga kalkamaz oldum.tansıyonum cıktı ındı sureklı.ustune ustluk laptopum bozuldu.sagolsun abım yaptı aksam.off cok korkuyorum bugunde nabız yukeselecek başım dönecek dıye.:18:
günaydın kuzulaaar![]()
![]()
güzel bi gün olsun inşallah..![]()