- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.221
ay ben de izledim video yu gözlerim doldu zor tuttum kendimi işyerinde..çok tatlıymış bebişte Allah analı babalı büyütsün..Bu arada annenin dişleride çok hoşuma gitti.çok düzgündü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir de doktorum dün yine annemin yanında ilişki yasak dedi sanki çok yapıyoduk da annemin yanında bu iki oldu ama![]()
yssknk koptum ya3g modem derken usb flash bellekmi yoksa bildiğin kutusumu...ay benim yusufumunda böyle teknolojik şaylere fazla ilgisiz olursa naparız..hoş babası derim evde yok yok getirmez herhalde dışardan bişey
![]()
ya ilişki konusunda bende konuşurum da belli kişilerle ama annemle değil yaniASL17 ANAM SENDE NE UTANGAÇSIN..SENİN ANA Yahu.. bişey olmaz... normal bu tarz şeyler.. o kadar hassas davranırsan bu bebeğni gelişi vs vs... hop karnına düşmedi dimi.. hamiş olduğunu haftanı söylüyosun.. mesela o konudada benç çok hassastım kimseye demiyodum ilk zamanlar..sonra açıldım.. tabi belli kişilere...![]()
Hoşbulduk tatlım , ben de iyiyim bir yandan yemek yiyiyor bir yandan burayı takip etmeye çalışıyorum
Arapça dualrı , kötü şeyler korkutmasın diye takılıyor biliyorum canım, ama nazar boncuğunun bir faydası olduğuna inanmıyorum şahsen :)
aynen caım bende nas felak ayetel kürsi okursun allahın izniyle bişeycikler olmaz.
bilmiyorum artık doktorun birşeylerden mi şüpheleniyor da böyle söylüyor..sen daha iyi iblirsin![]()
ya ilişki konusunda bende konuşurum da belli kişilerle ama annemle değil yaniASL17 ANAM SENDE NE UTANGAÇSIN..SENİN ANA Yahu.. bişey olmaz... normal bu tarz şeyler.. o kadar hassas davranırsan bu bebeğni gelişi vs vs... hop karnına düşmedi dimi.. hamiş olduğunu haftanı söylüyosun.. mesela o konudada benç çok hassastım kimseye demiyodum ilk zamanlar..sonra açıldım.. tabi belli kişilere...![]()
Hoşbulduk tatlım , ben de iyiyim bir yandan yemek yiyiyor bir yandan burayı takip etmeye çalışıyorum
Arapça dualrı , kötü şeyler korkutmasın diye takılıyor biliyorum canım, ama nazar boncuğunun bir faydası olduğuna inanmıyorum şahsen :)
aynen caım bende nas felak ayetel kürsi okursun allahın izniyle bişeycikler olmaz.
bilmiyorum artık doktorun birşeylerden mi şüpheleniyor da böyle söylüyor..sen daha iyi iblirsin![]()
usb modem canım koca kutuyuda alamazdı galiba
cok kötü bir durum canım ya deme valla markete filan gittiklerinde de yapıyormus bazen..
6 yasında daha ama korktum ben valla..
e canım zaten benim tüp bebk olduğu için transfer de başucumdaydı anamöğrenince 4.5 5 haftalık oluyo ya..sanki 5 hafta önce temel attık der gibi ne bilim.. 2 aylık vs 3 aylık diyince daha iyi geliyo bana... öylede yapmıştım..
hehehe çocuk işte, cingöz yaabazen rezil ederler böyle insanı di mi..
ay ben de izledim video yu gözlerim doldu zor tuttum kendimi işyerinde..çok tatlıymış bebişte Allah analı babalı büyütsün..Bu arada annenin dişleride çok hoşuma gitti.çok düzgündü![]()
tabiiii caaaaaanııııııım ne demessin
karadeniz köy havası tabii tertemiz de oluyor, tohum sapasağlam tutmuş1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı...yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...
1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı...yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...
yapmıyoz doktorum deseydin![]()
göğüslerim bi çatladı bi çatladı...böyle kırmızı çizgileri varher yanını sarmış.. çokta umrumdaydı..ergen çatlaklarım olmasa önemserdim ama dizimde bile olduğu için tın... kadınlar havuzuna gidince giyiyorum pikinimi..mayo bile tercih etmiyorum
doğuruncada karnımdada olursa yine pikini giyerim..ama belki mayokini giyerim.. bakalım.. nezaman kısmet olursa artık çocukla..çokta zamanım olur ya
![]()
cocuk rezil eder valla..
bir de epilepsi hastası sağ tarafı felç yavrunun birseyde diyemiyor kimse anneside cok yakın arkadasm..
benimde göğüslerim çatladı yaaaa( çatır çatır- karnımda bişey yok ama neyse Allah sağlıklı versin çocuklarımızı katlanacağız napalım
![]()
ahh yavrum yaa.. Allah korusun hepimizinkini, çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca offff
annesi baktı canım ceplerine cocuğun:))
ne zman ayrılıyorsun canım izine?
göğüslerim bi çatladı bi çatladı...böyle kırmızı çizgileri varher yanını sarmış.. çokta umrumdaydı..ergen çatlaklarım olmasa önemserdim ama dizimde bile olduğu için tın... kadınlar havuzuna gidince giyiyorum pikinimi..mayo bile tercih etmiyorum
doğuruncada karnımdada olursa yine pikini giyerim..ama belki mayokini giyerim.. bakalım.. nezaman kısmet olursa artık çocukla..çokta zamanım olur ya
![]()