hoşgeldin tatlımmmmm
maşallah oğluşun kocaman olmuş sen kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın ben izne ayrılıcam direk 32 haftada sadece vizite kağıdı istediler hastaneden foto lazım olmaz sanırım istemediklerine göre
Sağol canım. Bir problem olmassa 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. Çünkü yaz tatili ile doğum iznim birleşsin oğlumla daha çok vakit geçireyim istiyorum. Şimdi izne ayrılsam 5 haftam açıkta kalıyor. O kadar süre için rapor almakta zor olabilir. Ufacık bebişi bırakıp okula gitmektense dayanabildiğim yere kadar dayanayım diyorum. Sen izne ayrılacaksan resime gerek yok. Çalışabilir raporu için istiyolar fotoyu
masallah bebegıne canım.hadı bakalım bebekler buyuyo artık.ne guzel.allah kavustursun hepımızı bebklerımıze

Teşekkürler tatlım. Amin inşaallah
Maşallah artık 2 kilolardan bahsetmeye başladınız.

Ben en son gittiğinde 660 gr. dı

İkiye katlamış olmamız gerekiyor normalde.
Bakalım kaç çıkacak.
Hiç kilo almamayı nasıl başardın yaa :44: bir haftalık hastalıkla olacak şey değil.
Ben bu ay çok hamur işi ve tatlı yedim.
Kesin 3-4 kilo almış çıkıcam.
Tartılmaya da korkuyorum.
Teşekkürler canım. Senin bebişinde almıştır annesi. Ben hamurişi ve tatlı hiç yemedim gibi. Normalde en az 2 kilo alıyordum. Birazda dikkat etmeye çalıştım. Gerçi hep dikkat ediyordum ama gene alıyordum. Hastalığın etkisi var diye düşünüyorum ama bilemem yinede.
anam anam maşallahh minnoşaa

annesi ne güzel de bakmış ona

tebrikler canım darısı başımıza inş. ne yedin ne içtin bebişe yaradı?biz de yapalım bari. bide kaç haftada 800 gram aldı?
Teşekkürler canım. Yaklaşık 4 haftada 800 gr almış. Meyve ve süt ürünleri çok kilo aldırıyor diye biliyorum. Onları yemeğe çalışıyorum. Onun dışındada özel olarak yaptığım birşey yok. Hele bu 1 hafta 10 gündür doğru düzgün bir şey yiyemedim. Sadece meyve yedim, çorba içtim. Senin prensesinde büyümüştür merak etme annesi