- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.301
nisa 86 bana özelden yazarsan iyi olur cnm ya çıkmam lazım kaburgam kötüleşiyor gittikçe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim nefes alamayarak
ne kaynatıyonuz bakım
CNM SİTEYE SALDIRIYOLAR BAKIM DEĞİL... YÖNETİMDE SAVAŞ VERİYO...YOKSA SİTEYİ ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYOLAR..MALUM TALEP ÇOK GÖRDÜĞÜ İÇİN... KURUCUSUYLA KONUŞMUŞTUM ÇÜNKÜ...DİNLEN CNM..GELİRSİN YİNE...
hay allahım arada bır oluyo bu bakımlar.temızlıkmı yapıyolar acaba sıteye![]()
HOŞGELDİN...BEBİŞİN YARAMAZLIKMI YAPIYO YOKSAMben geldim nefes alamayarak
ne kaynatıyonuz bakım![]()
hoşgeldin bana da güle güle
görüşürüz kızlar :))
nisa 86 bana özelden yazarsan iyi olur cnm ya çıkmam lazım kaburgam kötüleşiyor gittikçe
hoşgeldin bana da güle güle
CNM SİTEYE SALDIRIYOLAR BAKIM DEĞİL... YÖNETİMDE SAVAŞ VERİYO...YOKSA SİTEYİ ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYOLAR..MALUM TALEP ÇOK GÖRDÜĞÜ İÇİN... KURUCUSUYLA KONUŞMUŞTUM ÇÜNKÜ...
HOŞGELDİN...BEBİŞİN YARAMAZLIKMI YAPIYO YOKSAM![]()
garip bi şekilde bebişim bugün çokaz hareket ediyo
gripten nefes alamıyom ya kuşum tıkandım iyicene sen nasılsın
cok gecmıs olsun canım:2::2:
cok gecmıs olsun canım:2::2:
ben geldim nefes alamayarak
ne kaynatıyonuz bakım
Hoşgeldiiiinben geldim nefes alamayarak
ne kaynatıyonuz bakım
hoşçakal tatlım..dinlen brzhoşgeldin bana da güle güle
Sitemizde gözü olanların gözü çıksınCNM SİTEYE SALDIRIYOLAR BAKIM DEĞİL... YÖNETİMDE SAVAŞ VERİYO...YOKSA SİTEYİ ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYOLAR..MALUM TALEP ÇOK GÖRDÜĞÜ İÇİN... KURUCUSUYLA KONUŞMUŞTUM ÇÜNKÜ...
HOŞGELDİN...BEBİŞİN YARAMAZLIKMI YAPIYO YOKSAM![]()
![]()
garip bi şekilde bebişim bugün çokaz hareket ediyo
gripten nefes alamıyom ya kuşum tıkandım iyicene sen nasılsın
saol canım benim
bu arada şubat annelerine bakıyomusunuz çoğu doğum yapmış yaa ne güzel ve fark ettiyseniz 40 haftayı gören yok hepsi gününden önce gelmiş bebişler çokmu aceleci ne
Hoşgeldiiiin![]()
hoşçakal tatlım..dinlen brz
Sitemizde gözü olanların gözü çıksın![]()
Geçmiş olsun canım.
Bebişlerin karnımızdayken bile bir günlleri bir günlerini tutmuyor.
saolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
aynen ya bebişlerin sağı solu belli olmuyo şimdi eve gidiym bi uzanıym başlar benimki tepiklemeye iş yerinde ciddi takılıyo kızım
evet tek tek gelıyor dunyaya melekler.allahım bızede nasıp etsın yavrularımıza kavusmayı.banada doktor sezeryan olacagı ıcın erken gun verdı.yanı nısan sonuna dogru kısmetse.20 sınden sonra artık heyecan baslayacak bızım ıcın
Kızlar mükemmel biralışveriş sitesi buldum facebookta hemde. kaliteli ve ucuz
Coco Butik'in Fotoğrafları - HEMEN TESLİM ELBİSE ÇEŞİTLERİMİZ | Facebook Eki Görüntüle 139460 Eki Görüntüle 139471 Eki Görüntüle 139470 Eki Görüntüle 139469 Eki Görüntüle 139468 Eki Görüntüle 139467 Eki Görüntüle 139466 Eki Görüntüle 139465 Eki Görüntüle 139464 Eki Görüntüle 139463 Eki Görüntüle 139462 Eki Görüntüle 139461 Eki Görüntüle 139472
Güzel ve ucuz şeyler var ama çin malı bence.
Mankenleri hep çekik gözlü.
Belirli bir markası da yok.
Bana çin malıy gibi geldi.
Güzel ve ucuz şeyler var ama çin malı bence.
Mankenleri hep çekik gözlü.
Belirli bir markası da yok.
Bana çin malıy gibi geldi.
ehehe heralde öyledir.. internet kendime giyecek alamam ben özellikle de ayakkabı, muhakkak denemem üzerimde görmem ve rahat mı kullanışlı mı karar vermem lazım.. çok kararsızım zaten.. bi de olmazsa geri gönder değiştir falan uzun iş..