• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar herkese Günaydınnnnnnnnn... :3::3::3::3:

Neyi iple çekiyorum biliyormusunuz?:49: 11 Martta izine ayrılıyorum şirketten, yani evde olacağım.. :1: Evdeykene sizinle böyle sabahtan akşama kadar muhabbet etmeyi iple çekiyorum... Şimdi şirkette sadece arada giriyorum bir göz atıyorum sonra çıkmak zorunda kalıyorum... Ama evde olduğumda allahhhh derimm... :52::52: Habire son durumları bildirir dururuz... :27::27::27:

Son düzenleme:
Sarıcivciv hoş geldin canım.

Hoşbulduk canım kızımla beraber başladık yeni bir güne hayır olsun cümlemiz için...

sagol canım ıyıyız cok sukur.bende mayıs 5 de dogum yapacaktım ama doktorum nısan sonu olacak kısmet olursa dedı.bakalım hayırlısı olsun ınsallah.saglıklı olsunda bebeklerımız gerısı onemlı degıl.sen nasılsı canım

Bende öle sanıyordum ama nisan sonu dedi doktorum 01 şubatta kontrole gittiğimizde...Saglık olsun...
İyiyiz canım artık agırlaştığımı farkediyorum...Gögsümün altında bir agırlık oluyor bazen anlayamıyorum işyerinde masa başındayım ondan olabilirmi ki ?? Birde dün kızçem hep aşağıdan tekmeledi çok komikti..Tam o yerin üstünde çok güldük eşimle...

Bende 8-9 tlye aldım eminönünden canım.

Banada eminönü havuzlu handa bir magazadaki adam dedi ateş ölçer verelim 10 tl dedi chıconundu istemedim...Ben branunkini alıcam dedim :))):90:

Kızlar biz geldik kontrolden. Oğluşum 2 kilo olmuş:nazar: Bende 800 gr almışım. Daha doğrusu hepsini oğluşum almış. En son 1200 gramdı çünkü. En az kilo aldığım ay çok mutlu oldum. :66:Aslında 1 haftadır feci hastaydım ondan almadım biliyorum. Bebişim beslenmişmidir diye endişe ediyordum çok şükür almış bebişim. Merak edenler için söyleyeyim çalışabilir raporu için sadece 2 resim aldı doktorum. Cuma günüde gidip raporu alıcam. Kolaymış hiç uğraşmadık. Şimdilik bizden haberler bu kadar.:16:
gözün aydın canımcım rapor işini ben merak ediyordum doktorum bana hiç resim getri falan dememişti gerçi çantamda taşırım hep ama genede söylemeliydi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. raporu direk kurumumuza vericez bu kadar heralde
oğluşuna kocaman bir maşalllah sanada :nazar:
selam kızlar nasılsınız bakalım bende bugun öyle bir ağırlık varki kafamı zor kaldırıyorum sabah hastanye gittim 10yaşındaki oğlum için kan tahlili falan verdi doktor tam oğlumun kanını aldı hemşireler koridora çıktığımız gibi benim oğlan hoop yerde bayıldı ay baya bir korktum aslında biliyorum huyunu 2defa daha böyle olmuştu ama genede telaş yaptım neyseki yatırdılar ayaklar falan havaya kaldırıldı su falan derken kendine geldi yavrum şimdi iyi şükür.
kıyamam yanında biri varmıydı kendi başına ne kadar korkmuşsundur iyileşmesine sevindim.
inşallah bir daha böyle kötü bir olay yaşamazsınız.
kızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..

ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..
ilk defa senden duyuyorum Allah yardımcınız olsun inşallah bi problem olmaz dua edip içini ferah tut arkadaşım
kızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık

mesacım ne dicemi bilemedim. kendini bu kadar üzme bebişini aklına getir güçlü ol.
sağlıcakla doğurursun inşallah içinde kalacak ama boşver sen kendine ve bebişine bak gerisi boşşş

sanırım annelerden bahsedilmiş biraz, mesacım üzme kendini allah inan ki kolaylığını veriri sonuçta annen hayırlı bir yere gidiyor belki onun duasıyla(kabeyi ilk görüpte dua edenin duası kabul olurmuş)sen çok rahat bir doğum geçireceksindir :52: canım herşey nasiple olur allaha bırak herşeyi o bizi bizden daha iyi biliyor üzme bebişide kendini de:16:

Neyi iple çekiyorum biliyormusunuz?:49: 11 Martta izine ayrılıyorum şirketten, yani evde olacağım.. :1: Evdeykene sizinle böyle sabahtan akşama kadar muhabbet etmeyi iple çekiyorum... Şimdi şirkette sadece arada giriyorum bir göz atıyorum sonra çıkmak zorunda kalıyorum... Ama evde olduğumda allahhhh derimm... :52::52: Habire son durumları bildirir dururuz... :27::27::27:

oh ne güzel canım bol bol dinlen tatlım :52:....Bende o günleri iple çekiyorum ne yalan söleyim...İşlemler vs kısımlarını da anlamıyorum yahu anladıgım kısım 32 dolunca yani 32+1 gibi sgk devlet hastanesine gideceğim ordan aldıgım evrakları baglı bulundugumuz sgk ya vereceğim...

sanırım annelerden bahsedilmiş biraz, mesacım üzme kendini allah inan ki kolaylığını veriri sonuçta annen hayırlı bir yere gidiyor belki onun duasıyla(kabeyi ilk görüpte dua edenin duası kabul olurmuş)sen çok rahat bir doğum geçireceksindir :52: Canım herşey nasiple olur allaha bırak herşeyi o bizi bizden daha iyi biliyor üzme bebişide kendini de:16:

sanırım içimi döktüm diye daha rahatım artık kendime geldim

hoşgeldin canımmm :71:
ben de martın 1 ini iple çekiyorummm... yaşasın özgürlük yaşasın ev keyfi diyeceğimm :46:

günaydın kızlar,oku oku bitmedi geçmiş,eee esrayağmur var gece tabi muhabbet bol oluyo o olunca :1: şimdi kontroldedir inşallah iyidir yusuf umuz :nazar: mesa+ üzme canım kendini yaaa,herşey olcağına varır,ben yalnız doğuma gitcem diye ağlanıp duruyodum,şimdi eşimin kurs işi çıktı tamda doğum zamanı benı annemlere ve kayınvalimdemlere(her ne kadar kendisinden nefret etsemde annemin evi ile arası 10 dk anneme yakın olmak bıle yeticek) bırakcak belkı daha zor olucak benım ıcın ama yanımda bırılerı olucak en azından,sende bekle azıcık gün doğmadan neler doğar,boşu boşuna erkenden üzme kendini canım :50:

kızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık

Kuzum ne yaptın sen??? Yahu bırak kadını... Sen artık bak kendin anne olacaksın... Tamam annene ihtiyacın olacak haklısın sonuna kadar ama bırak... Bak ne güzel eşin yanında bir de Bebeğin olacak... Sen artık kendi aileni kurdun.. Onları düşün... Niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine canım yaa.. Farzet ülke dışındasın... Bak benim kuzenim Muğlaya gelin gitti ve tek başına hiç kimsesi yok... Sadece kendi,eşi ve bebği var... Unutma sen artık kendi aileni kurdun bırak başkalarını.. Gelmek isteyen gelir... En önemlisi senin için eşinin yanında olması ve güzel bir doğumla bebeğini kucağına alman... Takma gerisini... Bırak herşey olacağına varır zaten... Üzme kendini bu kadar nolur...

oh ne güzel canım bol bol dinlen tatlım :52:....Bende o günleri iple çekiyorum ne yalan söleyim...İşlemler vs kısımlarını da anlamıyorum yahu anladıgım kısım 32 dolunca yani 32+1 gibi sgk devlet hastanesine gideceğim ordan aldıgım evrakları baglı bulundugumuz sgk ya vereceğim...

Walla bende sgkla anlaşmalı özel hastaneye gittim heyet raporu verdiler. 32. haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. (doğumdan sonra bebişimle biraz daha kalayım die...) onun da fotokopisini şirkete verdim. İzine çıkmadan önce tekrar gidecem hastaneye çalışamaz raporu alcam 11 Martta. Onunda kopyasını şirkete vercem. Orjinaller bende kalcakmış çünkü doğumdan sonra hepsini sgk ya teslim etmek gereiyormuş. Doğum gerçekleştikten 3 gün içerisinde tekrar bir belge düzenlicekmiş hastane onu da şirkete vercez doğum gerçekleşti diye... Sonra tüm belgeleri Sgk ya teslim etmek gerekecekmiş (Orjinalleri) vs.vs.

kızlar bız hala kızıma ısım bulamadık.bırkac ısım var aklımızda ama daha degısık bıseyler arıyorum.bıldıgınız degısık bılınmedık ısımler varmı hıc:9:

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

merhaba anne adayları...
bu sepetten ya da bunun gibi dikdörtgen kapaksız ve figürlü..bu tarz sepetlerden yani gören oldu mu?
Nette satış varsa ya da mağaza adı söylerseniz memnun olurum.Nautulisteki mudoda kalmamıştı en son baktığımda..

tatlım mudoyu filan bilmiyom ama bizim evin orda japon pazarı var orda gördüm bunlardan hatta şampuanını filan koymak için almayı düşünüyodum bende 15 tl miydi neydi

Son düzenleme:
Back
X