• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kuzum ne yaptın sen??? Yahu bırak kadını... Sen artık bak kendin anne olacaksın... Tamam annene ihtiyacın olacak haklısın sonuna kadar ama bırak... Bak ne güzel eşin yanında bir de bebeğin olacak... Sen artık kendi aileni kurdun.. Onları düşün... Niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine canım yaa.. Farzet ülke dışındasın... Bak benim kuzenim muğlaya gelin gitti ve tek başına hiç kimsesi yok... Sadece kendi,eşi ve bebği var... Unutma sen artık kendi aileni kurdun bırak başkalarını.. Gelmek isteyen gelir... En önemlisi senin için eşinin yanında olması ve güzel bir doğumla bebeğini kucağına alman... Takma gerisini... Bırak herşey olacağına varır zaten... üzme kendini bu kadar nolur...

evet artık daha iyiyim cnm rahatladım sanırım sadece ilgi görmek istedim biz yedi kardeşiz ben bugüne kadar hep o kalabalıkta ilgi ve sevgi görmek için bekledim doğumla ilgili de çok fazla hayal kurdum hep iyi bir doğum yaptığımı yolda giderken annemin bana sarıldıgını elimi tuttuğunu rahatlatmaya çalıştıgını düşündüm bundan 2 3 ay önce söymeme ye başladım anne doğuma giderken önce kayınvalidemi alırız sonra seni gecenin bir vakti ararsam korkma sakın uykundan uyanınca diye ... Mutluydum annem yanımda olacaktı her zaman belki de hayal kırıklıgını kabullenemedim.. Yada bu olanların yaşanması gerekiyordu .. şimdi daha iyiyim ama neden bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum... Annemle tekrar görüşmesek de sağ sağlim gitsin gelsin ben de aradığım sevgiyi kızımda bulayım

kızlar bız hala kızıma ısım bulamadık.bırkac ısım var aklımızda ama daha degısık bıseyler arıyorum.bıldıgınız degısık bılınmedık ısımler varmı hıc:9:

Canım aklıma gelenler;
(Benimkinin adı):34: Begüm,
İpek, Dila,Busem ,İrem, Gözde , Ecem , Özüm , Doğa, Duru, Defne, Alya , Sude...

Belki sevdiğin çıkar içlerinden :71:

gözün aydın canımcım rapor işini ben merak ediyordum doktorum bana hiç resim getri falan dememişti gerçi çantamda taşırım hep ama genede söylemeliydi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. raporu direk kurumumuza vericez bu kadar heralde
oğluşuna kocaman bir maşalllah sanada :nazar:

Raporu direk kuruma vericez canım. Teşekkür ediyoruz oğluşumla sana:16::16::16:

Balkupum senin doktorum sgk doktorumu ????
Ben özel hastaneye gidiyorum orası yönlendirirmi??

Hayır canım benimkide özel hastane. Zaten sgk olsa bizim uğraşmamız gerekir. Onlar hazırlayıp vermezler elimize

Walla bende sgkla anlaşmalı özel hastaneye gittim heyet raporu verdiler. 32. haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. (doğumdan sonra bebişimle biraz daha kalayım die...) onun da fotokopisini şirkete verdim. İzine çıkmadan önce tekrar gidecem hastaneye çalışamaz raporu alcam 11 Martta. Onunda kopyasını şirkete vercem. Orjinaller bende kalcakmış çünkü doğumdan sonra hepsini sgk ya teslim etmek gereiyormuş. Doğum gerçekleştikten 3 gün içerisinde tekrar bir belge düzenlicekmiş hastane onu da şirkete vercez doğum gerçekleşti diye... Sonra tüm belgeleri Sgk ya teslim etmek gerekecekmiş (Orjinalleri) vs.vs.

Tatlım bilgilendirmen için teşekkür ederim..O zaman 01 martta kontrole gideceğim o zaman doktoruma sorarım beni yönlendirirler ben ofis ortamında çalışıyorum muhasebecimiz uzakta kendi halinde zaten bilgilendirme felan yapmaz.....Kendi işimi kendim halledicem...

Hayır canım benimkide özel hastane. Zaten sgk olsa bizim uğraşmamız gerekir. Onlar hazırlayıp vermezler elimize

teşekkür ederim canimcım....Ozaman sgk devlet hastanesine gitmemize gerek yok sevindim yahu....
01 martta konuşurum doktorumla...

şimdiii kızlar tüm belgelerin rapor vs asılları bizde kalıyo fotokopilerini mi veriyoz şirkete bunu söylemeniz çok iyi oldu

teşekkür ederim canimcım....Ozaman sgk devlet hastanesine gitmemize gerek yok sevindim yahu....
01 martta konuşurum doktorumla...
35 haftalıkken ayrılmak istiyorum ben...

Canım aklıma gelenler;
(Benimkinin adı):34: Begüm,
İpek, Dila,Busem ,İrem, Gözde , Ecem , Özüm , Doğa, Duru, Defne, Alya , Sude...

Belki sevdiğin çıkar içlerinden :71:

alya aklımdakı ısımlerden zaten.berfin var begendıgım.soyle pek bılınmeyen bısey olsun ıstıyorum bende

kızlar bız hala kızıma ısım bulamadık.bırkac ısım var aklımızda ama daha degısık bıseyler arıyorum.bıldıgınız degısık bılınmedık ısımler varmı hıc:9:

güzelim benim aklıma gelenler ve beğendiklerim ,elvan,ılgın,ecem,alya,dila .ay bu ism meselesi çok zor çünkü ömür boyu kullanılacak :40:

Aa ne kadar uygunmuş yahuu..
Aynısımı bunun?Boyutları nasıl şampuanları,bakım malzemeleri için istiyorum ben de..Sığarmı?

sepet satan yerlerde var.japon pazarı gıbı satıs yapan yerlerde var.bende aldım.bızım mahalledekı bardak tencere satan yerler var
dolu oralarda.sen bı bak bakalım japon pazarı falan vardır mutlaka orada

Son düzenleme:
Aa ne kadar uygunmuş yahuu..
Aynısımı bunun?Boyutları nasıl şampuanları,bakım malzemeleri için istiyorum ben de..Sığarmı?

sığar gibi göründü bide küçükleri vardı dedim bundanda alıp içine tarağını tırnak makasını filan koymak lazım bakacaktım daha
sende şu herşey 1 lira cılar filan varya bak onlara bulursun en kötü ihtimal şık bi sepet bulsan ayıcığıda sen silikonla yapıştırırsın üstüne olur biterrr

Evet Kızlar.. Asılların hepsi sizde kalıyor çünkü en son doğumdan sonra SGK ya teslim edilecek o orjinal evraklar..

gel benim gerzek muhasebe müdürlerine bunu anlat şimdi kesin diyecekler hayır asıllar bizde kalacak oy oy biliyom başıma geleceği kavga kıyamet gidecem ben galiba burdan

:9: :9: Ay çok hoşsun...ama bende sabırsızlıkla bekliyorum...30 bitirip gün almayı... :52:

ayy inşallah, ele gelsinler gerçekten yoksa babası tutamaz bizim kızı :9: annem beni premature doğurmuş tabi 1,5 kg. ohh kolayca doğmuşum :emir_bebek:

tebrikler canım :46: ben de sevinmiştim 30. haftaya gelince ama şimdi gözümü 35 üstüne diktim

gözün aydın canım bende şu 35 i iple çekiyorum sanırım tehlike kalkıyormuş o haftadan sonra:81:

Sağolun kızlar insan seviniyo gerçekten haftalar geçtikçe.Ha 20 olsun 25 olsun derken şimdi 35 leri düşünür olduk.Hayırlısıyla da görürüz o günleri inşallah.

dünden beri hafif ağrım var tarif edilmez ve dayanılmaz değil bazen kasıklarımda bazen böbreklerime doğru bazen de bel kısmımda sanki üşütünce böbreklerin ağrır ya ona benziyo

AMAN dkkat et canm bende lavobaya gderken yanma oluyrdu 2 gundur ve idrarımdan kan gelmeye başladı :59: dun dr a gttim sag böbreğimde genişleme varmış bende de hep bi ağrı we yanma var dr agrın çok fazla olrsa katedral denen bi tel varmış ondan takarız dedi çunku agrnn fazla olması erken doğuma sebep olablrmiş..15 gun takip edecek ürolog..baklaım 15 gun bekleyecegiz...kendi dr uma gttk daha sonra otrmayacaksn uzanacaksın dnleneceksn dedi eşiem yemek yapmayı bile yasakladı yatış halindeyiz...bebişin başı ve ayakları 1 hafta önden gdyr ama karın çewresi 1 hafta geriden gelyrmş..dr direk dnlenmyrmsn diye sordu dnlenyrm dedim hamielnn dnlenmesi otrmak deildir uzanacaksın yan yat bol bol dedi önce braz acnm skıldı ama şimdi iyiyim ii düşünyrz kıızmla :34:

Kızlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize.Yatın dinlenin fırsat buldukça...

kızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık

Canım ya üzme kendini.Kızlar bak söylenecek herşeyi söylemişler.Sen bebişini düşün.Güzel hayaller kur, kafanı başka şeye yönlendir.Hayatta herşeyin hayırlısı.Vardır bunda da bir hayır.Bu tür olaylarda insan stresli oluyo, hassas oluyo.Ben de düğün zamanımda öyleydim.Düşünsene düğünden bir gün önce kına gecemden önce annemle nasıl tartışmştım.İkimiz de oturup ağlamıştık.Ama geçiyo bu günler, unutmam diyosun ama unutuyosun bi şekilde.Kendi sağlığın için biraz geniş olmaya çalış...

Ben de bu sabah sağlık ocağına gittim.Kan ve idrar tahlili verdim, tetanoz aşısı oldum vee oğlumun kalp atışını dinledimmm.En güzeli oydu çünkü daha kontrolümüze 2 hafta var.
Ayy şu "öyle bir geçer zamanki" deki helvacı şarkısına taktım yaa habire onu dinliyorum :52::52:
Bu arada benim iznime deee az kaldı :46::46: 25 şubatta kısmetse özgürüm olleyyyy....:66::66:

gel benim gerzek muhasebe müdürlerine bunu anlat şimdi kesin diyecekler hayır asıllar bizde kalacak oy oy biliyom başıma geleceği kavga kıyamet gidecem ben galiba burdan

Bende de öyle bir gezek muhasebeci var! :1: Bende önce dışardaki muhasebecimizi aradım dedim orjinalleri bende kalcakmış onları SGK ya vermem gerekiyormuşum dedim... Adam evet doğru zaten kopyası yeter bana yasemin hn. dedi. Sonra bizim gerzek muhasebeciye söyledim.. hemen başladı olmazzzzzzzz orjinali lazım bana ıvır zıvır... dedim ben ana muhasebeyle konuştum ,hem sana orjinali veremem onu sgk ya ben teslim etmem gerekiyor dedim. Oturdu poposunun üstüne, kopyayı verdim aldı mecburen... :27::27::27: Ama özel hastaneden alcaksan muhakkak SGK ile anlaşmalı olsun yoksa SGK kabul etmiyor... Unutma...

Back
X