- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.621
kuzum ne yaptın sen??? Yahu bırak kadını... Sen artık bak kendin anne olacaksın... Tamam annene ihtiyacın olacak haklısın sonuna kadar ama bırak... Bak ne güzel eşin yanında bir de bebeğin olacak... Sen artık kendi aileni kurdun.. Onları düşün... Niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine canım yaa.. Farzet ülke dışındasın... Bak benim kuzenim muğlaya gelin gitti ve tek başına hiç kimsesi yok... Sadece kendi,eşi ve bebği var... Unutma sen artık kendi aileni kurdun bırak başkalarını.. Gelmek isteyen gelir... En önemlisi senin için eşinin yanında olması ve güzel bir doğumla bebeğini kucağına alman... Takma gerisini... Bırak herşey olacağına varır zaten... üzme kendini bu kadar nolur...
evet artık daha iyiyim cnm rahatladım sanırım sadece ilgi görmek istedim biz yedi kardeşiz ben bugüne kadar hep o kalabalıkta ilgi ve sevgi görmek için bekledim doğumla ilgili de çok fazla hayal kurdum hep iyi bir doğum yaptığımı yolda giderken annemin bana sarıldıgını elimi tuttuğunu rahatlatmaya çalıştıgını düşündüm bundan 2 3 ay önce söymeme ye başladım anne doğuma giderken önce kayınvalidemi alırız sonra seni gecenin bir vakti ararsam korkma sakın uykundan uyanınca diye ... Mutluydum annem yanımda olacaktı her zaman belki de hayal kırıklıgını kabullenemedim.. Yada bu olanların yaşanması gerekiyordu .. şimdi daha iyiyim ama neden bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum... Annemle tekrar görüşmesek de sağ sağlim gitsin gelsin ben de aradığım sevgiyi kızımda bulayım