• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

tatlişoğlum çok geçmiş olsun canım.Senin kızın biraz daha dişini sıksın zamanında gelsin prenses.

skorpion canım bundan sonra bol bol dinleniyosun,niye uymuyorsun doktorun söylediklerine:20:

valla desede değiştirmem orda yapıcam çok kararlıyım kızlar bide bişey danışıcam bebişin odasını ben beyaz aldım odanın rengide kese kağıdı değitirsemmi odnını rengini böle beya dönükmü yapsam yoka kese kağıdı iyimi beyaz mobilyaya

canım istersen tablo,raf veya duvar süsleriyle odaya renk katabilirsin,bide doğum öncesi boya işine girme bence.

kızlarrrr naptınız siz yaw 2 saat yoktum 20 sayfa ilerlemiş nerdeyse:52:

aysu87

acil şifalar diliyorum canım. çok geçmiş olsun. biz de seni göremeyince merak ettik. bol bol dinlen, şeker olduğu için çok meyve ve bal falan yiyemiyormuşsun ama en azından çorba da sıcak sıcak ii gelir. eminim bebeişe de kendine de ii bakıyoırsundur zaten.

tatlişoğlum

canım sana da geçmiş olsun. inşallah erken gelmez ama maşallah bebişin kilosu ii. ben zamanında gelmişim ona rağmen 2600 grammışım. o yüzden hiç korkma tatlım. 2 yi geçti sonuçta. artık hızlı da kilo alıyorlar ama yine de dualarımız seninle. çok erken gelmesin kerata.

scorpion74

tatlım zorlama falan oldu mu yani benim bi kere mesela basurum kanamıştı ben anlamamıştım kanamam var sanmıştım. sonradan anladım. geçmiş olsun tatlım miktarı da azmış bişey olmaz merak etme. Allah a emanet.

esrayağmur

canım benim tosun paşaya maşallahh:nazar:e tabi anneye de:nazar:hem oğluşa ii bakmış hem kendi kilo almamış:nazar:cumartesi bizde gitcez bakalım 4 hafta oldu. ne alemde minik prenses. darısı başıma

kızlar başka atladığım varsa kusura bakmayın. oku oku bitiremedim kaçırmış olabilirim

merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?

Canım çok geçmiş olsun. Bende öyleydim geçen hafta. Bol bol dinlen canım. Çok zor geçiyor bu hastalık

:nazar::nazar:1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.:nazar::nazar:. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...

Maşaallah sana ve oğluşuna :nazar::nazar::nazar:

kızlarrrr naptınız siz yaw 2 saat yoktum 20 sayfa ilerlemiş nerdeyse:52:

aysu87

acil şifalar diliyorum canım. çok geçmiş olsun. biz de seni göremeyince merak ettik. bol bol dinlen, şeker olduğu için çok meyve ve bal falan yiyemiyormuşsun ama en azından çorba da sıcak sıcak ii gelir. eminim bebeişe de kendine de ii bakıyoırsundur zaten.

çok saol cnm.
valla bende 5 gün giremeyince geçmişe hiç bakalamdım bile 200 sayfa olmuş.ondan okuyamadım valla.

Canım çok geçmiş olsun. Bende öyleydim geçen hafta. Bol bol dinlen canım. Çok zor geçiyor bu hastalık

çok saol cnm.yatıyorum devamlı.cumartesiye kadar evdeyim cumartesi kontrolümüz var bakalım neler dicek bu sefer doktorumuz.

sohbetler yavaşladı kaç gündür karnım kaşınıyo çatlıcammı ne o kadar dikkat ediyorum göğüslerimin altı çatlamış karnımda çatlamaz işallah sizde varmı bişeyler

bende henüz bişi yok cnm.ama rahatsızlandığımdan beri sürekli ılık duş alıyodum krem sürmeyede halim olmadığı için hafif kaşıntılarım oluyodu bugün başladım gene sürmeye.sen krem felan kullanıyomusun cnm?

bende henüz bişi yok cnm.ama rahatsızlandığımdan beri sürekli ılık duş alıyodum krem sürmeyede halim olmadığı için hafif kaşıntılarım oluyodu bugün başladım gene sürmeye.sen krem felan kullanıyomusun cnm?
kullanmazmıyım krem kullanıyorum güreşçiler gibiyim valla ama çatlıcağı varmış karnımda bişey yokta şuanlık kaşıntı var duş çok iyi geliyo ama ben 1 gün alıyorum bi gün almıyorum saçlarım çok uzun zorluyo beni

kullanmazmıyım krem kullanıyorum güreşçiler gibiyim valla ama çatlıcağı varmış karnımda bişey yokta şuanlık kaşıntı var duş çok iyi geliyo ama ben 1 gün alıyorum bi gün almıyorum saçlarım çok uzun zorluyo beni

cnm bende krem kullanıyodum ama bana krem fayda etmedi mesela kaşıntılarım artmıştı.kakao yağı aldım katı bişi o.bi kaba koyup sıcak suda erittim içine badem yağı ve kayısı yağıda ekledim onu kullanıyorum o zamandan beri kaşıntım yok.benim yağımda bitti yeniden alıcam krem sürüyorum bittiğinden beri arada kaşıntım oluyo gene.sende bi dene istersen.

merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?
canım geçmiş olsun acil şifalar...öksürük pek fena oluyor ya umarım atlatırsın kısa sürede:29:
hoşgeldin tatlımmmmmmmmm
bende aynı şekilde hastayım kuru öksürük bendede var 2 gün yattım sonra iş başı ilaç filanda içmedim ıhlamurla filan toparlamaya çalışıyorum allah bizede bebişlerimizede sağlık versin
sanada çoook geçmiş olsun
sanada geçmiş olsun canım aman dikakt et kendine:94:
:nazar::nazar:1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.:nazar::nazar:. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...
esra gözün aydın canım.maaşallah oğluna,tabi sanada kilolarla azimli bir savaş halindesin:9: :nazar: Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize, bebeğimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan çok sorun değil. sakın sende kendini şartlandırma normal olcak diye. benim yengem 4200 normal doğurdu ama bebişin omzu çıktı doğumda 1 yıl oldu hala düzelmedi yavrum oynatamıyor omzunu. aletler,fiziksel ted
aviler... Allahım kolaylıklar versin cümlemize ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:nazar:
slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun dikkat et aman. benim kızda 32+1 de 2050 gr dı:nazar: ama aşırı hareketli bende aman kızım 35ten önce gelme diye telkin ediyorum yavrumu. az kaldı bakalım sıkcaz dişimizi:emir_bebek:

cnm bende krem kullanıyodum ama bana krem fayda etmedi mesela kaşıntılarım artmıştı.kakao yağı aldım katı bişi o.bi kaba koyup sıcak suda erittim içine badem yağı ve kayısı yağıda ekledim onu kullanıyorum o zamandan beri kaşıntım yok.benim yağımda bitti yeniden alıcam krem sürüyorum bittiğinden beri arada kaşıntım oluyo gene.sende bi dene istersen.

kakao yağımda var ama tek sürüyorum badem yağıyla ve kayısı yağıda alıyım bari zaten tek kreme bütçe dayanmaz bu aylardan sonrada dah adikkat etmemiz lazım iyice büyüdü karınlarımız

bende bu üçlüyü kullanıyorum çok memnunum

canım geçmiş olsun acil şifalar...öksürük pek fena oluyor ya umarım atlatırsın kısa sürede:29:

sanada geçmiş olsun canım aman dikakt et kendine:94:

esra gözün aydın canım.maaşallah oğluna,tabi sanada kilolarla azimli bir savaş halindesin:9: :nazar: Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize, bebeğimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan çok sorun değil. sakın sende kendini şartlandırma normal olcak diye. benim yengem 4200 normal doğurdu ama bebişin omzu çıktı doğumda 1 yıl oldu hala düzelmedi yavrum oynatamıyor omzunu. aletler,fiziksel ted
aviler... Allahım kolaylıklar versin cümlemize ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:nazar:

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun dikkat et aman. benim kızda 32+1 de 2050 gr dı:nazar: ama aşırı hareketli bende aman kızım 35ten önce gelme diye telkin ediyorum yavrumu. az kaldı bakalım sıkcaz dişimizi:emir_bebek:

çok saol cnm.

bende bu üçlüyü kullanıyorum çok memnunum

bende çok memnunum yeniden alıcam bitti benimki.ama bu sefer 100 gram değil 50 gram alcam çok gelir yoksa az kaldı zaten doğuma.

arkadaşlar chicco dan msj geldi şimdi depo satış günleri başlamış 11 şubat cuma 18,00-21,00 saatleri arası 12 şubat cumartesi 09,00 - 12,00 saatleri arası gitmek isteyen arkadaşlara duyrulur

Kızlar chicco depo günü yarın ve yarından sonra başlayacak.Yarın 18.00-21:00 arası cumartesi 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşecekmiş.Ben gidemiyorum gidecek olanlara kolay gelsin:61:

Back
X