• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar özelliklede tatlışoğlum çok geçmiş olsun canım aman nolur dikkat et bebeklerimizde biraz daha kalsn içerde aman ha :49::49::49:
bee bugun dr gittim gayet iyi gidiyor dedi
5 hta daha çalışabilir raporu alabilir miyim dedim tabii dedi çalışmanızda sakınca yok hatta çalıısnda dedi
zaten yrd. doç oldum artık asistanda değilim taş taşımıyorm ya arabayla gidip geliyorum yürüyüşe biraz daha ağırlık ver dedi öğlen epey yürüdük iyi geldi valla
kuzucuk 2051 gr olmuş :nazar::nazar::nazar: doktor a dedim kesin kız dimi dedim ben kız mı demiştim oğlan kesin demez mi :53::53::53:ay ben dedim nolur yapmayın herşeyi pembe dedim . neyse şaka yapıyormuş kutusunu göstedi bize :1::1::1: erkek olsa dedi testisleri inmiş mi diye bakacaktık dedi
bir daha sormayın artık ben şakamı yapıcam dedi
sonrada oğlunuz gayet sağlıklı dedi ay güldük epey falan artık kutuyuda gördüm rahatım :27:
dogum konsunu onustuk hiç düşünmeyin onu ben normal dogum destekçisiyim ama kadınalr nedense doğuramıyor dedi keyfini sürün şimdi dedi
henuz bebeğim dönmemiş zaten dönmesin henuz dedi erken dedi , şmdi her hafta nts ye giricez ve doktora göstericez 36. haftada nts+ usg miz var haberler böyle şekerler bizden
canım gözün aydın maaşallah kuzuna. ay bu doktorlarada yaranılmıyor çocuk dönmedi diye stres dönse yine bir stres:45: benimki dönük durumda sen şimdi böyle yazınca ben dedim aha erken gelcek bizim kız:9:
benim doktorda dalga geçti bizle sorma.Dedi hala erkek diyen var mı çevrende karnının şeklinden dolayı falan diye, bende evet var dedim. iddaya girin demez mi. nasıl yani erkek mi yoksa dedim? yok kız, iddayı siz kazanırsınız kesin dedi:9: Allah dedim yaaanne yine değişti bizim kararsızın cinsiyeti:9:
benimde kontrolüm 34te o zaman nst ye alacak sanırım.sonrasında her hafta çağırır artık. Zaman kısaldıkça heyecan başladı bende:49:

Kızlar sizler göğüs pedi aldınız mı...Ben dün eczaneden aldım...Bebedoor marka...40 adet var içinde 6.50 ytl aldım...Birde Wee vardı 7.00 ytl ama Bebedoor tavsiye etti...Acaba pahalı mı aldım derken akşam Carrefour gittim orda eşim çalışıyor...Ordada baktım fiyatlara...Benim aldığım Bebedoor markayı oda 40 adet 15.90 satıyorlar...İçim rahatladı...

Kızlar sizler göğüs pedi aldınız mı...Ben dün eczaneden aldım...Bebedoor marka...40 adet var içinde 6.50 ytl aldım...Birde Wee vardı 7.00 ytl ama Bebedoor tavsiye etti...Acaba pahalı mı aldım derken akşam Carrefour gittim orda eşim çalışıyor...Ordada baktım fiyatlara...Benim aldığım Bebedoor markayı oda 40 adet 15.90 satıyorlar...İçim rahatladı...

normalde eczane pahalıya satar gerip..baya fark var..ben lonciah marka aldım 60 tane 12 tl gibi bişey cnm..

esra cım bu arada doktor hatasımı demişsin nette araştır bak iri bebek diye orda riskler arasında yazar.ben kaan kocatepenin sitesinde okumuştum yanılmıyorsam

ay kızlar geçmişi okuyacağım diye ya kambur olacagım ya kör :36: maş.bu ne hız..kaç saattir okuyorm..

evet canım baya bişiyler yaptım artık şu evide doğum öncesi iyi bir temizlesem benden iyisi yok evime tül diktiriyorum onlar gelicek birde oturma odamın halıları değişicek onlarıda ısmarladık bu hafta sonu gelicek artık bebişle beraber eve biraz değişiklik yapalım dedik.

oh oh güle güle kllan cnm aldıklarını,değişiklik inanılmaz iyi geliyor insana emin ol..

kızlarrr daha önce birisi söylemişti son 70 de mi hurma yiyecektik :26:
günde 1 tane mi?? öyle bişi okumuştum sankiiii , hemen aldırayım hurma ona göre :69:
:34:

ya hakkaten ne zaman başlıcaktık hurma yemeye acaba,bi ara burda topik vardı araştırıp bakmak lazım,bende ilk doğumda bilmiyordum ama bunda denemek istiyoorum..

zaten yrd. doç oldum artık asistanda değilim taş taşımıyorm ya arabayla gidip geliyorum yürüyüşe biraz daha ağırlık ver dedi öğlen epey yürüdük iyi geldi valla
kuzucuk 2051 gr olmuş :nazar::nazar::nazar: doktor a dedim kesin kız dimi dedim ben kız mı demiştim oğlan kesin demez mi :53::53::53:ay ben dedim nolur yapmayın herşeyi pembe dedim . neyse şaka yapıyormuş kutusunu göstedi bize :1::1::1: erkek olsa dedi testisleri inmiş mi diye bakacaktık dedi
bir daha sormayın artık ben şakamı yapıcam dedi
sonrada oğlunuz gayet sağlıklı dedi ay güldük epey falan artık kutuyuda gördüm rahatım :27:
dogum konsunu onustuk hiç düşünmeyin onu ben normal dogum destekçisiyim ama kadınalr nedense doğuramıyor dedi keyfini sürün şimdi dedi
henuz bebeğim dönmemiş zaten dönmesin henuz dedi erken dedi , şmdi her hafta nts ye giricez ve doktora göstericez 36. haftada nts+ usg miz var haberler böyle şekerler bizden

maş .bebeğine cnm,,tabi senin terfiyede maş :) :nazar:

Kız sadece 2 takım hastane çıkışı aldım bide bakım ve banyo malzemelerini aldık.Anneler aldılar bişiler falan işte ama toparlanmış birşey yok ortada,daha nevresimdi yorgandı beşikti arabaydı birşey yok ortada yani.En kısa sürede tamamlamam lazım:59:

işte benim gibi geç kalan biri daha :1: bende henüz alışveriş yapmadım cnm..boya badana temizlikte cabası,,bakalım hangi ara halledicem bu kadar işi..

hepinize teşekkür ederim kızlar benim enfeksiyon olma sebebi rahimdeki dikişler 28. haftada rahmime dikiş atılmıştı enfeksiyon kapmaya çok müsait miş.malesef bendede oldu .ağrım sancım olmadı şükür olmamasıda benim için çok iyi çünkü erken doğum olma riski yüksekti.şimdi hep yatıyorum sağolsun kayınvalidem yine geldi bu sefer gitmez herhalde..doktor 36. haftaya kadar dayansa sonrasında inş sorun olmaz dedi.oyyy hele bi sağlıklı doğsun bir daha çocuk düşünmüyorum:))))2 tane yeter:))
slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm büyük geçmiş olsn ya Allah allah bu sefer hep sıkıntılı oldu senin iş..ama her yokuşun sonu düzlüktür,inş.sonu iyi olacak senin işin..rabbim yardımcın olsun,maş. 2 kiloyu geçmiş artık korkma..kız millet daha küçük bile doğruryorda sonradan tosun oluyorlar..

:nazar::nazar:1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.:nazar::nazar:. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...

kankiş maş.subanallah diyeceğim valla..m.yusuf hızla rekora koşuyor :90: sanada bravo ya azmettin kilo almadın ne güzel..2 haftada çok iyi kilo almış ama inş. aşırı büyük olmaz yinede çünkü doğrmasıda var anam bunun..:4:

Canım ben de renksiz ve kokusuz akıntının normal olduğunu okumuştum.Sen rahat ol, kötü birşey olsa neden senden saklasınlar, neticede o eşinin de bebeği, böyle rahat olabilir mi kötü bişeyde? Kocan duymasın adam kaç yıl okumuş ona inanmıyosun bize inanıyosun :1::1:
Bende hep sarı akıntı var ben napayım :((

cnm renksiz ve koksuz zararsız evet ama suyun falan azaldıgını düşünüyorsan dr.nla görüş..benimde sarı akıntım hep var hatta mantar olnca açık yeşile çevirdi bi ara,oluyor tabi kadın olmak zor :50:

merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?

aysucm geçmiş olsn sana da ya,ay şükür ateşin düşmüş ,aman dikkat et kendine dinlen ..

Yaaa ne oluyor bize böylee...Ben de bugün acayip sıkıldım ama işsizlikten değil,böyleee içim sıkıldı yaa resmen,daraldım niye bilmiyorum.İnş yarın güzel bir gün olur:84:

Back
X