- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.921
36 dan sonra sorun olmuyomuş sanırım.. küvaz desteği almaya gerek duymuyomuş dimi... öyle diyolar ama....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam erkeklerin hangisinin kendine has bi garipliği yokki...sözde bizi anlamak zor derler ama ne alaka..biz çok şeffafız içimizde bişey saklamayız...asıl kendileri bi anlaşılmaz
![]()
aman aman bizim topiktekiler yerlerinde dursuncanim daha erken bizim topigevakitlice gelsin hepsi insallah
36 dan sonra sorun olmuyomuş sanırım.. küvaz desteği almaya gerek duymuyomuş dimi... öyle diyolar ama....
bende öyle biliyorum ama biraz bebegin kilosuylada alakali sanirim bide ayrica kiz bebeklerin cigerleri erkek bebeklere göre önce tamamliyomus kendini dis ortama nefes almasinda sorun yoksa küveze koyulmuyo bildigim ayrica 2 kilonun üstündeyse..
dogru soluyosun canim.yerlerinde dursunlar.ya birde ben dun mayis annelerini okudum.28 haftalik hamileler bizim topikte oluyo.ama mayis annelerindede var 28 haftalik gebelr/
kızlar hepinize iyi geceler..nasılsınız..
ben bugün başka bi doktora gittim..doktor yaşlı ama çok tatlı ve espriliydi..beni baya bi rahatlattı..meseleyi anlattım..ultrasona baktı..bebeğin kafasında birazcık su olduğunu ama ciddi bişey olmadığını söyledi..zaten ciddi bir problem olsa bebeğin kafa yapısı bozuk olur söbe olur..bu bebeğin kafası gayet normal dedi..her bebeğin kafasında zaten bir miktar su olurmuş..zaten bu saatten sonra bu bebek alınmaz dedi..ciddi bir problem yok..bol bol allaha dua et dedi..
allaha şükür biraz olsun rahatladım..10 gün sonra tekrar gel konrol edelim dedi..ayrıca bir de ilaç verdi..10 gün sonra diğer doktorum da kontrole bekliyor..acaba hangisine gitsem şaşırdım..benim doktorum biraz beni korkutucu konuşuyo ama seviyorum doktorluğunu..bu adam da çok tatlı diili insanı teselli ediciydi..bu arada ankaradan başbakanlıktan gelmiş..ankaraya gitsen dahi benim dediklerimi diyecekler dedi..ama 2 gündür nasıl ağlıyorum sormayın çok kötüydüm..
hastaneden çıkınca annemle beşik almaya gittik..annem bebişimize beşik aldı..çok ahım şahım bişey değil ama şirin..hani belki erkek te olabilir diye pembe tercih etmedik turuncu aldık..:)
kızlar hepinize iyi geceler..nasılsınız..
ben bugün başka bi doktora gittim..doktor yaşlı ama çok tatlı ve espriliydi..beni baya bi rahatlattı..meseleyi anlattım..ultrasona baktı..bebeğin kafasında birazcık su olduğunu ama ciddi bişey olmadığını söyledi..zaten ciddi bir problem olsa bebeğin kafa yapısı bozuk olur söbe olur..bu bebeğin kafası gayet normal dedi..her bebeğin kafasında zaten bir miktar su olurmuş..zaten bu saatten sonra bu bebek alınmaz dedi..ciddi bir problem yok..bol bol allaha dua et dedi..
allaha şükür biraz olsun rahatladım..10 gün sonra tekrar gel konrol edelim dedi..ayrıca bir de ilaç verdi..10 gün sonra diğer doktorum da kontrole bekliyor..acaba hangisine gitsem şaşırdım..benim doktorum biraz beni korkutucu konuşuyo ama seviyorum doktorluğunu..bu adam da çok tatlı diili insanı teselli ediciydi..bu arada ankaradan başbakanlıktan gelmiş..ankaraya gitsen dahi benim dediklerimi diyecekler dedi..ama 2 gündür nasıl ağlıyorum sormayın çok kötüydüm..
hastaneden çıkınca annemle beşik almaya gittik..annem bebişimize beşik aldı..çok ahım şahım bişey değil ama şirin..hani belki erkek te olabilir diye pembe tercih etmedik turuncu aldık..:)
iyi geceler..gecmis olsun.kendi herzaman gittigin bu konuda ne demisti??bu doktorda ciddi degil demis kendinide bebiside üzme canim..
gözün aydın cnm.... dediğimiz gibi çok dert etme hayırlısıyla gelir geçer bunlar...daha büyük dert olmasın yeter..... kontrollerin ücretsiz olucaksa ikisinede git cnm..söylenilenleri karşılaştır.... beşiğin hyırlı olsun paylaş bizimle... için rahatlamıştır... malum beşik almışsın..bende öyleyim doktordan sonra hop alışverişe..
![]()
canım kendi doktoruma dün gitmiştim..benim normalde suyum fazlaydı ve erken doğum riskim vardı..allahtan su seviyem normale dönmüş..tam buna sevinirken..bebeğin kafasında su miktarının fazla olduğunu hatta tam sınırda 11 dedi ve sizi ankaraya bi üniversiteye göndereyim dedi..ve biz baya bi endişelendik korktuk..suyun fazlalaşmasından endişelendi..tabi moral bizde sıfır..10 gün sonra tekrar kontrole gel bakalım bebğin kafasına dedi.. işte o yüzden eşimle bugün burda başka bi doktora gitmeye kara verdik..
oğlumun kfası aşşada ya elleriyle vuruyu ama kuşuma çok yakın yerde hissediyorum.. bu durmda erken gelez dimi...kafası döndü die:26:
oğlumun kfası aşşada ya elleriyle vuruyu ama kuşuma çok yakın yerde hissediyorum.. bu durmda erken gelez dimi...kafası döndü die:26:
simdi daha anlasildi canim.10 gün bekle bakalim ne olucak ona göre yapilcak birsey varsa yaparsiniz azalcakmi artcak mi yada ayni mi kalcak.insallah azalir.bence iki doktora da git ayni gün.
biz de aslında 2 doktora gidip ikisinin de yorumlarını duymak istiyoruz..ama ultrasondan çekiniyoruz..2 defa arka arkaya ultrasona girmek tehlikeli olur mu acaba..bu sefer mecburduk dün ve bugün ultrasona girdim ama ne bileyim..siz ne dersiniz..
bak canim bura tehlikeli olmadigini yaziyo
alintidir:
Yapılan ultrason muayenelerinin bebeğe bir zararı var mı?
Şu ana kadar yapılan araştırma sonuçlarına göre herhangi bir zararı olduğu gösterilmemiştir.
Yalnızca İsveçli bilim adamlarının yaptığı bir çalışmada, anneleri gebeyken ultrasona girmiş kişilerde solak olma yüzdesinin girmeyenlere göre daha yüksek olduğu tesbit edilmiş olsa da ultrason günümüzde güvenilir ve bebeğe zararı olmayan (non-invaziv) bir yöntemdir.
anladım canım..çok sağol..ben 2 doktora da gideyim o zaman..bakalım ne diyecekler..
bak canim bura tehlikeli olmadigini yaziyo
alintidir:
Yapılan ultrason muayenelerinin bebeğe bir zararı var mı?
Şu ana kadar yapılan araştırma sonuçlarına göre herhangi bir zararı olduğu gösterilmemiştir.
Yalnızca İsveçli bilim adamlarının yaptığı bir çalışmada, anneleri gebeyken ultrasona girmiş kişilerde solak olma yüzdesinin girmeyenlere göre daha yüksek olduğu tesbit edilmiş olsa da ultrason günümüzde güvenilir ve bebeğe zararı olmayan (non-invaziv) bir yöntemdir.
anladım canım..çok sağol..ben 2 doktora da gideyim o zaman..bakalım ne diyecekler..