• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım ben belediyede memurum ve bizde hep kanallara dizilere falan engelleme yaptılar o yüzden açılmıyor müzik bile dinleyemiyoruz:63:öyle çok önemli birşeyler söylerlerse bize iletirsiniz dimi??

yazarız canım merak etme.ama kısa gecıyolar genelde konuları.bakalım neler soracak gulben doktora

Günaydın herkese :54:

Ben kendi adıma cevap vereyim.
Önceden oraya takılıyordum ama burdaki ortamı daa çok sevdiğim için bu topikte kalmaya karar verdim.

Bence bu dönemde moral çok önemli.
Moralini bozmayacak ama güvendiğin birine git.
Bazı doktorlar felaket tellallığı yapmaya bayılırlar.

Ben son iki haftadır her gün yiyorum.
Okul varken sadece hafta sonları yiyebiliyordum.

Dur ya ne bulantısı, tekrar gelmesin o günler.

sorma canım yıne bulantılarım ara ara oluyor.hele o ıstahsızlık cok kotu.daha bıray oncesıne kadar nasılda ıstahlıydım.acaba psıkolojıkmıdır bılemedım:44:

günaydın canım...70 hurma mı o da ne ben de merak ettim valla şimdi:61:

70 hurma değil kızlar :1:
Hurma -bildiğimiz hac hurması- doğumu kolaylaştırıyormuş.
Erken doğuma neden olduğu için ilk aylarda yememek gerekiyormuş ama burda biri son 70 gün yemeye başlanacak galiba demişti.
Onu görmüşsünüz sanırım :1:

Herkese günaydın,hayırlı cumalar canlarım..

Nedense son zamanlarda bendede aşırı iştah yok zorla yiyorum....Bende işteyim TRT yi izleyemeceğim bizlerede özet geçin kızlar tamam mı ? Öpüyorum hepinizi.

Herkese günaydın,hayırlı cumalar canlarım..

Nedense son zamanlarda bendede aşırı iştah yok zorla yiyorum....Bende işteyim TRT yi izleyemeceğim bizlerede özet geçin kızlar tamam mı ? Öpüyorum hepinizi.

günaydın canım hoşgeldin....doğumlar yaklaşıyor ya korkudan iştahlar azalmaya başladı galiba:52: ben de izleyemiyorum ama bizim şeker kızlr sağolsunlar bize özet geçecekler merk etme:emir_bebek:

kızlar ben 50 mılyona aldım.ama aynısımı bılmıyorum.canta modelı farklı galıba benımkınden.ama gercekten cok ucuzmus

Ben de görünce şaşırdım paylaştım ama şimdi inceledim de içerikleri farklıymış canım.
50 lira olanın içindekiler daha kullanışlı sanki, bunu kendileri oluşturmuşlar sanırım ya da ayrı bir set.

Back
X