• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ne oldu cicim tela$ mi yaptin:9:$aka diyom hee sakin alinma bana diyodun ya toplu igne basi kadar kandan diye insan endiseleniyo dimi:34:yok canim erken dogum olmaz sanirsam senin belirtiden yinede tam bilmiyorum ama insallah olmaz..
cnm dün uyuya kalmışım..haklısın sanırım birbirimizi teselli ederken bizdede içtn içe bi haller oluyo sanırım:9::9:
Canım sadece senin için söylemiyorum,bütün annişler erken doğum için hazırlıklı olsunlar artık:30:
kesinlikle cnm... artık ciddi ciddi hazırlık yapmalıyız...rabbim hayırlısını versin inş...
kızlar birşey sormak istiyorum.

hergün yumurta yiyormusunuz? ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. zaten sevmezdim. ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. evden getiriyorum. doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim
hergün yeme cnm haftada 3-4 iyidir...sen istediğin kadar beslen aşırıda olsa bebek istediği kadar kilo alır...
selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
çok geçmiş olsun cnm..... doğumsancısı başlamış diyo...nedemek bu şimdi... ufak ufak vurmya aşlar yoklar belli bi ölçüsü var bunun... aşırı bi sancımı..kasılma varmıydı cnm... kaç çıktı nts de sancılar....
günaydın mı desem tünaydın mı geç kalktım bu sabah ya ammada uyumuşum pöööfff:27:

masacım geçmiş olsun inşallah en azından şu 36 ya kadar dayanırsın canım allah yardımcın olsun bol bol dinlen . daha şimdi aldım bi haberi sizede söleyeyim dualarınızı bekliyorum dükkana indim mesai benim yine başladı bizim elemanın eşini doğuma almışlar oda benle aynıydı 20 nisan gibi olacaktı doğumu ama sancıları başlamış kızlar dua edin lütfen daha yeni evliler:59:
RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞ CNM...KİLOSU İYİYSE İNŞ BİŞEYCİK OLMAZ...
hıhh esra gelmiş ilk önce maşşalah bebişine ne güzel beslemişsin ,kuzum ne yedin ne içtin sen öle bakim ?

SLM TATLUM...VALLAHİ BEN BİŞEY YAPMADIM... BÖREK ÇÖREK HARİÇ HERŞEYDEN BESLENDİM..BAKLİYATTAN SEBZEYE KADAR..ÖZELLİKLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKTTİM AMA DOKTORUM SENLİK Bİ DURUM YOK DEDİ BEBEK ALIRSA ALIR DEDİ..BİİM UFAK ETKİLERİMİZ OLUYO...BARİZ BESLENMEZSEK ETKİSİ OLUYOMUŞ CNM...

cnm dün uyuya kalmışım..haklısın sanırım birbirimizi teselli ederken bizdede içtn içe bi haller oluyo sanırım:9::9:

kesinlikle cnm... artık ciddi ciddi hazırlık yapmalıyız...rabbim hayırlısını versin inş...

hergün yeme cnm haftada 3-4 iyidir...sen istediğin kadar beslen aşırıda olsa bebek istediği kadar kilo alır...

çok geçmiş olsun cnm..... doğumsancısı başlamış diyo...nedemek bu şimdi... ufak ufak vurmya aşlar yoklar belli bi ölçüsü var bunun... aşırı bi sancımı..kasılma varmıydı cnm... kaç çıktı nts de sancılar....

RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞ CNM...KİLOSU İYİYSE İNŞ BİŞEYCİK OLMAZ...

SLM TATLUM...VALLAHİ BEN BİŞEY YAPMADIM... BÖREK ÇÖREK HARİÇ HERŞEYDEN BESLENDİM..BAKLİYATTAN SEBZEYE KADAR..ÖZELLİKLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKTTİM AMA DOKTORUM SENLİK Bİ DURUM YOK DEDİ BEBEK ALIRSA ALIR DEDİ..BİİM UFAK ETKİLERİMİZ OLUYO...BARİZ BESLENMEZSEK ETKİSİ OLUYOMUŞ CNM...

hosgedlın canım

selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.

geçmiş olsun canım ,aman korkutma bizi ,prenses uslu uslu dursun yerinde:61:

sabır sabır mecburen ne yapalım bizim babamız sabredemiyor doğsun artık diyor böyle diye diye erken doğurcam diyorum:1:erken doğmasını istiyor zaten alem bu adam ya bu kadar telas olur mu:60:
yarın iyi haberlerle dönersin insallah canım..
bu ay ben cok korkuyorum ya aradaki acığı kapatamadıysa oğlum diye..
aslında pek bişey değil 5 gün ama kendime anlatamıyorum işte..

:60::60:senin eşine ben çok gülüyorum canım ya. allahtan sen sakinsin. sen de öyle olsan sizin ev ne olur bilmem.:1:az kaldı azıcık daha sabretsin. bebiş az daha büyüsün

inşallah canım. dönüşte foruma sonucu yazarım zaten.

merak etme beni düşün. benim senin 2 katındı. bizim cimcime bile kapattıysa sen hiç dert etme. tabi bunu sana söylüyorum ama insanın elinde değil düşünmeden de edmiyor. Onu da gayet ii biliyorum

kızlarrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz :16: :16: :16: :16: :16:
anacım sizin göbüşler aşağıdamı duruyo az önce biri bana aaa karnın aşağı inmiş daha erken dedi bende noluy diye kaldım

aman kızlar bi epilasyon yapayım dedim,bacağımı öyle tuttum,böyle tuttum,ayağa kalktım,oturdum 2 saatte anca bitirdim,ne zormuş yaaa nasıl durduysam karnımdan rahat yapamadım,geçende tırnaklarımı keseyim dedim valla oturup ağlıcaktım yaaa :59::59::59:

:60::60:senin eşine ben çok gülüyorum canım ya. allahtan sen sakinsin. sen de öyle olsan sizin ev ne olur bilmem.:1:az kaldı azıcık daha sabretsin. bebiş az daha büyüsün

inşallah canım. dönüşte foruma sonucu yazarım zaten.

merak etme beni düşün. benim senin 2 katındı. bizim cimcime bile kapattıysa sen hiç dert etme. tabi bunu sana söylüyorum ama insanın elinde değil düşünmeden de edmiyor. Onu da gayet ii biliyorum

eşime gülmemek mümkün değil pek sevimli şaşkınlardan:1:
az önce aaradı napıosun die oturuorum kimse yokmu dedi yok dedim ben de oğlumu adamdan saymıyormusun sen diyor:1:sana cocuk emanet eden de suc die baslıyor:60:
elinde olsa ona vercem tasısın cok mu geldi dio..
bu arada senin eşin eczacıydı dimi sen biliosundur sorim recete kac gün geecrliydi??

anacım sizin göbüşler aşağıdamı duruyo az önce biri bana aaa karnın aşağı inmiş daha erken dedi bende noluy diye kaldım

hoşgeldin canmmm. ayyy maalesef aynı durum bende de var:50:benimki de baya aşağıda duruyor. geçen benden 3 hafta geride olan hamiş bi arkadaşı gördüm resmen göğüs altından başlıyor. benimse midedede falan hiç birşey yok. olan göbek kısmında aşağılarda yani

aman kızlar bi epilasyon yapayım dedim,bacağımı öyle tuttum,böyle tuttum,ayağa kalktım,oturdum 2 saatte anca bitirdim,ne zormuş yaaa nasıl durduysam karnımdan rahat yapamadım,geçende tırnaklarımı keseyim dedim valla oturup ağlıcaktım yaaa :59::59::59:

aynen canım bende aynı durumdayım..
normaldde göbekli yasayanlar napıo ki cekilecek cile değil tabi bizim göbekler taş gibi dolu belki ondandır:1:

hoşgeldin canmmm. ayyy maalesef aynı durum bende de var:50:benimki de baya aşağıda duruyor. geçen benden 3 hafta geride olan hamiş bi arkadaşı gördüm resmen göğüs altından başlıyor. benimse midedede falan hiç birşey yok. olan göbek kısmında aşağılarda yani

bi sorun teşkil edermiki ya anacım benim velet aşağıyı seviyo belki garip bi yatış sitili var kızımın nasıl beceriyo bilmiyom ayaklar kaburgada poposu midemde bi garip duruyo ama karnım aşağıda ahanda ben bunu takarım şimdi
dünde çok yürüme erken doğurursun dediler e doktorda bana hergün en az yarım saat yürü dedi anammm millet herşeyi ne çok sölüyo

benimde midem yok canım gögüsün asagısı komple dolu:1:
cok önemli bişey değil canım bildiğim kadarıyla bütün hamileliği boyunca bebeğini aşağıda tasıyanlar var..
bebişin durduğu pozisyonada baglı yan durunca zaten asagıda oluyor benimki dimdik benimle oturup benimle kalkıyor yavrumm:1:

eşime gülmemek mümkün değil pek sevimli şaşkınlardan:1:
az önce aaradı napıosun die oturuorum kimse yokmu dedi yok dedim ben de oğlumu adamdan saymıyormusun sen diyor:1:sana cocuk emanet eden de suc die baslıyor:60:
elinde olsa ona vercem tasısın cok mu geldi dio..
bu arada senin eşin eczacıydı dimi sen biliosundur sorim recete kac gün geecrliydi??

:1::1:ayyy eşler bizden de heyecanlı. benimki de emzirmeye takmış. ne güzel benim hiç yaşayamayacağım duygular. doğum, emzirmek. Allah sizi ne kadar özel yaratmış diyor:34:valla korkuyorum çocuğu zorla emzirmeye çalışcak diye:1:

4 işgünü geçerli canım reçeteler.

SLM TATLUM...VALLAHİ BEN BİŞEY YAPMADIM... BÖREK ÇÖREK HARİÇ HERŞEYDEN BESLENDİM..BAKLİYATTAN SEBZEYE KADAR..ÖZELLİKLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKTTİM AMA DOKTORUM SENLİK Bİ DURUM YOK DEDİ BEBEK ALIRSA ALIR DEDİ..BİİM UFAK ETKİLERİMİZ OLUYO...BARİZ BESLENMEZSEK ETKİSİ OLUYOMUŞ CNM...[/QUOTE]

hıımmmm demek börek çörek yok allahım allahım ben nassı uzak dururum o hamurişlerinden :59: ama yok yok bencede çok güzel beslenmişssin benimde onlardan uzak durmam lazım göbişler topiğine fotomu koydum herkes kilon çok güzel dediler ama ben 56 da hamile kaldım şimdi 72 kiloyum bazen bende diyorum yauv neremde o kilolar diye:1:

:1::1:ayyy eşler bizden de heyecanlı. benimki de emzirmeye takmış. ne güzel benim hiç yaşayamayacağım duygular. doğum, emzirmek. Allah sizi ne kadar özel yaratmış diyor:34:valla korkuyorum çocuğu zorla emzirmeye çalışcak diye:1:

4 işgünü geçerli canım reçeteler.

seninki de alem canım aman bebişi emzirmeye kalkmasında:1:
adamlara o kadar ilginc geliyor ki doğurmamız emzirmemiz..
bana da ilginc geliyor aslında benimki de 9 ay cok uzun ya diyor adam sıkıldı beklemekten:1:

canım benimde başından beri hep aşağıda duruyo hatta kaynanamda hep diyo sen erkenmi doğurcan bu karnın niye aşağıda diye bence yukarda olupda nefesimizi kesmesinden iyidir aşağıda olması tabi erken doğum olmasında:1:

bi sorun teşkil edermiki ya anacım benim velet aşağıyı seviyo belki garip bi yatış sitili var kızımın nasıl beceriyo bilmiyom ayaklar kaburgada poposu midemde bi garip duruyo ama karnım aşağıda ahanda ben bunu takarım şimdi
dünde çok yürüme erken doğurursun dediler e doktorda bana hergün en az yarım saat yürü dedi anammm millet herşeyi ne çok sölüyo

tatlım ayy evet ya ben de öyle dedim. herkes kadın doğumcuymuş da benim haberim yokmuş. bana da bu kadar ultrasona girilirmi, 37. haftaya kadar çalışılırmı falan birr sürü şey diyorlar. valla sinirime dokunanları bozup atıyorum. hayır yani bide çocuğu olmayan insanlar da var bunların içinde:47:sen asıl bebişler doğduktan sonra gör yok öyle yedirilmez yok öyle yapılmaz:52:hiççç kimseyi takma tatlım. doktor yürü dediyse yürü. biz önce allaha sonra onlara emanetiz. onlar bilir işini.

yarın benim kontrol var canm doktoruma sorarım bu aşağıda olma işini. yazarım forumda da.

benimde midem yok canım gögüsün asagısı komple dolu:1:
cok önemli bişey değil canım bildiğim kadarıyla bütün hamileliği boyunca bebeğini aşağıda tasıyanlar var..
bebişin durduğu pozisyonada baglı yan durunca zaten asagıda oluyor benimki dimdik benimle oturup benimle kalkıyor yavrumm:1:

evet canım benim ki hep yan. hep aynı poziyondaydı hiç değiştirmedsi.baş ve sırtsağ tarafımda bir ayak aşağı tarafta bir ayak sol tarafımda:1:hiç bozmadı şimdiye kadar:1:yarın doktora sorayım bari

canım benimde başından beri hep aşağıda duruyo hatta kaynanamda hep diyo sen erkenmi doğurcan bu karnın niye aşağıda diye bence yukarda olupda nefesimizi kesmesinden iyidir aşağıda olması tabi erken doğum olmasında:1:

bencede valla o midemden poposunu çekince ohhh diyorum ya rahatlıyorum biraz
aman erken gelmesinler tatlım günlerinde vakitlerinde gelsinler insan korkuyo bide etraftan böle şeyler duyunca tam korkuyo

hosgedlın canım
HOŞBULDUK CANIMCIM..YİME YEDİM DE:56:
CNM SENDEDE NE AZİM VAR...BEN VAZGEÇTİM... SAĞOLSUN BACAKLARIMI ANAM ALIYO:9: ROLL ON AĞDA VAR SÜR YAPIŞTIR ÇEK...:9: ZATİ ÖYLE AZ ÇIKTI Kİ... DİĞERİ İÇİN KUAFÖRE GİDİCEM AMA YEMİYO...:9:

hıımmmm demek börek çörek yok allahım allahım ben nassı uzak dururum o hamurişlerinden :59: ama yok yok bencede çok güzel beslenmişssin benimde onlardan uzak durmam lazım göbişler topiğine fotomu koydum herkes kilon çok güzel dediler ama ben 56 da hamile kaldım şimdi 72 kiloyum bazen bende diyorum yauv neremde o kilolar diye:1:[/QUOTE]

16 KİLO ALMIŞSIN CNM... ZAYIF KEN HAMİŞ KALDIĞIN İÇİN DİR..AMA DİKKT ET YİNE CNM... FAZLA TÜKETME...TABAĞINI BİTİRME Bİ MİSAFİRLİKTE..OLMADI UÇLARINDAN TADINA BAK BIRAK... ÖLÇÜNÜ DİĞER GÜNLERE NAZARAN AZALT SEN BELİRLE..

Canım sıkma canını artık yavaş yavaş aşağıya inme vakitleri geliyor,senin kızda yamanmış tepikleri kaburgaya indiriyo:18:Son zamanlarda bol bol merdiven inip çıkmamız gerekiyormuş.Yürüyüşte iyidir meraklanma sen.

Back
X