- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.081
cnm dün uyuya kalmışım..haklısın sanırım birbirimizi teselli ederken bizdede içtn içe bi haller oluyo sanırımne oldu cicim tela$ mi yaptin$aka diyom hee sakin alinma bana diyodun ya toplu igne basi kadar kandan diye insan endiseleniyo dimi
yok canim erken dogum olmaz sanirsam senin belirtiden yinede tam bilmiyorum ama insallah olmaz..

kesinlikle cnm... artık ciddi ciddi hazırlık yapmalıyız...rabbim hayırlısını versin inş...Canım sadece senin için söylemiyorum,bütün annişler erken doğum için hazırlıklı olsunlar artık![]()
hergün yeme cnm haftada 3-4 iyidir...sen istediğin kadar beslen aşırıda olsa bebek istediği kadar kilo alır...kızlar birşey sormak istiyorum.
hergün yumurta yiyormusunuz? ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. zaten sevmezdim. ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. evden getiriyorum. doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim
çok geçmiş olsun cnm..... doğumsancısı başlamış diyo...nedemek bu şimdi... ufak ufak vurmya aşlar yoklar belli bi ölçüsü var bunun... aşırı bi sancımı..kasılma varmıydı cnm... kaç çıktı nts de sancılar....selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞ CNM...KİLOSU İYİYSE İNŞ BİŞEYCİK OLMAZ...günaydın mı desem tünaydın mı geç kalktım bu sabah ya ammada uyumuşum pöööfff
masacım geçmiş olsun inşallah en azından şu 36 ya kadar dayanırsın canım allah yardımcın olsun bol bol dinlen . daha şimdi aldım bi haberi sizede söleyeyim dualarınızı bekliyorum dükkana indim mesai benim yine başladı bizim elemanın eşini doğuma almışlar oda benle aynıydı 20 nisan gibi olacaktı doğumu ama sancıları başlamış kızlar dua edin lütfen daha yeni evliler![]()
hıhh esra gelmiş ilk önce maşşalah bebişine ne güzel beslemişsin ,kuzum ne yedin ne içtin sen öle bakim ?
SLM TATLUM...VALLAHİ BEN BİŞEY YAPMADIM... BÖREK ÇÖREK HARİÇ HERŞEYDEN BESLENDİM..BAKLİYATTAN SEBZEYE KADAR..ÖZELLİKLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKTTİM AMA DOKTORUM SENLİK Bİ DURUM YOK DEDİ BEBEK ALIRSA ALIR DEDİ..BİİM UFAK ETKİLERİMİZ OLUYO...BARİZ BESLENMEZSEK ETKİSİ OLUYOMUŞ CNM...