slm kızlar geççmişe bakıyordm,baktım herkes dertli..benimde oğlşumun doğum günü bugün 2 yaşımıza girdik :) daha doğrsu akşam 4,20de gircek :) ay dün gibi ya 2009 nerde 2011 nerde,ne çabuk geçiyor zaman,daha dün oğlmu nasıl doğurcam diye panikliyordum şimdi büyüdüde 2.ye panikliyorum
ama şimdi kızdırdılar beni eşimle oğlum,doğum günü diye dışarı çıkıp dolaşalım dedim,kahvaltıyı 1den sonra ettik eşim yayılıp duruyord,demin yine dedim çıkmıyormyuz? dediki ağırlık çöktü nerdeyse uyuyacağım..oğlmda ttturdu üst kata çıkcam diye,görümcemin oğluyla oynamak istiyor,aldılar başlarını gittiler uyuzlar..
valla haklısınız anam,bence tavınızı koyun eşlere gelmesinler,nedir bu daha 2 ay onları mı çekeceksiniz? hamile fln demezler kendi eviniz olunca mecbur kalkıp hizmet etmek zorunda kalıyor insan.. hemde evet ne kadar ayrım yapmıyoruz deseler hayatta inanmam..bak benim görümcem benden 36 gün önce doğum yapmıştı ben oğlumu doğurdugmda yani 40larımız karıştı..görümcem üstkatta kayannamda kaldı doğumdan sonra..kendi kızı olunca kaynanam kızı uyusun diye bebeği alıp bize geliyordu..ben yeni yatmış olayım ,mahsus kalkmıyordum çıkmıyordum odadan,annem diyordu az önce yattı çok uykusz,illa gelip kapıyı vurup,uyuyormusun diye uyandırıyordu..yani yusam bile kapıyı vurup soryorsun ,uyandırmış olyorsun demi? daha neler neler.? yeminle anlatsam dudağınız uçuklar..Allah bilsin ama,bu sefer akıllandım ,kimseye yıpratmıcam kendimi,lafımı söylicem,zaten iki çocuk uyuyamıyorm kimse rahatsız etmesin dicem..herkes haddini bilsin,acemilik cahillik kalmadı çok şükür

ohh kankiş,biride sevabına bizi çağırsa bruncha
ilk defa duydm cnm ama olabilir valla..