• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar çok sevinçliyim...Akşam eşim moralimi çok bozmuştu...Doğumdan sonra 10 gün falan annemde kalacaktım...Akşam hayır demişti sinir etmişti beni...Az önce iş yerinden aradı ne yapıyorum diye...Valizimi hazırlıyorum dedim...Annemde yıkayacağım bebişin eşyalarınıda...Doğumdan sonra annende kalabilirsin dedi kendini toparlayana kadar...Bende kalırım dedi...Çok sevindim...Doğuma yakında annenlerde kalırım dedim...Ozamanda annende kalırsın orda daha rahat edersin dedi...Dünyalar benim oldu...Taş mı düştü kafasına nedir...

hadi gözünaydın cnm.ama eşinin kabul etmesi lazım çünkü haklı nedenlerin var senin.

kıızlaaar...özellikle tecrübeli annişleer...bişey sorcammm.şimdi ben tek park yatak alıcam.beşik almayı düşünmüyorum.mart annelerini geziyodum da aklıma takıldı.acaaba ilk aylarda beşik almak gerekir mi.yoksA park yatağın sallanması yeter mi:44:günlük oturma odamda yanımda sallamak için de ana kucağı kullanıyım diyorum.belki park yatak zor geçer kapılardan...ne diyosunuzzz??:emir_bebek:

Sormayın kızlar...Bir rahatladım ki anlatamam...

Oğlum bugün çok hareketli ama bu sefer kaldırıyor resmen...Fıkır fıkır içimde...Yalnız o hareket ettikçe bugün vajinama doğru sancı yapıyor...Ayakta duruncada arada vajinama sancı giriyor...Anneme sordum normal dedi...Sizlerinde aynı mı kızlar...

Kızlar çok sevinçliyim...Akşam eşim moralimi çok bozmuştu...Doğumdan sonra 10 gün falan annemde kalacaktım...Akşam hayır demişti sinir etmişti beni...Az önce iş yerinden aradı ne yapıyorum diye...Valizimi hazırlıyorum dedim...Annemde yıkayacağım bebişin eşyalarınıda...Doğumdan sonra annende kalabilirsin dedi kendini toparlayana kadar...Bende kalırım dedi...Çok sevindim...Doğuma yakında annenlerde kalırım dedim...Ozamanda annende kalırsın orda daha rahat edersin dedi...Dünyalar benim oldu...Taş mı düştü kafasına nedir...
gözün aydın canım:66:

# jojop
# yssknk
# WELCQME
# esteem
# dreamer35
# esrayagmur
# sonnur53
# Zeze80
# denizcim

hepinize iyi akşamlar kızlar :)

Oğlum bugün çok hareketli ama bu sefer kaldırıyor resmen...Fıkır fıkır içimde...Yalnız o hareket ettikçe bugün vajinama doğru sancı yapıyor...Ayakta duruncada arada vajinama sancı giriyor...Anneme sordum normal dedi...Sizlerinde aynı mı kızlar...

Annen de kalman hayırlı olsun..Benim de aynı normal yani korkacak bir şey yok..İki üç hafta sonra ne olacak bilmiyorum artık :))

huu dünü$ iyi oku ne cakmasi 1150tl. Binyüzelli tl. En ucuzu bin tl yi gecik :52:
cnm sueylüle dedim ben demek çakma die...10 dolra bile var dedi ya o yüzden...
kızlar dün akşam bi soru sormuştum ama gözden kaçtı herhalde.bileniniz varsa cevaplayabilir mi??

slm kızlar, nasılsınız biz bugün biraz alışveriş yaptık kızıma.ama biberon alamadım.nuk un cam biberonlarından alayım dedim ama kauçuk mu iyi yoksa silikon mu bilemedim.bi de 250ml olanları mı yoksa 125ml olanlarını mı alacağız????
cnm ben dr brows gaz çıkarıcımı ne ondan aldım 125 ml 3 ay sonrası bide 6 ay snrası ağızlık aldım değişiyo ya... Onlar çay.mama gibi şeyler için...bide nuk cam olan silikon yada kauçuk fark etmez ama silikon tercih ediliyo..oda su için kullanılıyo... Bilgin olsun.. Onuda 6 ay sonrası için.. Ideal
kıızlaaar...özellikle tecrübeli annişleer...bişey sorcammm.şimdi ben tek park yatak alıcam.beşik almayı düşünmüyorum.mart annelerini geziyodum da aklıma takıldı.acaaba ilk aylarda beşik almak gerekir mi.yoksa park yatağın sallanması yeter mi:44:günlük oturma odamda yanımda sallamak için de ana kucağı kullanıyım diyorum.belki park yatak zor geçer kapılardan...ne diyosunuzzz??:emir_bebek:
cnm park yatak iyidir ve yeterlidir..inş sallayarak uyumaya alışma yoksa zor... Ha ayakta ha beşikte...emziğe alışırsa süper... Hayırlısı inş
# jojop
# yssknk
# welcqme
# esteem
# dreamer35
# esrayagmur
# sonnur53
# zeze80
# denizcim

hepinize iyi akşamlar kızlar :)

slm cnmvım..biz bügün deli gibi gezdik..önce brunc arkasından dışarı çıktık ailecek gittiğimiz yerdekilerlel..gazdik alışveriş derken akşam yemeği anca evdeyik..

slm cnmvım..biz bügün deli gibi gezdik..önce brunc arkasından dışarı çıktık ailecek gittiğimiz yerdekilerlel..gazdik alışveriş derken akşam yemeği anca evdeyik..[/QUOTE]

Oooo sefn olsun,iyi yapmışsın..İnsan dışarı çıkınca kendini daha iyi hissediyor...Ben hafata da bir ya da on günde bir çıkıyorum..Eşim bile halimdeki değişikliği fark ediyor...

# sueylul
# babybaby86
# gülfuren
# WELCQME
# esrayagmur
# jojop

Selam kızlar, iyi pazarlar hepinize :3:

Canım önce gözün aydın, gündüz gördüm yazdıklarını misafirim geldi bişey yazamadım canım, çok sevindim, ohh annende rahat edeceksin ne güzel eşin anladı sonunda seni..
O sancı bende de oldu dün akşam yürürken, otururken, çocuk çıkıp ceeee diyecekmiş gibi hissettim bi süre :18: bugün hiç yok mesela o sancıdan, gün be gün değişiyor hallerimiz.. :62:

Back
X