• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti:66::64:

canım hoşgeldin,
gözünüz aydınnnn maşallah oğluşunaaa :nazar: :nazar: :emir_bebek:
:48:

Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti:66::64:

ayyy ne güzel.ben de 2 hafta sonra alacağım raporu.şimdi 30+1 deyiz.

günaydın annelerr :54: 2 gündür kabus görüp duruyorum yaaa ağzım burnum uçuk içinde kaldı :59: bide akşam üst kattaki kadının mutfağında kullandığı bütün su benim mutfağıma doldu,ıspanaktan çok tiksinmiştim kadın bide ıspanak yıkamış,bütün gece halı topla,mutfağı dezenfekte et öldük kocamla valla yaaa :43: ıspanaktan bi kere daha tiksinmiş oldum sayesinde,durup dururken iş çıktı başımıza :84: neysee hastalara geçmiş olsun,çalışanlara kolay gelsin,bi an önce izin zamanları gelsin inşalllaaahhhhh :1: hadi çok öptük kızımla sizi :54:

:9: nieye ağlıyon şimdi:60: yav bez işte altında demir yok kemerli bişey... üsttn açıyosun vs vs NBB Giyim | NBB Emzirme Styeni 338

dunden bu yana aliskanlik oldu aglamak bana.skorpion bildiklerini benle paylasmadi benle.oturdum bu saate kadar 3 bolum gecmisten dizi izledim.ne varki bana feraye ile yamanin niye ayrildigini nasil istanbula geldiklerini iki cumleyele solemedi.bende oturdum izledim.sana aglamiyorum canim sutyeni yanlismi aldim yoksa ona agladim.alistimya artik.

Kızlar biz geldik,
:nazar: maşallah cnm... iyidir haftasıyla uyumlu olması geri çıkmasında... benim 20 gün önde de ne oluyo kafası büyük iri bebek doktor nasıl çıkcak diyo... sevinimmi üzülimmi...

Kızlar biz geldik,

burdanda kutluym tatlımmmm maşallah oğluşaaaa allahım nazarlardan esirgesin :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın annelerr :54: 2 gündür kabus görüp duruyorum yaaa ağzım burnum uçuk içinde kaldı :59: bide akşam üst kattaki kadının mutfağında kullandığı bütün su benim mutfağıma doldu,ıspanaktan çok tiksinmiştim kadın bide ıspanak yıkamış,bütün gece halı topla,mutfağı dezenfekte et öldük kocamla valla yaaa :43: ıspanaktan bi kere daha tiksinmiş oldum sayesinde,durup dururken iş çıktı başımıza :84: neysee hastalara geçmiş olsun,çalışanlara kolay gelsin,bi an önce izin zamanları gelsin inşalllaaahhhhh :1: hadi çok öptük kızımla sizi :54:

hoşgeldin canım hayra yor rüyalarını ki hayır olsun canım. mutfağıda su basmış ha ayyy durup dururken böle bie iş çıkması insanı harbiden sinir eder neyse geçmiş olsun allahtan eşin yardım etmiş benim ki olsa hayatta anlamaz o işlerden baka kalırdı sanırım:1:

hayrola canım yaaa neden ağlıyosun

canim bisiy yok ortada benle skorpion surekli dizi izleriz interneten.bem evde turk tv yok.gecen ay esimin isyerinde calistim.o sirada takip ettigim dizilerden 3 bolumunu kacirdim.dun yayinlanan bolumunu izledim.ama aralarda baya bi olay olmus baglanti kuramadim.catladim merakimdan.gecmis bolumunude o an icin izleyemedim.esim kiziyor bana surekli dizi izliyosun diye o yuzden.sabahida bekliyemedim.merakya oldum catladim resmen.skorpiona sordum noldu son 3 bolumde diye.oda hatirlayamadi.bana ozet gecemedi yani.bende agladim 8 kere simgeledim de.agladigimi.yapilirmi bu bana ya.neyse bugun izledimde rahtladim yoksa dokuz doguruyodum resmen.:66::66::66::66::66:

oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?

canim bisiy yok ortada benle skorpion surekli dizi izleriz interneten.bem evde turk tv yok.gecen ay esimin isyerinde calistim.o sirada takip ettigim dizilerden 3 bolumunu kacirdim.dun yayinlanan bolumunu izledim.ama aralarda baya bi olay olmus baglanti kuramadim.catladim merakimdan.gecmis bolumunude o an icin izleyemedim.esim kiziyor bana surekli dizi izliyosun diye o yuzden.sabahida bekliyemedim.merakya oldum catladim resmen.skorpiona sordum noldu son 3 bolumde diye.oda hatirlayamadi.bana ozet gecemedi yani.bende agladim 8 kere simgeledim de.agladigimi.yapilirmi bu bana ya.neyse bugun izledimde rahtladim yoksa dokuz doguruyodum resmen.:66::66::66::66::66:

:52::52::52:ay aman korkuttun beni canım ya

hem bu neki dun tam 7 yada 8 kere agladim.
:9: ahaha diziden dimi:9:
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?

cnm en geç 3 ay içinde inş plastik kıskaç yöntemi ile sünnet yaptırcam...bana kalsa doğduktan 2 gün sonra ama göbeği düşerken oda iğlerşi 1 haftada hiç bişey kalmıyo...ama belki 40 ından sonra yaptıra bilirim..

canim ben bir saglikci olarak aciklayayim sana.sunnet ettirmek daha saglikli yenidoganlarda.erkek bebekler kolaylikla idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor.malum onlarin pipilerini temizlemek kiz bebekler kadar kolay deil.sunnet yenidoganlarda doktorlar tarafindan oneriliyor.tabi aileye kalmis bisiy.

Back
X