• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cok gecmıs olsun canım.bende dıken ustundeyım.cok korkuyorum.tansıyonum ve nabzım duzene gırmıyor.ılac kullanmak ıstemıyorum.ama boyle gıderse tansıyon ılacı verecek doktor.ne oluyo anlamıyorum.ne olduysa cumartesı gunu oldu.moralımde cok bozuktu.ondan sonra boyle oldum zaten

benmde bu hafta basladi canim.artik hic oturamz oldum.yatamiyorumda.napacami sasirdim.allah hakkimizda hayirlisini versin.canim.sanada cok gecmis olsun.

biz geldik.alisveristen.ne kaynatirsiniz oyle.
slm cnm....... dün bekledim yoktun...
kızlar gunaydın.uc gundur gıremedı sıteye.cok rahatsızım ben.mıdem cok kotu bulanıyo.karnımda ara ara sancılar gelıyor.tansıyonum yukselıyor.nabzım hep yuksek.doktora gıdıp gelıyoruz.bıraztehlıkelıymıs durumum.cok korkuyorum kızlar.mıdem cok agrıyo.ılac falan vermedı henuz.takıp altındayım suan.heran hastaneye kosturabılırım.bana dua edın.neler oluyo anlamıyorum.sız nasılsınız

cnm çok geçmiş olsun... sebebini biliyomusun peki... beslenme..stres doktor yüksek tansiyon dedide bunlara dikkat et gibi tavsiyede bulunmadımı...

Günaydın kızlar :71: nasılsınız
hasta olanlara geçmiş olsun, çok dikkat edin kendinize.. Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun bütün olumsuzluklardan..

Canım ben Pazar günü Annemle hazırladım daha yeni. 2 tane Gecelik, Kızıma bir 10 lu hastane çıkışı, bir yelek koydum, kalın battaniyesini koydum, terlik, dişfırçası,deodorant, parfüm, kırmızı tacımı koydum, pembe taç da koydum (geceliğim pembe :1:), emzirme südyeni koydum 2 ad., siyah uzun kollu bir elbise koydum çıkışta giymek için, 2 çift çorap aldım,4 adet iç çamaşırı aldım, 1 paket göğüs pedi aldım, hasta bezi aldım, zaten kendi çantam olcak içinde makyaj malzemelerim var. :49:

Başka birşey almadım çünkü kalanı Hastane karşılıyor. havlu çocuk bezi, hasta bezi, şampuan vs.

aa unutmadan bir tane de önlük aldım bebişe bir de ağız bezi aldım, ıslak mendil aldım...

slm cnm....... dün bekledim yoktun...

cnm çok geçmiş olsun... sebebini biliyomusun peki... beslenme..stres doktor yüksek tansiyon dedide bunlara dikkat et gibi tavsiyede bulunmadımı...

strese baglı aslında.sureklı ıstırahat halındeyım.iş yapmıyorum yuruyuse bıle cıkmıyorum.ne oluyo anlamıyorum.kafamda cok dolu bu aralar.of ne oluyosa ıste.allah baska dert vermesın

Back
X