• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:60: sen baya coşmuşsun İnşallah canım :49: kontrolüm cuma günü çok sabırsızlaıyorum :31:hoşgeldin ervacım:49: Allah yardımcın olsun :70:
hoşbulduk canım , amiiiin cüml inşallah :)
ben artık geceleri uyuyamamaya başladım sola yatınca hiç uykuya dalamıyorum ama sağ taraf acayip rahat geliyor ama sola yatmam gerektiğini düşününce tekarar sola eee olmuyor sağa sırt üstü yatmak yasak inanınki saat 3 den aşağı uyuyamıyorum iyice uykuya susayınca ancak :emir_bebek:
bende koyverdim gittim valla.nerede rahatsam orada uyuya kalıyorum:52:
aman tatlım ya çok yorma kendini iş bitmezzzzzz biz biteriz iş bitmez yani
ben neden dolanıyo bilmiyodum ama aysu sağolsun aydınlattı :34: :34: :34: :34:
bende hep bizden sanırdım bilmiyordum bebişten olacağını
bebiş nasıl olsun deprem etkisi yaratıyo bende hareketlerinin şiddetinden sarsılıyorm resmen kendini çok yorma canım biz yoruldukça bebişlerde yoruluyormuş bu arada benib bebişte çok hareketli yani kordon dolanması an meselesi mide yanması berbat bişey drum tablet verdi aromalı gibi düzenli değil ama midem yandıkça kullanyorm hoşbulduk kuşum dr bana da söylemişti sol tarafta oksijen akışı daha iyi oluyormuş hayırlısı artk,
bu kötü düşüncelerden başımıza gelmeyeceği varsa da allah korusun getireceğiz ama insan da görmeyince herşeyde endişe ediyor :1::52:
hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı
Selam canım hoşgeldin,
hadi gözün aydın 30. haftan..odanız da hayırlı olsun güle güle kullanın..resimlerini de yayınlamayı unutma olur mu canım..ben oda falan yapamıyorum bari teyzoşlarımızın bebişleri için yaptıkları odaları görünce keyiflenelim:13:

selam kızlar...
ben yine uzun zamandır giremiyordum...kardeşimin başını bağlamakla meşguldük ne zamandır...kız isteme nişan falan filan...neyse bitti o işler gerçi şimdide askere gidecek...
bizimde dün dr kontolümüz vardı....
1600 gr olmuş bebeişim...38-39 cm gibide boyu varmış....maşallah iyi bebeğim....dün harika bir resmini yakaladı dr tam yüzüne bakıyorduk ki elini getirdi yüzünün yanına "ok" işareti yapar gibiydi..çok güzeldi....biraz canımı sıktı dr yine....
erken doğumdan filan mı şüphelendi tam anlamadım ama yürüyüşü kesinlikle yasakladı...yatma ama yorma kendini fazla ayakta kalma ve tansiyonuna dikkat et....1 ay sık dişini doğmasın dedi...tehlikeli bi döneme girmişim...şimdi doğarsa sıkıntı yaşarız uzun süre kuvezde kalır dedi...tırstım walla ben....
Selam canım hoşgeldin,
kardeşin için öncelikle Allah tamamına erdirsin ve askerlik içinde tez kavuştursun size..bebeğine de maşallah sübhanllah :nazar:doktorunun dediklerini de ihmal etme canım uygula mutlaka..uygularsan korkacak endişelenecek birşey kalmaz zaten:13:

Ben bi yemek yiyip geleyim kızlar
Afiyet olsun canım , bebeğine ve sana yarasın inş. :1:

Biz yedik yedik şiştik geldik kızlar

bu aralar rüyalarda herkes artist galiba,bende sarayda kraliçeyle görüşüyordum geçen gün,bana elleriyle çorba yapıyordu.çorbanın adınıda bana ithaf etti:1::9:
ay sen daha bi hoşmuşsun bacııııı :1: :1:
mrb kızlar napıyosunuz? 2 gündür fazla aktif olamıyorum ben de.önemli bir olay var mı?
2 hafta tatilden sonra okula rahat giderim diyodum ama yok anam yok, çocuklar hamile falan dinlemiyo çok yoruyolar.haftaya ayrılcaktım ama belki bu hafta sonuna ayrılırım ben izne.yol falan beni çok yoruyor.
Bu arada dün gece rüyamda basbayağı doğurdum ben.ay gerçek gibiydi.normal değil ama rüyamda da sezeryan oldum:1: Her aşamasını gördüm ama ya hayırdır inşallah.
Bu arada da dün beni çok mutlu eden iki olay oldu.kayınpederim bir iş için buraya gelmişti.oğluşumuzun oda takımını onlar alacaklarmış birincisi bu.inanılmaz mutlu oldum.biz zaten siparişi vermiştik de ödemeyi yapacaklar artık.ikincisi de, hesap açtırmışlar bankada bebiş için.ya ben de içten içe niye bebek için hiçbir şey yapmıyorlar diye kendimi yiyodum.o kadar mutlu oldum ki.sağolsunlar :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Eee sizlerde başka ne var ne yok?
hoşgeldin tatlımmm oh maallah dede destek çıkıyomuş benimkilerde öyle beni şaşırttılar doğum masrafları için para biriktiriyolarmış yatağıda onlar aldı bişey yapmıyolar derken alttan alttan yaptıklarını görüyoz

ya iki deli işte :1: Afiyet olsun canııımmm:16:
saol şikerim esteem de bizden geri kalmaz baksana

afiyet olsun cnm
saol canım benimmmmmmmmm

Ben bebek fuarına gidemicem,davetiyemide almıştım ama eşimin 3 günlük iş toplantısı çıktı şehir dışında:19:

ben eksik kalamazdım.. bizde bizdeee gideceğiz :1::1::74::92::64:
siz demi pazar günü gideceksiniz tatlım

şekerim adıma çorba yapıyo kendi elleriyle,adıda şerife olsun bundan sonra bu yemeğin diyo:1::9:
zorlaya zorlayada içiriyor bir kaşık.Kraliçe kendi elleriyle besliyo beni:9::1:

ay ay ayyyyy bizimki iyicene havalanmış çorbanın adıda şerifeymiş oy oyyyy tarifini aldınmı akşam bende pişirem kuşummmmm

gezeriz inşallah tatlım oyuncak almak istiyorum inşallah bulurum istediğim gibi bişiler
inşallah bulursun şekerim..bende park yatak falan bulma ümidiyle gidiyorum bakalım kısmet :1:
Ben bebek fuarına gidemicem,davetiyemide almıştım ama eşimin 3 günlük iş toplantısı çıktı şehir dışında:19:
başkası yok mu canım sana refakat edecek..davetiy bulduysan kaçırma bence..

kızlar merhaba bu kordon dolanması falan takmayın kafanıza ya birde o dert çıkmasın başımıza aman diyim ben dün epey dinlendim sancım falan olmadı şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

şekerim adıma çorba yapıyo kendi elleriyle,adıda şerife olsun bundan sonra bu yemeğin diyo:1::9:
zorlaya zorlayada içiriyor bir kaşık.Kraliçe kendi elleriyle besliyo beni:9::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

o aşmış yaaaa ben savaşıyom hemide fredi yandaşım :1: :1: :1:
sen csi miami de olay yeri inceleme olarak çalışıyon uzmanlık alanın bulaşıklar:1: :1::1:
esteem bi farklı yani kraliçeye çorba yaptırtıp içiyo

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::

kızlar merhaba bu kordon dolanması falan takmayın kafanıza ya birde o dert çıkmasın başımıza aman diyim ben dün epey dinlendim sancım falan olmadı şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:
hoşgeldin tatlımmmmm
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi canım benim işte biz karılar sürekli takılacak bi nokta buluyoz iyi olmanada sevindim çok yomra kendini
İstanbul Yeşilköy CNR da canım

perşembe işten erken çıkıp gitme niyetindeyiz ama bakalım izin alabilecek miyim
akşam 19,30 a kadar açık sanırım ben pazar gider rahat rahat gezerim diyorum

Back
X