- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #40.321
hoşbulduk canım , amiiiin cüml inşallah :)sen baya coşmuşsun İnşallah canım
kontrolüm cuma günü çok sabırsızlaıyorum
hoşgeldin ervacım
Allah yardımcın olsun
![]()
bende koyverdim gittim valla.nerede rahatsam orada uyuya kalıyorumben artık geceleri uyuyamamaya başladım sola yatınca hiç uykuya dalamıyorum ama sağ taraf acayip rahat geliyor ama sola yatmam gerektiğini düşününce tekarar sola eee olmuyor sağa sırt üstü yatmak yasak inanınki saat 3 den aşağı uyuyamıyorum iyice uykuya susayınca ancak![]()

bende hep bizden sanırdım bilmiyordum bebişten olacağınıaman tatlım ya çok yorma kendini iş bitmezzzzzz biz biteriz iş bitmez yani
ben neden dolanıyo bilmiyodum ama aysu sağolsun aydınlattı![]()
![]()
![]()
![]()
bu kötü düşüncelerden başımıza gelmeyeceği varsa da allah korusun getireceğiz ama insan da görmeyince herşeyde endişe ediyorbebiş nasıl olsun deprem etkisi yaratıyo bende hareketlerinin şiddetinden sarsılıyorm resmen kendini çok yorma canım biz yoruldukça bebişlerde yoruluyormuş bu arada benib bebişte çok hareketli yani kordon dolanması an meselesi mide yanması berbat bişey drum tablet verdi aromalı gibi düzenli değil ama midem yandıkça kullanyorm hoşbulduk kuşum dr bana da söylemişti sol tarafta oksijen akışı daha iyi oluyormuş hayırlısı artk,

Selam canım hoşgeldin,hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı
hadi gözün aydın 30. haftan..odanız da hayırlı olsun güle güle kullanın..resimlerini de yayınlamayı unutma olur mu canım..ben oda falan yapamıyorum bari teyzoşlarımızın bebişleri için yaptıkları odaları görünce keyiflenelim:13:
Selam canım hoşgeldin,selam kızlar...
ben yine uzun zamandır giremiyordum...kardeşimin başını bağlamakla meşguldük ne zamandır...kız isteme nişan falan filan...neyse bitti o işler gerçi şimdide askere gidecek...
bizimde dün dr kontolümüz vardı....
1600 gr olmuş bebeişim...38-39 cm gibide boyu varmış....maşallah iyi bebeğim....dün harika bir resmini yakaladı dr tam yüzüne bakıyorduk ki elini getirdi yüzünün yanına "ok" işareti yapar gibiydi..çok güzeldi....biraz canımı sıktı dr yine....
erken doğumdan filan mı şüphelendi tam anlamadım ama yürüyüşü kesinlikle yasakladı...yatma ama yorma kendini fazla ayakta kalma ve tansiyonuna dikkat et....1 ay sık dişini doğmasın dedi...tehlikeli bi döneme girmişim...şimdi doğarsa sıkıntı yaşarız uzun süre kuvezde kalır dedi...tırstım walla ben....
kardeşin için öncelikle Allah tamamına erdirsin ve askerlik içinde tez kavuştursun size..bebeğine de maşallah sübhanllah

Afiyet olsun canım , bebeğine ve sana yarasın inş.Ben bi yemek yiyip geleyim kızlar