• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mutluyllar157.gif
Ailenle ve sevdiklerinle nice uzun yillara canim..:16:dogum günün kutlu olsun..
kızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
ne kadar uyuşyk bir gün, havada kapatmış ,soğumuş ,bir tuhaf oldum..

Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastım :17: ama şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..

geçen lcw de bayanlar bana kaç aylık falan diye laf attılar yanlarında ki gelinleriymiş yeni doğum yapmış ona bişeyler almaya gelmişler ben bebeği kime bıraktın diye panikledim. hiç karnı yoktu bide sezaryenle doğurmuş bebek pek emmiyormuş babası bakıyormuş :52:
bide erken doğurmuş grip olmuş öksürürken sancıları başlamış bebek 8 aylık doğmuş daha karnımda olacaktı sıpa erken geldi dedi.....
yorumsuz.............:42:

çok ilginçççç:44:

kızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..

Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastım :17: ama şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..

iyiki doğduuun bayaaaaans:16::64::64::64::64::24::38::71::118::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

hayırlı olsun canımcım
ben dün avivo çantaya bakarken derinlere dalmışım chicconun ve bübbenin setli çantalarını gördüm dha avantajlı gibi geldi hem bebeğin ihtiyaçlarını karşılamış oluyorsun ve hediye çanta veriyorlar sanırım onlara bakacam çantaları güzelmiki alışveriş merkezine gitmek lazım hem fiyat karşılaştırması yapmak hemde nasıl diye bakmak için ama koca götürürse ancak........

Hayırlısı canım ,tabiiki öyle bir ihtiyaç varsa işini görecekse o daha mantıklı.Bizim krem şampuan setini falan arkadaş alacak o yüzden ben direk çanta aldım canım.

hoşbulduk canım biii 10 dalikam varama gidesim yok valla neyse sabır az kaldı diyorum:1::1: bakıyorumda çoğunuz hafta sonu fuardasınız:27::27: ayyy kıskandık şimdi eşim çalışıyor bizimde direk gidemeyiz dedi:53
:52::52::52:
sende haklısın tatlım valla benim 11 günüm kaldı şurda izin filan istemem bulduğumuz kadarıyla alcaz artıkın
hayırlısı tatlım..kısmette ne varsa onu alırız..:13:
geçen lcw de bayanlar bana kaç aylık falan diye laf attılar yanlarında ki gelinleriymiş yeni doğum yapmış ona bişeyler almaya gelmişler ben bebeği kime bıraktın diye panikledim. hiç karnı yoktu bide sezaryenle doğurmuş bebek pek emmiyormuş babası bakıyormuş:52:
bide erken doğurmuş grip olmuş öksürürken sancıları başlamış bebek 8 aylık doğmuş daha karnımda olacaktı sıpa erken geldi dedi.....
yorumsuz.............:42:
o zmn şu havalara çoook dikkat etmemiz gerekir..allah muhafaza öksürüklü hastalığa bi yakalansak bizimde başımıza gelebilir..allah korusun

Hayırlısı canım ,tabiiki öyle bir ihtiyaç varsa işini görecekse o daha mantıklı.Bizim krem şampuan setini falan arkadaş alacak o yüzden ben direk çanta aldım canım.

aaa harika bize hiçkimseden bir teklif gelmiyor bi annem pijama ve lizözlü takım aldı bebişe bişeyler başka kimseden tık yok :47:

yarın 32 haftam doluyor yihuuuuu:52:doktor kontrolüm var oğlumu görcem inşallah herşey yolundadır 20 gün önce gittiğimde bebek 11 gün büyük görünüyordu.Bir de 5 hafta çalışma raporu alcam...aslında yarın izne çıkmak çok güzel olurdu ama o 5 haftayı bebekle geçirmek daha güzel olacak..

cnm nice seneler tüm sevdiklerinle.

bizde fuardan bebek arabası bakıcaz inşallah.
bide bi kaç oyuncak ve bulursak dolap.haftasonu gidicez bizde eşimin işleri yoğun malum.

Selam annişkolar...Nasılsınız...Prens ve prensesleriniz nasıl...

Bende bugün sağlık ocağına gittim...Dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...Onu sordum hem kontrolüm vardı...Ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...Yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...Bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...Hızlı hızlı atıyordu...Yorgunmusun dedi...Gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...Kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...İşte böyle hatunlar...

merhaba kızlarr ..sipariş üzerine ördüğüm yelek,süveter ve hırkaları size göstermek istedim sipariş alamak isteyen olursa özelden irtibata geçebilir :71:

attachment.php
attachment.php
hırkalar 25 tl

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
yelekler 15

attachment.php
attachment.php
süveterler 15

hepinize hayırlı hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum ..darısı başımada :97:

Back
X