- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #40.361
ayy evet didemcim izliycek dizi kalmadıSende dikkat et kendine bebişe öpüyoruz
![]()
izne çıkalım buluruz bişiler olmadı izlediklerimizi baştan izleriz

Bizde seni öpüyoruz tatlımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy evet didemcim izliycek dizi kalmadıSende dikkat et kendine bebişe öpüyoruz
![]()
kızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
ne kadar uyuşyk bir gün, havada kapatmış ,soğumuş ,bir tuhaf oldum..
Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastımama şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..
geçen lcw de bayanlar bana kaç aylık falan diye laf attılar yanlarında ki gelinleriymiş yeni doğum yapmış ona bişeyler almaya gelmişler ben bebeği kime bıraktın diye panikledim. hiç karnı yoktu bide sezaryenle doğurmuş bebek pek emmiyormuş babası bakıyormuş
bide erken doğurmuş grip olmuş öksürürken sancıları başlamış bebek 8 aylık doğmuş daha karnımda olacaktı sıpa erken geldi dedi.....
yorumsuz.............![]()
kızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastımama şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..
hayırlı olsun canımcım
ben dün avivo çantaya bakarken derinlere dalmışım chicconun ve bübbenin setli çantalarını gördüm dha avantajlı gibi geldi hem bebeğin ihtiyaçlarını karşılamış oluyorsun ve hediye çanta veriyorlar sanırım onlara bakacam çantaları güzelmiki alışveriş merkezine gitmek lazım hem fiyat karşılaştırması yapmak hemde nasıl diye bakmak için ama koca götürürse ancak........
hoşbulduk canım biii 10 dalikam varama gidesim yok valla neyse sabır az kaldı diyorumbakıyorumda çoğunuz hafta sonu fuardasınız
ayyy kıskandık şimdi eşim çalışıyor bizimde direk gidemeyiz dedi:53
hayırlısı tatlım..kısmette ne varsa onu alırız..:13:sende haklısın tatlım valla benim 11 günüm kaldı şurda izin filan istemem bulduğumuz kadarıyla alcaz artıkın
o zmn şu havalara çoook dikkat etmemiz gerekir..allah muhafaza öksürüklü hastalığa bi yakalansak bizimde başımıza gelebilir..allah korusungeçen lcw de bayanlar bana kaç aylık falan diye laf attılar yanlarında ki gelinleriymiş yeni doğum yapmış ona bişeyler almaya gelmişler ben bebeği kime bıraktın diye panikledim. hiç karnı yoktu bide sezaryenle doğurmuş bebek pek emmiyormuş babası bakıyormuş
bide erken doğurmuş grip olmuş öksürürken sancıları başlamış bebek 8 aylık doğmuş daha karnımda olacaktı sıpa erken geldi dedi.....
yorumsuz.............![]()
Hayırlısı canım ,tabiiki öyle bir ihtiyaç varsa işini görecekse o daha mantıklı.Bizim krem şampuan setini falan arkadaş alacak o yüzden ben direk çanta aldım canım.
hepinize kocaman SELAMLAR..prensesimle bende burdayim
![]()
bizde fuardan bebek arabası bakıcaz inşallah.
bide bi kaç oyuncak ve bulursak dolap.haftasonu gidicez bizde eşimin işleri yoğun malum.
bizde fuardan bebek arabası bakıcaz inşallah.
bide bi kaç oyuncak ve bulursak dolap.haftasonu gidicez bizde eşimin işleri yoğun malum.