• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

[sıze="3"]hepinize kocaman selamlar..:49:prensesimle bende burdayim:emir_bebek::12:[/sıze]

selam annişkolar...nasılsınız...prens ve prensesleriniz nasıl...

Bende bugün sağlık ocağına gittim...dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...onu sordum hem kontrolüm vardı...ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...hızlı hızlı atıyordu...yorgunmusun dedi...gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...işte böyle hatunlar...

hoşgeldiniz kızlarrrrrr
ben hala gitmedim sağlıkocağına hemde hiççççç :26: :26: :26: :26:

hosgelmissiniz prensinle sende canim.herseyin yolunda olmasina sevindim..
Selam annişkolar...Nasılsınız...Prens ve prensesleriniz nasıl...

Bende bugün sağlık ocağına gittim...Dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...Onu sordum hem kontrolüm vardı...Ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...Yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...Bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...Hızlı hızlı atıyordu...Yorgunmusun dedi...Gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...Kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...İşte böyle hatunlar...

Bende bugün sağlık ocağına gittim...Dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...Onu sordum hem kontrolüm vardı...Ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...Yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...Bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...Hızlı hızlı atıyordu...Yorgunmusun dedi...Gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...Kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...İşte böyle hatunlar...

selam canım....bizler çok şükür iyiyiz senin ve bebişin de iyi olmasına çok sevindim:nazar:Çok şükür kötü bişey yokmuş...Allah hepimizi korusun hiçbirimizin kötü haberi olmasın inşallah...öpüyorum sizi:emir_bebek:

aaa harika bize hiçkimseden bir teklif gelmiyor bi annem pijama ve lizözlü takım aldı bebişe bişeyler başka kimseden tık yok :47:

canım hakikaten aileden çevreden kişiden fark ediyor.Bizim dönenceyide başka arkadaşlarımız alalım dediler.Arkadaşlarda fayda var şekerim başka kimseden yok bize de:59:

cnm dikkat et sen genede mikrop kapmamaya çalış.
yorma kendinide cnm.

selam canım:16: allah allah nasıl anladı yorgun olduğunu bebeğin kalp atışlarımı yavaştı anlamadım çok mu hızlıydı yoksam?

canım hakikaten aileden çevreden kişiden fark ediyor.Bizim dönenceyide başka arkadaşlarımız alalım dediler.Arkadaşlarda fayda var şekerim başka kimseden yok bize de:59:

çok şanslısın canım arkadaşlarının kıymetini bil demekki seni çok seviyorlar sevdirmişsin kendini
biz ordan oraya taşınmaktan tam arkadaş çevre edindik derken hadi başka yere derken dostlar hep geride kalıyro sadece telefonla idare ediyoruz...
güle güle kullanın sağlıcakla tatlım....

merhaba kızlarr ..sipariş üzerine ördüğüm yelek,süveter ve hırkaları size göstermek istedim sipariş alamak isteyen olursa özelden irtibata geçebilir :71:

attachment.php
attachment.php
hırkalar 25 tl

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
yelekler 15

attachment.php
attachment.php
süveterler 15

hepinize hayırlı hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum ..darısı başımada :97:

teşekkür ederiz....amin....ne cici şeyler onlar öyle ellerine sağlık ben çalıştığım için hiç fırsat bulamıyorum örgüye ama annem kaynanam görümcem falan sağolsunlar bir sürü şeyler ördüler:emir_bebek:

hoşgeldiniz kızlarrrrrr
ben hala gitmedim sağlıkocağına hemde hiççççç :26: :26: :26: :26:

hosgelmissiniz prensinle sende canim.herseyin yolunda olmasina sevindim..

selam canım....bizler çok şükür iyiyiz senin ve bebişin de iyi olmasına çok sevindim:nazar:Çok şükür kötü bişey yokmuş...Allah hepimizi korusun hiçbirimizin kötü haberi olmasın inşallah...öpüyorum sizi:emir_bebek:

cnm dikkat et sen genede mikrop kapmamaya çalış.
yorma kendinide cnm.

Hoşbulduk annişkolar...Herşeyin yolunda iyi olması benide rahatlatıyor ama işte ufak bişeyle karşılaştımı telaşlanıyorum...

DSCOPUR canım neden sağlık ocağına hiç gitmedin...2 tane aşın vardı onlarıda olmadın mı...

hepinize kocaman SELAMLAR..:49:prensesimle bende burdayim:emir_bebek::12:
sana da kocaman Selaaaaam , hoşgeldiiiiin:13:
yarın 32 haftam doluyor yihuuuuu:52:doktor kontrolüm var oğlumu görcem inşallah herşey yolundadır 20 gün önce gittiğimde bebek 11 gün büyük görünüyordu.Bir de 5 hafta çalışma raporu alcam...aslında yarın izne çıkmak çok güzel olurdu ama o 5 haftayı bebekle geçirmek daha güzel olacak..
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum

slm kızlar dün gece çok tuhaf birşey oldu
bir anda midem bulanmaya başladı ağır ve ağrılı bi bulantı yoğunluğu oldu
sonra bebeğimin hiç hissetmediğim kadar yoğun hareket ettiğini farkettim sanki içerde çıldırmış gibiydi inanılmaz bi şekilde oynuyordu hiç durmadan o sırada benimde bütün organlarım birbirine karıştı sandım valla içimi döndürdü resmen midemdeki bulantı ağrı sırtıma vurmaya başladı falan acayip bi hal aldım
sonra yavaş yavaş geçmeye başladı çocuğun hareketleri de durulmaya başlayınca rahatladım
şimdi sormak istediğim eşimle bebeğin dönmüş olabileceğini düşündük hissedilirmiş hatta mide bulantısı falan yaparmış diye duymuştum 27 hafta civarıyken tersti dr dönebilir demişti acaba bu belirtiler dün gece yaşadıklarım bunamı işaret kızlar varmı içinizde bebeğinin döndüğünü hisseden yada bebek nasıl döner anne ne hisseder bilen???

tetanos aşısıda mı olmadın canım
senin bağlı olduğun sağlık ocağı seni takip etmek zorunda........ Kanun gereği...

yok tatlım aşı yaptırmadım doktorda istemedi
ilk hamile kaldığımda aramışlardı sağlıkocağından kayıt yaptılar bana o kadar ben gitmedim daha hiç

tetanos aşısıda mı olmadın canım
senin bağlı olduğun sağlık ocağı seni takip etmek zorunda........ Kanun gereği...

hoşbulduk annişkolar...herşeyin yolunda iyi olması benide rahatlatıyor ama işte ufak bişeyle karşılaştımı telaşlanıyorum...

dscopur canım neden sağlık ocağına hiç gitmedin...2 tane aşın vardı onlarıda olmadın mı...

hayır canım olmadım aşıları istemiyodum zaten doktorda gerek yok dedi gitmedim aşıya filan

selam canım:16: allah allah nasıl anladı yorgun olduğunu bebeğin kalp atışlarımı yavaştı anlamadım çok mu hızlıydı yoksam?

Canım usg cihazı gibi bişey var ama küçük onla dinliyor ama bebeği göremiyor...Çok hızlı atıyordu kalbi bıdığımında...Sanki onun kalp atışı ile benim kalp atışım karışmış gibi çıkıyordu sesi...

yok tatlım aşı yaptırmadım doktorda istemedi
ilk hamile kaldığımda aramışlardı sağlıkocağından kayıt yaptılar bana o kadar ben gitmedim daha hiç

ozamn didem sağlık ocağı çalışanları hapı yuttu bizim bi tanıdığın eşi hemşire bu durumdan soruşturma geçirmiş takip etmedikleri için.....

Back
X