• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

tatlım şu define filan arayanların kullandığı dedektörlerle arıyolarmış evi yani yeri kazıp saklasan yine bulurlar adamlar profosyonel çalışıyo artık
allahım sizi korumuş yaaaa sen duyma kimsenin dediğini yat kalk dua et size bişey olmasın evdede fazla yanlız kalma bu aralar bence

evet canım çok haklısın , eşimde beni neşelendirmek için diyor kızımızın eşyalarını almamışlar diyor bide gülerek koca bi poşet eşya almıştık daha kutularında önümüzdeki haftalar yıkayacaktık :)

slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan :14::14::14::14:
aynen kızlar bizde şu anda bir şey yok tek tesellimiz bu yani para gene kazanılır diyoruz , eşim bilg. tamirciliği yapıyor ek iş olarak o günde 2 tane laptop getirmişti onlarda gitmiş yeni evli sayılırız 7 martta 1 sene olucaz takılar ve doğum için 7 aya girdik ya bulunsun demiştik acil bir şey olursa diye onlar gitmiş baya kurcalamışlar evi hurçlar vardı gardolabın içinde ordan bulmuşlar bide dar gelen kabanım vardı gardolapta onun cebindeydi paralar ordan almışlar benim aklıma gelmezdi oralar ilaç kutularını açmışlar tek tek çekmecelerde yoktu bir şey gümüşler vardı dağıtmışlar , poliste parmak izi yok diyor kamera kaydıda yok o gün 13 tane hırsızlık olmuş
ayy tatlım çok büyük geçmiş olsun..mala gelsin cana gelmesin de..işte insan da ister istemez üzülüyor kolay değil..ama kesin sizi bilen izleyen biri yapmıştır diye düşünüyorum..direk sizin eve girdiklerine göre yeni evli falan old. biliyorlardır..
ayrıca nsl parmak izi falan olmaz ben anlamıyorum yaa..polislerin kendi başına gelse bak nasıl çıkarırlar parmak iziymiş kamera görüntüsüymüş falan:47:

evet canım çok haklısın , eşimde beni neşelendirmek için diyor kızımızın eşyalarını almamışlar diyor bide gülerek koca bi poşet eşya almıştık daha kutularında önümüzdeki haftalar yıkayacaktık :)

cnm dua et bebeğine bir şey olmadı benim bir akrabamın evine hırsız girmişti kız 3 aylık hamileydi evi öyle görür görmez hastaneye kaldırmışlar kız bebeğini kaybetti yine verilmiş sadakanız varmış cana geleceğine mala gelsin

img821

Kızlar bende çıkıyorum..Kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın..
Sling mi kanguru mu düşüncelerinizi bekliyorum..

ayy tatlım çok büyük geçmiş olsun..mala gelsin cana gelmesin de..işte insan da ister istemez üzülüyor kolay değil..ama kesin sizi bilen izleyen biri yapmıştır diye düşünüyorum..direk sizin eve girdiklerine göre yeni evli falan old. biliyorlardır..
ayrıca nsl parmak izi falan olmaz ben anlamıyorum yaa..polislerin kendi başına gelse bak nasıl çıkarırlar parmak iziymiş kamera görüntüsüymüş falan:47:

aynen canım kendilerinden olsa anında çıkartırlar meydana , eşimde aman sen erken doğum yapmadın ya iyiisn ya diyor allahtan eşim ve ailesi çok iyiler ya benim ailem yok sayılır zaten bi babam var onlar ist. geldiler karısıyla teselli vereceklerine bi ton laf ettiler eşimde sinirlendirdiler zaten para bizim can bizim dedi susup gittiler

neyse kızlar iyi akşamlar size bugün işten erken çıkıcam eve misafirler gelmiş yemek hazırlıyorlarmış yengemler yani yabancı değil keşke hep gelseler , kendinize ve bebişleriniz çok iyi bakın kızlar :54:

:69: :16: kızlaar bzde çıkyrz eşim gelir brazdaaan hepnze bbeişlernzle guzel bir akşam diliyoruzzz :69: :16:
iyi akşamlar tatlımmmmm :16: :16: :16: :16: :16:

kızlar ara da bir hapşırıyorum sanki içim dışıma çıkacakmış gibi oluyorum korkuyo insan valaa

grip ken bende öyle oluyordum babamla telde konuşuyoruz ben hapşırdıkça çocuk ne hale geldi acep içerde sarsıntıdan diyip duruyodu kızını bıraktı toronunu düşünüyo hemen adam

slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan :14::14::14::14:

cnm çok geçmiş olsun Allahtan evde değilmişsin boşver cana geleceğine mala gelsin zor bir durum ama ne yapacaksın...Erken doğum falanda olabilirdi dikkate te kendine düşünmemeye çalış....tekrardan geçmiş olsun....

Back
X