amaan almasınlar zaten bizden habersiz bişey içimize sinmezse kullanmayız da..
benim kayınvalide de hiç sormdı şimdiye kadar var mı eksiği alınacak yapılacak bişeyi diye
çok şükür eşimle zevkimize göre herşeyimizi aldık
ben takı falan bile beklemiyorum onlardan ama doğuma gelip kayınpederle birlikte evde kuru kalabalık yapacakları sinirimi bozacakları kesin. kayınpeder de rahatsız şekeri falan var, geçen telefonda baba rahatsız olur gelemezse sen atla gel dedim onu düşünürmüş gibi_aslında kendimi düşünüyorum çünkü kayınpederin doğuma gelmesini istemiyorum lohusa olacağım rahat edemem yaa_ ben de fenayım ama di mi :) kayınvaldem de yok onu bırakamam geliriz inşallah birlikte kim bakacak ben yokken falan dedi offf yemedi

canım annecim geliyo bir iki güne çok şükür o yeter bana keşke canım babacım da olabilseydi aramızda görebilseydi torununu........................
canım annem bilir zevkimize göre aldığımızı yoksa içimize sinmeyeceğini,tatilde geldiğinde çıkarıp 1 milyar para verdi kafanıza göre alın dedi kendi maaşı olmadığı halde babamdan kalan emekli maaşıyla. ki annemin emekleri yeter o bakacak inşallah. onun kadar düşünemiyorlar cimriler. çok şükür eşim çekmemiş onlara Rabbim bana babam gibi eli açık şevkatli bi eş nasip etti kendi babasından çok benim babama çekmiş :)