• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktı :63: yüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma :1: bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım :1: neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
slm cnm...çok sevindim gözün aydın.... kislerin küçükülmesinede çok mutlu oldum...:nazar:
kızlar ben çıkıyorum
bende yine kusma başladı az önce çıkardım zaten canım hiçbirşey de istemiyor öğlen yemeğini de yemedeim napıcam bilmiyorum çabuk geçse keşke şu 2 ay
iyi akşamlar

nie kusuyosun hala cnm..sürekli olan bişeyi yoksa dediğin gibi öğün atladığın içinmi..

hakkın tabii:15: tatlım ancak kilodan önemlisi bağışıklığı güçlü olsun bebeklerin ama neden ölçüm kağıdında yazsaydı değerler bari..hiç olmadı bakardın sende..bana da bazen söylemiyor bende sormayı unutuyorum..netten bakıyordum..

perşembe günü gittiğimde öğrenirim inşallah :nazar: ben de o zaman hemen yazarım buraya kızım kilosu şu diye :34: :97:
tabi kilodan önemlisi sağlıklı olsunlar da, Allah hepimize sağlıklı bebek nasip etsin :69:

canım var da, kilo için gerekli olan göbek çevresi ölçümü sanırım.. İnternetten çok araştırdım nasıl öğrenirim diye, o değer gerekiyormuş sanırım :50: o değer yazmıyo ultrasonumda :5:
haftaya hastaneye rapor almak için gidicem, o zaman sorucam, bana da söylesin, kızım zayıf mı kilolu mu, aldığım onca kilo tek bana mı yaramış, bilmek hakkım di mi :59:

canim doktorunun olcmesine gerek yokki.bebege usg ile bakarken zaten otomatikmen makine olcuyosenin doktorununda bi zahmet menu den girip baksin.orda kilosu felan herseyi yazar.o tiklamazsa sen tikla menuye.kilosuna bakarsin.:66::66::66:

slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktı :63: yüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma :1: bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım :1: neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:

maşallah cnm kilosu hiçte az değil kızının :nazar::nazar::nazar:

canim doktorunun olcmesine gerek yokki.bebege usg ile bakarken zaten otomatikmen makine olcuyosenin doktorununda bi zahmet menu den girip baksin.orda kilosu felan herseyi yazar.o tiklamazsa sen tikla menuye.kilosuna bakarsin.:66::66::66:

gerçekten mii:52:
ama ama galiba bu adamın ultrasonunda bu özellik yok sanırım, yoksa bakardı :43:
hastanedeki makinalarda vardır, ay yaşasın ben de öğrenicem :46:

selam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...

benim doktorum hiç kilosuna bakmıyooo.. Prensesim kaç kilo bilmiyorum :5:
Hep sizin yazdıklarınızı okuyup, özeniyorumm :84:
Benim doktorun ultrasonu hesaplıyamıyor sanırım :63:
Boy & baş çevresini ölçüp normal diyo o kadar .. Ben de bilmek istiyorum kilosunu, benim neyim eksik :59:

evet bence de bilmen lazım kontrole giderken her seferinde acaba kaç kilo oldu diye gidiyorum doktorun da o kadar paraya kıysın soyle güzel cihazlar alsın :1::2::3:

:14::5: elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen...:43::5: alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni.... :5:

selam kızzlaar..nasısınız...3 gündür giremedim 200 sayfa birikmiş.ben çok hastaydım:2::2:ateşlendim ne zormuş...galiba iice direncimiz düşüyo kızlar.nöbet nöbet titremeler geldi.doktorumu aradm sadece parol içebilirsin başka yapılcak bişe yok dedi.neyse ki bugün iyiym.gribe çevirdi aman ateş olmasın da buna razıyım valla dikkat edin kendinize.bu aralar biraz dışarı çıktım falan hemen kapmışım...burda ne var ne yok?? okumayı gözüm yemedi...

:5: geçmiş olsun cnm :71:

hoşgeldin cnm
çok geçmişolsun.bol bol dinlen cnm başka çaresi yok malesef.geçen haftada ben aynıydım ateşle başladı hemen doktora gittim o gece minoset verdi banada ateş düşürücü olarak.ertesi günde düşşüp çıktı sürekli ateşim ama gribe çevirdi ve öksürük kaldı çok kötü.şuanda öksürük şurubu felan kuıllanıyorum yemene dikkat et cnm vitamin al bol bol.

canım geçmişşş olsunnn
:48: dikkat et kendinee.. :71:
evet bence de bilmen lazım kontrole giderken her seferinde acaba kaç kilo oldu diye gidiyorum doktorun da o kadar paraya kıysın soyle güzel cihazlar alsın :1::2::3:
haklısın mesacım, ondaki makinayı antika niyetiyle müzeye koyacaklar neredeyse :60: :60:
güzelce dinlendik ve biz geldik kızlarr
hoşgeldinizzz :69:

kızlar biz prensesimöle çıkıyoruzzz... herkesi öptükkk... Home home sweet homeee , doğru eveeee yuppii :10: :4: :10:

:14::5: elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen...:43::5: alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni.... :5:

:70:gecmis olsun canim benim.

:14::5: Elimi kestim kızlar çok az damara geldi... Et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen...:43::5: Alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni.... :5:

gercekten verilmiş sadakan varmıs geçmiş olsun cnm kan tutmuyor dimi :1::1: Bir kere kız kardeşim de parmagını kesti baya bi kan kaybetti onu gorunce tansiyonum düştü yatağın birine o yattı birine ben annem bi onun yanına gidiyordu bi benimm:1:

esracım çok geçmiş olsun tahlikeli büyük bıçaklar haklısın aman canım dikkat et.

canım geçmişşş olsunnn
:48: dikkat et kendinee.. :71:

haklısın mesacım, ondaki makinayı antika niyetiyle müzeye koyacaklar neredeyse :60: :60:

hoşgeldinizzz :69:

kızlar biz prensesimöle çıkıyoruzzz... herkesi öptükkk... Home home sweet homeee , doğru eveeee yuppii :10: :4: :10:

hoşbulduk cnm
sanada güle güle bol dinlenmeler.

hosgeldin canim.cok gecmis osun.umarim kis zamanda iyileirsin.:70:

Back
X