• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:60::60:ortalık karıştı:1:kimin hangi nick olduğunu çözemedik:1:

kızlar ya picture manager nerden nasıl yüklicem. bebişimin cicilerini ve göbişimi eklicem. benm bilgisayara format atıldı evdekine. bi daha yükleyemedim:50:

anacım aynı şeyleri yazıp duruyoz bravo bize vallaha
:60: şimdi ben yazıcaktım :60:

kızlar ya picture manager nerden nasıl yüklicem. bebişimin cicilerini ve göbişimi eklicem. benm bilgisayara format atıldı evdekine. bi daha yükleyemedim:50:

Ay hakikaten :60:
Canım sen yokmusun facede :26:

inndir.com'da vardır, bi bak istersen ben çoğu şeyi ordan yüklüyorum :49:

karıştı ki ne karıştı ay ben liste yapmayı planlıyorum kim kimdir diye :1: :1: :1: picture manager netten indirilmiyomu tatlım bak gbugüne kadar hiç yüklemedim onu format atılsada kendiliğinden geliyo olması lazım sonuçta windows yeniden kuruluyo oda windowsun yazılımı değilmi

herhalde odru neyse öğreniriz sanırım :27: :27: :27: :27:

:60: şimdi ben yazıcaktım :60:

Ay hakikaten :60:
Canım sen yokmusun facede :26:

inndir.com'da vardır, bi bak istersen ben çoğu şeyi ordan yüklüyorum :49:

benim face yok canım maalesef.

orayı da denedik eşimle ama beceremedik herhalde. tekrar bi deneyelim olmazsa.

karıştı ki ne karıştı ay ben liste yapmayı planlıyorum kim kimdir diye :1: :1: :1: picture manager netten indirilmiyomu tatlım bak gbugüne kadar hiç yüklemedim onu format atılsada kendiliğinden geliyo olması lazım sonuçta windows yeniden kuruluyo oda windowsun yazılımı değilmi

herhalde odru neyse öğreniriz sanırım :27: :27: :27: :27:

kendiliğinden gelmedi yaa:84:ben de öyle sanıyordum olmadı evin aşağısında tanıdık var bilgisayarcı ona yükletirim artık. ay biraz daha foto ekleyemezsem çatlıcam 2-3 hafta oldu:52::1:

Back
X