2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

Sonunda benim de kızım dünyayay geldi. Hikayemiz başından beri anlatacak olursak , Normal doğum bekleyen ben Epidural Sezeryana alındım 1 Nisan günü.
Sabah saat 8 de yatışım verildi hastaneye. Derken biraz beklendi. Doktorumun 3 tane Sezeryanı vardı o gün. Beni en sona bıraktı olurda belki Normal Doğum gerçekleşir diye. Damar yolu açıldı hemen mavi amelyat önlüğü giydirildi. Derken bekleyiş başladı. Saat 11.30 gibi beni amelyata doğru götürdüler. Eşiminde benimle amelyata girecek olması beni rahatlatmıştı. Amelyatta beni epidurale hazırladılar. Eşimide amelyata girebilmesi için giydirdiler. Derken amelyat başlamak üzereiken ne var ne yok soydular beni önüme bir perde gerdiler. Vucudumun alt tarafını hissetmiyor ama dokunuşları hissediyordum. Derken eşim daha gelmedi diye biraz gerildim... sonra eşim geldi başladılar beni dürtmeye vs. etrafta büssürü doktor hemşire ve çocuk dr. bulunuyordu. Anestezi uzmanıda başımda eşimle konuşuyor beni lafa tutuyorlardı. Birden kaburgamda yoğun bir baskı hissettim. Canım acıdı... Ahh kaburgam dedim.. Dr da bağrıyordu evetttt geliyorrr... babası görmek istermisin... Eşim perdenşn üstünden kafasını uzattı.. Ve o muhteşem ağlama sesi ile benimde gözümden yaşlar akmayabaşladı. Hemen perdenin üstünden gösterdiler prensesimi. Yan tarafta çocuk dr. ve hemşireler hemen muayne etti miniğimi. Ben tabi akan yaşlarımı durduramadım. Bebekle beraber eşimde çıktı dışarı. Benim dikişlerim dikildi vs derken biraz ayılma odasına alındım 10 dk. kadar. Ordan odama çıkartıldım. Herkes beni bekliyor. Annem beni görürü görmez ağlamaya başladı... ee tabi doğal olarak bende... Sonra beni odaya yerleştirdiler... Arkasından bebğim yıkanmış paklanmış olarak geldi... Ve ben yine başladım ağlamaya... (hatta bunları yazarkene o anı tekrar yaşıyor ve gözlerim doluyor...). Kızım ve ben şuan gayet iyiz. Kızım 52 cm ve 4004 gr. olarak dünyaya geldi... Allah Nazarlardan saklasın her ikimizide... Çok güzel bir duyguymuş meherse... Ama insan bunu yaşayınca daha çok anlıyor...

oyy masallah allah analı babalı buuytsun inş cnm

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah kızına.

allah analı babalı büyütsün canım resimlerini gördüm pek tatlı senın kız maşallahhhh

NERDEN BULDUM OKUDUM TOPİĞİNİZİ AĞLA AĞLA BİTTİM VALLA ÇOK DUYGULANDIM.gözünüz aydın bebeklerinizi kucaklarınıza alıyorsunuz yavaş yavaş darısı başıma çok duygusal oldum hala ağlıyorum benim de 14 haftam var daha ...

NERDEN BULDUM OKUDUM TOPİĞİNİZİ AĞLA AĞLA BİTTİM VALLA ÇOK DUYGULANDIM.gözünüz aydın bebeklerinizi kucaklarınıza alıyorsunuz yavaş yavaş darısı başıma çok duygusal oldum hala ağlıyorum benim de 14 haftam var daha ...

hayırlı olsun bebişin canım güle güle büyüt

Amin canım Allah razı olsun,Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.Sende sağlıcakla al bebeişini kucağına inşallah

Oy oy annesi Tuana bebişini ne çok severmiş,bizleride ağlattın Yasemincim.Yüreğine sağlık...Allah ayırmasın sizleri...

benim okurken gözlerim doldu ya kendimi senin yerine koydum galiba.Allah analı babalı büyütsün cnm .

ayyy beni ağlattın bebişinle sağlıklı ve mutlu yaşayın

Allah analı babalı büyütsün canım kuzucuğunu...Mutlu huzurluyaşayın ailecek.....MaşALLAH kuzunada...

ewt kızlar buda bizim hikayemiz...(28.03.2011 saat 13.05 de dünyaya gözlerini açtı kuzum) 28,03,2011 p.tesi günü dr kontrolüm vardı güzelce hastaneye gittik eşimle. hava güzeldi bii 15 dk falan yürüdük önce neyse sonra dr u beklemeye başladık. dr geldi ve sezeryana gideceğini benim önce nst ye girmemi söyledi. ben nst ye gittim fakat hiç sancım çıkmadı. nstden çıktık ve yarım saat sonra dr geldi ulttrasona alacaktı beni önce sordu ağrın sızın var mı diye. bende dedim belim ve kasıklarımda hafif bii ağrı var ozaman çatı muayneni yapalım dedi tamam dedim ama burda yazılanlar geldi aklıma ve önce korktum canım acıcak diye fakat hiçte korkulacak bişey değilmiş. neyse muaynemi yaptı veeee aynen drun dediğini yazıyorum'senin 6 cm açılman var ablacım sen nasıl yürüdün bu şekilde' dedi. eşini çağır bakalım hemen dedi. kocişimde telle konuşuyordu dışardı onu çağırdım ama ben nasıl şoklardayım. dedim kadir dr seni çağırıyo oda şaşırdı bii kadın doğum dr u onu neden çağırmış olabilirdiki? ama ben nasıl saf saf çağırdım eşimi görmeliydiniz.
eşime dedi hemen yatışını yaptır eşinin bugün öğlene kalmaz doğurur bu. oda şok oldu kızardı bozardı garibimin eli ayağı titredi. hasta bakıcı sandelye getirdi ve beni doğum haneye doğru götürdü. eşimde yatış yaptırcaktı ama kafası ne kadar döndüyse bir türlü çıkışı bulamadı nasıl gitcem, nereye gitcem diye soruyodu hasta bakıcıya o halde güldürdü beni
odaya çıktık ve hemen aağlaya ağlaya annemi aradım dedim beni doğuma alacaklar birazdan ve kapadım teli. eşim yatışı yaptırıp geldi yanıma sarıdı bana ve seni çok seviyorum iyiki seninle evlenmişim dedi, bana nasıl moral oldu bu sözler bilemezsiniz.
serum takıldı suni sancı verildi ve yavaş yavaş sancım gelmeye başlamıştı. drum geldi tekrar muayne etti ve 8 cm olmuş açılma dedi bii 5 dk daha bekle dedi ve suyumu patlattı biraz dolaş dedi. dolaştım ve sancılarım arttı dr tekrar geldi ve doğum haneye alabilirsiniz dedi. beni sandalyeyle doğum haneye götürdüler ama nasıl heyecanlıyım. masaya çıktım ve boş boş etrafa baktım. o arada çok şiddetli bii sancı geldi vee dr ıkın diyorrdu ıkındım ilkindi olmadı sonra daha şiddetli bii sancı yine ıkındım başı göründü dur dedi birz bekledim ve derin bii nefesin ardından tüm gücümle tekrar ıkındım ve kuzumun ağlama sesiyle tüm ağrım sancım acım herşeyim geldi geçti onu gögsüme koydular ve nasıl güzel kokuyordu anlatamam doya doya kokladım kuzumu. dikişlerim atılırken bende oğlumu izliyordum. biran önce alıp emzirmek istiyordum kuzumu. yavrumu odaya götürdüğünü söyledi hemşire bir an önce bende gitmek istiyordum vee nihayet dikişler bitti ve benide giydirip odama götürdüler aman yarabbim minicik bişey o benimdi artık benim kuzumdu ömrüm boyunca unutamıcam bii andı. eşim yanıma geldi alnımdan öptü beni ve çookk tşk ederim aşkım bana bunu yaşattığın için dedi. işte o günden beri artık tam bii aile olduk eşim bebişim ve ben...

canım ne güzel yazmışsın.. gözün aydın Allah sağlıklı ve uzun bi ömür nasip etsin tatlı oğluna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…