2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

Öncelikle Bebeğin Hayırlı Uğurlu Olsun Canım
Ben Hayatımda Böyle Bir Çırpıda Kolay Doğum Hikayesi Okumadımm
Rabbim Aynısını Banada Yaşatsın İnşallah
Tebrik Ediyorum

ayy maşallah canım inanamıyorummallah analı babalı büyütsün.maşallah nası kolay bi doğum allahımm bize de nasip etsin..şimdi kendimden korktum benim de hep belim kasıklarım ağrıyo ama böyle sancı mı olur diyorum..acaba doğuruyo muyum

maşallah KAANa çok tatlı güle güle büyüsün inşallah.benim oğlumla adaşmış.

hayırlı uğurlu olsun bebişin canım.maşallah KAANa çok tatlı güle güle büyüsün inşallah.benim oğlumla adaşmış.

maşallah canım çok tatlı oğlun.

kaan sen ne kadar tatlısın öylemaşallah maşallah

maşallah cnm
allah analı babalı büyütsün
çok tatlı:)

maaşallah suphanallah annesiiiii sana benziyo bu tontiş, çook tatlı

Çok teşekkür ederim kızlar...Maşallah benim oğluma...Kaan'ı banada babasınada benzetiyorlar ama şuanki hali ile benim bebeklik fotoğrafıma bakınca ikiziz sanki...

zynp06 ne güzel çok kolay doğum yapmışsın ilk doğumundu galiba değilmi Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah:18:

canım ne güzel yazmışsın.. gözün aydın Allah sağlıklı ve uzun bi ömür nasip etsin tatlı oğluna..
saol cnm amin inş.
Öncelikle Bebeğin Hayırlı Uğurlu Olsun Canım
Ben Hayatımda Böyle Bir Çırpıda Kolay Doğum Hikayesi Okumadımm
Rabbim Aynısını Banada Yaşatsın İnşallah
Tebrik Ediyorum
inş cnm kolayca doğurun hepiniz

kendinizi kasmayın yeter kolayca oluyor. bel ve kasıklardan başladı benim sancım dikkatli ol canım
zynp06 ne güzel çok kolay doğum yapmışsın ilk doğumundu galiba değilmi Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah:18:

ewt cnm ilk doğumdu ve rabbim nasip ederse son olmayacak

zynp06 demekki acı eşiğin çok yüksek
bi çırpıda doğurmuşsun maşallah cnm.
allah analı babalı büyütsün.

zynp06 demekki acı eşiğin çok yüksek
bi çırpıda doğurmuşsun maşallah cnm.
allah analı babalı büyütsün.

çok şükür cnm inş diğer doğurmayan arkadaşlarda kolayca doğururlar inş. bizde ırsi galiba ablamda 6 cm açılmayla gitmişti hastaneye aynısını bende yaşadım

çok şükür cnm inş diğer doğurmayan arkadaşlarda kolayca doğururlar inş. bizde ırsi galiba ablamda 6 cm açılmayla gitmişti hastaneye aynısını bende yaşadım

canım bende senin gibi dogum yaptım aynısı kontrole diye gittim dktora açılmam varmış alttan baktı suni sancı verdiler 15 dk dogdu kızım şimdi ikinciye hamileyim agustosta dogumum inş bunuda öyle bir avazda dogurmak nasip eder allahım

inş bunuda çok kolay doğurursun cnm rabbim yardımcın olsun

ne yazıcamı inanın bilmiyorum...hala şaşkınlık içindeyim çünkü..14 günlük olmamıza rağmenççduygularımı kendime bile tam ifade edemezken buraya nasıl aktarırım bilmiyorum.. 26 mart kayınvalidemlerdeydik...herşey güzeldi hatta şöyle bi espiri yapmıştım eğer doğurursam 2 dak yürüyerek hastane gideriz falan demiştim..dua niyetine geçti sanırım ve gece 3.45te suyum geldi...sızıntıda diyebiliriz..kimseye bişey demeden eşimi kaldırdım o bile şokta inanmıyo kıyamam ne olduğunu anlamadı bile..hastaneye gittik hemen doktor herşey iyi suyunda falan dedi nts ye bğladı ne sancı ne bişey..baktı 1 cm açılma var sadece..ama iç çamaşırım batmıştı... derken doktor eve git dedi bişey olursa geirsin tam odadan çıktım bacaklarımdan sular boşaldı..ne hissedicemi nasıl davranıcamı bilmiyordum ama sakindim...inanıyodum bebişim geliyodu ve onu çok özlemiştim biliyodu o da ve özelmi sürdürmeden aramıza gelmek istedi...kafam karışıktı eşime medicanayada bi gidelim ordada bi baksınlar dedi..gecekağıt imzaladık ve hastaneye gittik kapıdan geri çevrildik acilde doktor yok dediler vs vs sorumluluk almak istemediler sebebi düzenli kontrollere gitmediğim için oysa randevu bi türlü verememişlerdi ve cuma günü kontrolüm vardı medicanada...neyse erdeme geri döndük...suyum geliyordu hala...nts bağlandım üstüm çıkartıldı vs derken 12 saat gözetim altında hala 1 cm açılma 40 a vuran sancıdan başka bişey yoktu elimizde..doktor sezaryan dedi..ben için için kabul etmiştim..riske atamazdım...erkeklik gururu yapar gibi normal doğumda ısrarcı olmadım ailem..kayınpederim annemler vs kabul etmiyolardı... hastane sahibi tanıdık olunca onlar araya girdi doktorlar sorguya çekildi bu durumdan rahatsız olsalarda 2 can dedidelr size 2 can emanet ettik ve herşeyi sorgulama ve araştırmaya hakkımız var dediler..derken komite toğlandı( 2 taraf ailem) sezaryan dedim... ve 3.30 da sezaryana girdim spinal anestesi ile... 13.45te bebişim geldi.... herşeyi duydum bebişimi gördüm ağlama sesiyle yaşlar gözlerimden aktı resmen ağlamayı özelmişim..o anda hep bildiğim bi kokuymuş gibi ağlayan bebişim yanağı yanağıma değdi ve o anda sustu...yavrum dünyaya ağlayarak ve aç gelmişti emzirmek istiyodum dokunmak ama 0 dak beklemeliydim... herşey iyiydi ama haberim yoktu 1 saat sadece oksijen vermişler..odaya geldim ağrım vardı umrumdamıydı sanki...ve kapı açıldı dünyam girdi içeri... emzirmek istedim... ama kızdı yetme göğüs ucum... :)) uç aldık bebişim emdi emdikce ben yeniden doğdum.... onun varlığı gelişi doğum değildi... kokusuyla ben doğmuştum...1 BEBEK DOĞARKEN 1 DE ANNE DOĞARMIŞ YA... böyle kızlar... işte öyle bi yazdım ama içimde yaşadıklarımlarım.. oğlumla aramdaki o sır.. o his heycan... gizlimiz sanırım kelimeler kifayetsiz...RABBİM HERKESE YAŞATSIN BUNU İNŞ..

:2::2::2:ağlattın beni satdaşım ya Rabbim size bağışlasın hiç ayırmasın hep mutlu olsun yuvanız yazıcak bişi bulamadım çok duygulandım canm arkadaşım Allah nazarlardan saklasın Mustafa Yusuf u

Allah analı babalı büyütsün esracım bende duygulandım okurken ne güzel anlatmışsın bebeğinde çok tatlı maşallah

maşallah bebeğine hayırlı olsun güle güle büyüt canım.oğlumla 1 gün vardı bebişinin arasında ama 1 ay oldu tam abi oldu seninki...

Esracım çok güzel yazmışsın canım, gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. Darısı da bekleyen herkesin başına inşallah..

maşallah cnmm yaane tatlı mustafa yusufun..allah analı babalı büyütsün..

maşallah bebeğine nazar değmesin çok güzel....
Allah bizlerede nasip etsin bu duyguyu....

esracım allah analı babalı büyütsün.
ne kadar güzel bi bebek maşallah diyorum.
gözleride yeşilmidir nedir:)
kız güzeli gibi gerçekten çok beğendm:)
tekrar maşallah:)

aminn canım darısı bizlerin başına çok duygulandım gözlerim dolu dolu oldu mustafa yusuf çok tatlı olmuşş annesine benziyo maşallah

canım arkadaşlarım benim... çok sağolun...inanın benim için bambaşka yeriniz var....rabbim tüm bebişlerimize evlatlarımıza sağlık versin.... hep birlikte burda en güzel anlarımızı paylaşalım inş...eskileri düşününce..neler geçirdik buralarda neler paylaştık.... kimseyle paylaşmadığımız paylaşamadığımız.... kardeş olmak için aynı ana baba ya ne gerek var... gönüllerde kardeş olduk biz... ve bizden gelen bebişlerle büyük bi aile olduk şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…