2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

canım güle güle büyüt bebeğini sabırla beklemişsin ve bebeğin sorunsuz doğmuş maşallah.

canım güle güle sağlıkla büyüt bebişini allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

arkadaşlar sonunda ben de 38+5 te bebeğime kavuştum . 52 cm 3540 doğdu oğlum. spinal anestezi oldum. çoooooooooooooook memnun kaldım. iyi ki doktorum beni spinale zorladı. doğuracaklara öneririm.

cnm sende hayırlısı ile sağlıkla büyütürsün bebişini inş. darısı başımıza

cnm sorunsuz olmasına çok sevindim çünkü çok zor günler yaşadın inşallah sağlıkla büyütmeyi allah nasip eder

canım allah analı babalı büyütsün rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşş.

tiancu canım çok duygulandım okurken haklısın planlar boşa hayat sana rağmen akıp gidiyor en iyisi ona ayak uydurmak...Oğlunda savaşçı bir delikanlı olacak belli, Allahım hep güzel günlerini göstersin inşallah..
simten81 canım hayırlı uğurlu olsun bebişin

Tiancu tuykuziz Allah bebeklerinizede sizede sağlık versin ne güzel anlatmışsınız

Son düzenleme:
Hiç ihtimal vermediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrenmemle başladı hikayemiz...Tatilimizin tatlı süprizi olmuştu bize...Sürekli uyuyordum ilk aylarda..Çok rahat bir hamilelik geçiriyordum hiç bulantım olmamıştı, ilk kalp atışlarını duyduğumuzda anladık bize muhtaç minik bir can vardı artık bedenimde...Babamız gözyaşlarını tutamamıştı,ben ise kıkır kıkır gülüyordum bebeğim içimde kıpırdandıkça... Bebeğim annesi çok kilo almasın diye ona minik bir oyun oynadı ve hamilelik şekerimiz çıktı..Diyet yaptık,sağlıklı beslendik abur cuburdan uzak ve neticesinde 7 kilo ile tamamladık hamileliğimizi...Bebeğim çok nazlıydı...20.haftaya kadar erkek bildik kendisini ama sonradan oyuncu cimcime bir kızımız olacağını öğrendik...Zaman hızla geçti 32.haftamızda izne çıktık...35.haftamızda kasılmalarımız başlamıştı ama acemilik başa bela ne olduğunu anlayamamıştık...36 da kontrole gittiğimizde doktorumuz hemen hastaneye yatışını yapıyoruz dedi, alel acele ciğer geliştirici iğne yapıldı...Evde doğum yapcakmışsın haberin yok 1 cm açılman var dedi doktorum. Saat kazanmaktı amacımız ama benim akıllı kızım anladı erken olduğunu vazgeçti gelmekten...Bu prova bizim aklımızı başımıza getirmeye yetmişti... Babamız 20 gün izne çıktı,doktorumuz 20 güne 2 kere doğar kızın merak etme dedi... Ama olmuyor,günler geçiyor kızım gelmiyordu... babamız anneannemiz gözümün içine bakıyordu ah desem geliyor mu bebiş diye... 9 ay hızla geçiyor ama son günler geçmek bilmiyordu...Uykusuzduk her gece kasılmalarımız ve belli belirsiz karın ağrılarım vardı ama hepsi o...Derken 38.hafta kontrol günümüz geldi...Tarih 22 Mart Salıyı gösteriyordu...Evden çıkarken içimde bir his vardı, bugün sondu biliyordum... Nst de şiddetli kasılmalarımız çıktı ve açılma 3,5 - 4 cm olmuştu.Doktorum seni bugün doğurtcaz gibi dediğinde inşallah diyordum... Hastaneye yönlendirdi bizi gittiğimizde önceden provalı olduğumuz için hiç yabancılık çekmedik ebemizle görüştük serumumuz bağlandı ve içine sancı iğnesi şırınga edildi... Güle oynaya gitmiştim hastaneye,evden çıkarken sütlaç yemeyi bile ihmal etmemiştim son anda :))) Eşim kızıyordu hastaneye yattığımızda kendisi biliyormuşta bizi uyarmadı anne görüyor musun diyordu. Annemde hiç olmazsa tansiyon ilacımı alırdım diye takılıyordu..doktorum gelene kadar epiduralim hazırlandı.13.30 ta yatışımız yapılmıştı ve 19 da doktorum hastaneye ulaştığında açılmamız 6 cm olmuştu.Süreci hızlandırmak için suyum patlatıldı ve sonrasında sancılar başladı...Aman Allahım gittikçe şiddetleniyor benim suratım şekilden şekile giriyordu, bayılcam sandım artık son anlarda...1 saat sonunda epidural iğnem yapıldı ve yeniden gülmeye başladı yüzüm...ve artık vakit gelmişti doktorum doğumhanede devam edelim takibe dedeiğinde eşim ve annem koridorda yine muayeneye gidiyorum sanmıştılar.Eşime dedim doğuma gidiyoruz biz...Şoktaydı boş boş baktı yüzüme...İçerde yapılan muayenede bebeğin başı görünüyor dedi doktorum.Babamıza gidip kurdela hazırla kızına demiş...Ben içerde eşim dışarda doğum yapıyormuş meğersem :))) Yarım saat bekledikten sonra doğumu başlattı doktorum...ilk ıkınmada başaramamıştım...2.de hemşireninde yardımı ile bebeğimin başı çıktı doktorum tamam artık ıkınma diyordu ama ağlamıyordu kızım korktum yok birşey dedi doktor, meğer omuzları geniş olduğu için çıkmamış bebiş...sonrasında mucizem karşımdaydı...21:54 te duyurdu kızım o güzel sesini bize...Ebeler arkada hazırlamaya başaldı kızımı,doktorum dikişlerle uğraşıyordu ben ise sabırsızlanıyordum kızımı kollarıma almak için.Kafamı geri uzatıp bakmaya çalışıyordum :)) Doktorum kızımı aldı ve babamıza gidiyoruz biz dedi, ilk o an öptüm kızımı ve deli gibi kıskandım doktorun kollarında görünce...Götürme diye ağlayacaktım utanmasam...Odaya çıkartıldığımda eşim ve annem bebişin peşindeydi, eşime dedim kızını buldun beni unuttun...Ve doktorumuz son noktayı koydu : Yeni kuman hayırlı olsun ...
Şimdi 11 günlük olduk... Alışmaya çalışıyoruz yeni hayata...Hani derler ya en çok annenin babanın nazarı değer yavrusuna korkuyorum bazen kendimden ama gözlerimi alamıyorum kuzumdan..allahım nazarlardan saklasın...Yüzünden gülücükler eksik olmasın bebişlerimizin...Ve tabi herkese bu duyguları tatmayı nasip etsin Allahım...Hayatın anlamı değişti artık bizim için, Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin bizlere...Uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin ama kelimeler kifayetsiz kalıyor ne yazsam az...

ne güzel anlatmışsın canım. doğum hikayelerini anlatırken annelik duygusunu o kadar içten aktarıyosunuz ki çok yüce bi his olduğunu anlıyorum

çok duygulandım canım.nekadr güzel anltmışsın hemen doğurasım geldi

dreamer 35 tebrikler.ben de epidural düşünüyorum.inşallah senin gibi iki ıkınmada başarırım.

merhaba arkadaşlar. 1 nisan cuma günü saat 09:15te oğlumu kollarıma aldım. normalde yarın sabah 07:30 da hastanede hazır olacaktım ama perşembe gecesi başlayan sancılarım sayesinde oğlum gelişini kendi belirleyeceği bi tarihte yapmaya karar verdi çokta iyi oldu...hoşgeldi sefalar getirdi...darısı tüm bekleyen annelerimizin başına. Rabbim hepinize bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin....

Allah nazarlardan saklasın minik prensesini çok güzel bir doğum olmuş canım bir ömür birlikte olmanız dileğiyle diğer topiklerde duygulanarak okurdum kendi bebişlerimizde artık ağlıyorum ya:2::2:çok güzel yaa annesi biz teyzeleri yerinede öp kokla kızını

tuykuziz kullanıcısından alıntı evet sıra ecrin kızımın doğum hikayesinde

bilenler bilir 2011 nisan anneleri arasında en problemli hamilelik geçiren anne adayı bendim,çünkü herşey gayet normal seyrinde devam ederken 3lü tarama testinin ayrıntılı ultrason incelemesinde bi gariplik vardı,dr bebeği incelerken sürekli aynı yer üzerinde gezdiriyordu cihazı,'kötü bişey mi var? ' dedikçe hayır cevabı almak için can atıyodum resmen,en sonunda yapılan bir sürü inceleme sonunda kızımın o küçücük akciğerinde akciğerin tamamını kaplayan kistler tespit edildi,sonrası zaten kabus gibiydi,fakülte hastanelerinde resmen süründük desek yeridir

canım gözün aydın bebeğini sağlıcakla aldın ya kucağına önceden çektiğiniz sıkıntıları onun gülücükleri unuttursun Rabbim nazarlardan korusun size bağışlasın

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde senin gibi kolay doğum yaparız

sağolun kızlar...en kısa zamanda sizde doğum hikayelerinizi paylaşırsınız inşallah burada...Güzel haberlerinizi alırız sizlerinde inşallah...Apayrı bir duygu bu, Rabbim arzulayan herkese tattırsın inşallah...

Çok güzel anlatmışsınız kızlar.İnsan gerçekten çok duygulanıyor.Her doğum, ayrı bir hikaye...Allah yavrularınıza sağlık, sıhhat versin versin inşallah.

Canım çok güzel anlatmışsın Rabbim ayırmasın hiç sizi

canımm prensesinin öyküsü biz nazlı anneleri duygulandırdı galiba ,kendimi yerinde hissettim çok şükürki benim o anı yaşamama az kaldı darısı anne olmak isteyipte olamayanların başına olsun.Allahım kızını nazarlardan korusun anneciğine ve babacığına bağışlasın.

tuykuaziz duyguuğum,burda bütün anneler tek yürek oldu ,prensesinde kist olduğunu öğrendiğimizde üzüldük beraber dua ettik,2li 3 lü testlerde sorun yaşayanlara beraber sabır diledik,şimdi beraber sevinmenin zamanıdır ama ağlıyoruz yinede okurken ya kötüsü olsaydı diyoruz olmadı çok şükür prensesi aldın kollarına sağ salim.Allahım hayırlı ve analı babalı bir ömür nasip etsin.Bebeği ve seni öpüyorum.

MERHABA ARKADAŞLAR BEN PEK FAZLA KATILAMADIM ARANIZA AMA DUYURAYIM İSTEDİM 1 NİSAN CUMA GÜNÜ SEZERYAN İLE KIZIM DÜNYAYA GELDİ BİLENLER BİLİR BENİM 1.5 YAŞINDADA OĞLUM VAR ÜSTÜSTE HAMİLELİK BENİ ÇOK YIPRTATTI AMA ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM SAĞLIKLI KIZIM OLDU İSMİ BERRAK 3600 GR 50 CM. ALLAH HEPİNİZE KOLAY DOĞUMLAR NASİB ETSİN BEBEĞİ OLANLARADA GÖZÜN AYDIN DİYORUM.

Gözün aydın tatlım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizim başımızaa...Bakalım bizim minikler ne zaman gelecek...Beklemek çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…