2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

tiancu çok geçmişler olsun
rabbim oğlunu sana bağışlasın
moralini yüksek tut

komşumun kızı 33 haftalık doğdu ve şuan 3 yaşındaa
hiç merak etmee sağlıkla kavuşacaksın

Öyle içten anlatmışsın ki etkilenmemek mümkün değil.
İnşallah bir an önce bebeğiniz evinize gelir, kollarına alabilirsin.
Bu arada adını ne koydunuz?

ayy büyük büyük geçmiş olsun ben haziran annesiyim de okuyunca yazmadan edemedim dualrım sizinle ayy Rabbim yavrucugunuza tez elden kavuştursun sağlıcakla

canım çok etkilendim hikayenden ve çok duygulandım ortak yanımız şu benim kızım da 35+2 de dünyaya geldi benim kızımıda 3 saat kadar küvezde tuttular sonrasında yanıma getirdiler.şimdi sen hiç ama hiç endişelenme boyu ve kilosu maşşallah bebeğin çok iyi o yüzden en kısa zamanda çıkacaktır. benim kızımda 49 cm 3 kg doğdu şükür şimdi 1 aylık olmak üzere en kısa zamanda kollarına alacağına inanıyorum ayrıca dediğin gibi hayatta hiç birşey için plan yapmamak lazım ne kadar istesende herşey senin istediklerin dışaında gerçeklerşiyor...tekrar bebğin hayırlı olsun canım güle güle büyüt inş..

TIA NCU canim oncelikle cok gecmis olsun.bebeginiz hayirli olsun.hic uzme kendini eminim kisa zamanda bebegine kavusacaksin.dualarim seninle.

tiancu; Geçmiş olsun.
Allah analı babalı büyütsün inş.
Bebeğini en kısa zamanda kucağına sağlıkla al inş.

arkadaşlar sonunda ben de 38+5 te bebeğime kavuştum . 52 cm 3540 doğdu oğlum. spinal anestezi oldum. çoooooooooooooook memnun kaldım. iyi ki doktorum beni spinale zorladı. doğuracaklara öneririm.

arkadaşlar sonunda ben de 38+5 te bebeğime kavuştum . 52 cm 3540 doğdu oğlum. spinal anestezi oldum. çoooooooooooooook memnun kaldım. iyi ki doktorum beni spinale zorladı. doğuracaklara öneririm.

geçmişş olsn cnmm
allah analı babalı büyütsün inş.

yokmu hanii resmii
hiç koymuyorsunuzzz

hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.

Tebrikler cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.Darısı bizim başımıza...Ben biraz tırsıyorum şu aralar ama inş. o anda bir rahatlık gelir de bana kolaycana gelir kızçem

Son düzenleme:

gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütsün.

evet sıra ecrin kızımın doğum hikayesinde

bilenler bilir 2011 nisan anneleri arasında en problemli hamilelik geçiren anne adayı bendim,çünkü herşey gayet normal seyrinde devam ederken 3lü tarama testinin ayrıntılı ultrason incelemesinde bi gariplik vardı,dr bebeği incelerken sürekli aynı yer üzerinde gezdiriyordu cihazı,'kötü bişey mi var? ' dedikçe hayır cevabı almak için can atıyodum resmen,en sonunda yapılan bir sürü inceleme sonunda kızımın o küçücük akciğerinde akciğerin tamamını kaplayan kistler tespit edildi,sonrası zaten kabus gibiydi,fakülte hastanelerinde resmen süründük desek yeridir bir sürü prof. ,cocuk cerrahı,kadın doğum uzmanları tarafından sürekli kontrol altındaydım. başta kistler çok büyüktü,dr lar sürekli bebeği kaybetmekten bahsediyorlardı,inanın bunları yaşamak berbat bi duygu,her kontrole gittiğimde eve hasta dönüyordum,ağlamaktan başka bişey yapamıyordum,sonra bebeğim büyüdükçe kistler büyüdü,artık patlama riski çok yüksekti ve kistler patlarsa bebeği kaybetmek kaçınılmaz deniyordu,hergünüm dua etmekle geçti ve çok şükür son 1 ayda kistler anlamadığımız bi şekilde küçülmeye başlamıştı,artık ameliyat olmaz deniyordu,moralim düzeldi ve düzeldikçe haberler iyi olmaya başladı. eşimle son anda doğumu yaşadığımız şehir olan kocaeli de değil ailelerimizin yanında yani bursa da yapmaya karar verdik. büyük bi risk aldık aslında son anda dr ve hastane değiştirerek ama yapacak bişey yoktu bursada doğum sonrası yanımda birilerinin olması lazımdı çünkü neyle karşılaşacağımızı bilmiyorduk bursa ya geldim burda çok iyi bi kadın doğum uzmanı ile kontrollere başladık,dr bu kistlerden bişey olmaz dedi ve doğumu fakülte yerine doğumevinde yapmaya karar verdim. yapılan çatı kontrolunde sezaryan olmam gerektıgı anlasıldı ve 27 mart gününe karar verdik doğum için. o gün geldiğinde aptal gibiydim,ne heyecan ne korku ne stres hiç bişey hissetmiyordum. hastaneye geldik ve annemi gördüm başladım ağlamaya,o ana kadar meğer ne kadar dolmuşum,annemi görür görmez saldım kendimi,yatış işlemlerim yapıldı herkesle vedalaştım bi görevli aldı beni asansöre bindik,öksüz gibi hissettim kendimi ve ben hala ağlıyorum ama neden bilmiyorum,sadece kızıma bişi olursa hayal kırıklığı yaşarsam ne yaparım diye düşündüm durdum hep lavman ve sonda takıldı,tahlıller yapıldı ve ameliyathane önünde dr umu gördüm bana nasılsın dedi,tek söylediğim 'korkuyorum' oldu,zaten sonrasında hem masaya kadar yürüdüm hem korkuyorum dedim masaya yattım anestezi uzmanı geldi bişeyler sordu onada korkudan bayılcam anesteziye gerek kalmıcak dedim,tamam yapmayalım o zaman diyip güldü,arkada müzik olarak ta ankara havası çalıyodu,kafam allak bullak oldu ne biçim yer burası dedim,soğuk mu onu bile anlamadım korkudan bi ara dr um birine benım kızımı anlatıyodu 'daha dıkkat edın kontrolde kisti var bebeğin' falan dedi,onu duyunca acayip rahatladım dr unutmamış aklında diye ben hep bekledim hani narkoz verilcek sayı say denilcek diye ama nerdeeee gözümü bi açtım bi odada yatıyorum,hemşire bana 'nefes al' diye bağırıyodu,o zaman anladım herşey bitti,ama kızım nerde bişey oldu mu bilmiyorum,ağzımda maske varken hemşireye yaşıyor mu diye sordum,kolumdaki bilekliği okudu ve yaşıyo merak etme dedi,gözlerim bulanık görüyodu ama sonra yarım saat boyunca kolumdaki bileklikte ne yazdığını okumaya çalıştım ve okudum 'CANLI' hayatımda belkide okuduğum en güzel kelimeydi,iyice ayılınca benı görevliler aldı odaya götürmek için yola çıktık,annemlerin sesini duydum,ben arkalarından geçiyorum onlar bi yere bakıyolar beni görmüyolar,çok sinir olmuştum,sonra biri farketti beni geçerken herkes o anda bebeğime bakıyormuş ondan beni görmemişler,kıpır kıpırmış sağlıklıymış,onlar ayaküstü bana anlattıkça ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,sonrasında bebeğimi işi garantiye almak için çocuk hastanesine gönderdiler ve 3 gün sonra bal kızımı kollarıma verdiler,dr lar kist diye bişey görememişler,büyük ihtimalle doğum sırasında yok olmuş dediler,halbuki bizim tek korkumuz doğumda kistlerin patlayıp sıkıntı yaratmasıydı ama çok şükür rabbime korktuğumuz gibi olmadı. güzel kızım Ecrin'im kollarımda,sağlıklı ve sürekli gülümseyen bi bebek. doğuma girerkende çok dua etmiştim şimdide 'ALLAH İSTEYEN HER KULUNA BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH'...
Biraz uzun oldu ama bizimde hikayemiz bu,hazır Ecrin'im uyurken yazayım dedim,ama olayı abarttım sanırım biraz,daha anne olmayan arkadaşlarıma hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim...

Canım zor günler atlattın ama geçti hepsi çok şüküür.
Sana iki kere geçmiş olsun.
Kızına da maşallah
Sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

canım benım gozunaydın çok şukur sorunsuz atlattın ınan okurken çok duygulandım allah analı bablı buyutsun bebışını

canım mahfettin beni ya hele o "canlı" kelimesine okuduğun an göz yaşlarımı tutamadım canım geçmiş olsun darısı bizim başımıza

Duygucum çok güzel anlatmışsın duygulandım okurken canım Rabbim evlatlarımızın hep güzel günlerini göstersin bize yüzlerindeki gülümseme hiç eksilmesin...
Bu arada ben hala doğum hikayemi yazmadım farkındayım en kısa sürede ekleyeceğim inşallah

Duygucum gerçekten okurken tüylerim diken diken oldu...Çok zor günler geçirdin ama hepsi geride kaldı eşinle, bebeğinle nice mutlu,sağlıklı bir ömür diliyorum size...

canım allah analı babalı büyütsün öncelikle,inşallah en kısa zamanda senınde yavrun koynunda uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…