2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın. artık eskisi gibi imkansızlıklar yok eminim bebeğin sağlıkla olması gereken kilosuna ulaşacaktır. sen biraz üzüleceksin yıpranacaksın ama herşey miniğinin sağlığı için...sen bebeğin için güçlü ol yeter dualarımız seninle....

cnm allah sağlıcakla doyasıya kucağına almanı nasib etsin.inşallah en kısa sürede olması gereken kiloya ulaşır.

canim 1kilo 100 gram dedi ultrasonda,
ve 1140 gram olarak dogdu

Allah yardımcınız olsun canım...Rabbim'in de izniyle herşey yolunda gidecek...Bebişin kilolarını alıp annesine kavuşacak...Kendini sende üzme...Tıp artık çok ilerledi...Bol bol dua edelim canım...

canım hayırlı olsun bebeğin inş yakın zamandada kucağına alırsın..hiç üzülme bebekelr kendilerini çabuk toparlıyorlar kilosuna ulaşınca bebişin kollarında oalcak...

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce evine götürürsün yavrunu canını sıkmamaya çalış bak sonra sütün de etkilenir. bolca emzir ki hemen düzene girsin minik. tebrik ediyorum. Rabbim yardımcın olsun

keykey canım öncelikle çok geçmiş olsun bebişini saglıkcakla evine yuvana getirmek nasip olsun canını sıkma inşallah tez zamanda normal kilosuna ulaşır bebeğin dua et bol bol Rabbim yardımcın olsun

Şuana kadar doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Allah kendilerine ve bebklerine sağlık versin. Nisan bebeklerimiz yavaş yavaş doğmaya başladı bakalım sıra kimde...

Gözün aydın canım..Allah analı,babalı,sağlıklı büyümesini nasip etsin..Darısı bizlerin başına ..

Kıyamam ya..Size baya bir süpriz oldu..Dualarımız sizinle..Sağlıkla bebeğini kucaklayıp eve getirmeni diliyorum..

Bayans sizinde bebişiniz hayırlı olsun:)Bol bol koklayın bebişlerinizi..Allah bundan sonrada sağlık,huzur versin..Darısı başımıza ..

Aceleci nisan bebişlerimize ve annelerine sağlık diliyorum.. Acele edip annelerini telaşlandırdılar ama inşallah sağlıklı gülücükleriyle bunların hepsini unutturup yuvalarına neşe saçacak minik yavrularımız

canım bebekler dış ortamda anne karnından daha hızlı kilo alıyorlarmış inşallah kızın kendini çabucak toparlayıp annesinin kucağında olacak sen kendini üzme.dualarımız seninle....

sagolun arkadaslar Allah razi olsun hepinizden
insallah cabuk toparlayacak kendini cok sukur buyuk bi saglik problemi yokmus kizimin
sadece verdikleri sutu midesi iyi hazmedemiyor radyo cekmisler temiz cikti,
azalttilar sutunu ve bugun kendi sutumu verdiler ilk defa, insallah annesinin sutu iyi gelicek ciger pareme
tekrar tesekkur ederim arkadaslar desteklerinizden dolayi hepinize hayirli dogumlar diliyorum.

keykey canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.Bebişin sağlıkla evine dönecek inşallah.

.............................

Son düzenleme:
Cnm benim öncelikle gözün aydın.Maş kızına da tabii toparlanacak dualarımız onunla.Annesinin sütünü içince daha bir hızlı olur gelişimi hayırlısıyla.Sen kendini hiç üzme bol bol dua et tatlım.Rabbim sizi bir an önce kavuştursun inş

keykey gecmis olsun cnm, dualarim bebeginle, cabucak toparlar kuzun insallah.
bu zamanda 500 gram agirligindaki parmak bebekleri bile yasatiyorlar, allahin izniyle cabucak atlatir bebegin bu durumu, hic merak etme annesi.
allah anali babali büyütsün .

günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.

3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.

canım dualarımız seninle sağlıkla büyüyecek inşalalh minik kuşuncanım

canım sende güle güle büyüt oğluşunu sağlıkla büyüsün meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…