- Konu Sahibi cimcimenaz
-
ya gerçektenmi??bak bana da bi umut doğdu şimdi. ben çatlaklara artık yapılacak bişey yok diye biliyordum. ben de bugün 35+5 im 7-8 kilo aldım. çok almama rağmen çatladım maalesef. ben de araştırayım bakayım
catlaklari yok etmeye ümitlenmeyin bosuna. arastirmadigim yöntem kalmadi..
bu konuda TIP henüz o kadar ilerlemis deil, anca gecici ve ya tamamen yok olmayan sonuclar alinabiliniyor.
hii birde microneedling diye bisey var, ilginizi cekerse...
ama dedigim gibi 100 de 100 etkili bir yöntem yok..
birde lazer yöntemi var ki bi dünya para.. garantisi bile yok gideceginin.
ondada diger benzeri yöntemlerde oldugu icin deriye zarar verilip yeniden olusmasi saglaniyor.
bende bu konuda cok üzüntü yasadim,karnimda o kadar cok catlak var ki, zayiflayinca o deri assagi sarkiyor, berbat bir görüntü.
ama napalim.. deger findiklar icin..
Pikiniye elvedaa
sanırım bu konuda şükretmeliyim.iç bacağımda ergenlikten kalma çatlak var.hamilelikte sadece simit bölgemde çok az çatlak oldu.bunda hiç yok.genetik sanırım annemdede 1 tane çatlak yok
selülitim oldu benim ama o gidici bişey takmıyorum hiç
bio oil alıcam ben de. ama lierac için de aynı şeyi söylediler. cıx fayda etmedi. günde 5 defa yağlandım. kışın 4 litre kadar su içiyorum. hatta fazla su içtiğim için çok rahatsız oluyorum. ama işe yaramıyor. genetik diycem 4,5 kilo doğuran 25 kilo alan ablamda tek çizik yok. anneme çekmişim maalesef. ama o bile bu kadar değil diyor. en son bi doktor fazla vitamin kullananlarda oluyor demiş. bana uyan tek bahane bu. tüp bebek diye fazla özenen doktorumun vermediği vitamin kalmadı. ondan mı acepKlubümüze hoşgeldin. Ben de aynı şekilde ilk hamileliğin 8-9. ay arasında çatladım. Karnımdan nefret eder oldum. Şimdi bio oil, derma roller forumlarında gezinip duruyorum. Bio oil iyi geliyormuş galiba. Kullananlar memnun. Doğumdan sonra bio oil'le derma roller alıp bu illetten kurtulmaya çalışacağım. Azimli ve kararlıyım. Seni de beklerim.
anaaaaaaaaaaaaaam ben de senin resimlerine bakar bakar özenirdim. ne sıkı vücudu var hiç çatlağı yoktur diye. üzüldüm gızzzzzzzcatlaklari yok etmeye ümitlenmeyin bosuna. arastirmadigim yöntem kalmadi..
bu konuda TIP henüz o kadar ilerlemis deil, anca gecici ve ya tamamen yok olmayan sonuclar alinabiliniyor.
hii birde microneedling diye bisey var, ilginizi cekerse...
ama dedigim gibi 100 de 100 etkili bir yöntem yok..
birde lazer yöntemi var ki bi dünya para.. garantisi bile yok gideceginin.
ondada diger benzeri yöntemlerde oldugu icin deriye zarar verilip yeniden olusmasi saglaniyor.
bende bu konuda cok üzüntü yasadim,karnimda o kadar cok catlak var ki, zayiflayinca o deri assagi sarkiyor, berbat bir görüntü.
ama napalim.. deger findiklar icin..
Pikiniye elvedaa
ne kadannn az almış bu nisan anneleri..doğumdan sonra üfül üfül gezeceksiniz maşallah..
32 + 0 14 kilooooooo:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?