2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi


Biraz genetik biraz tam yağlanmama, su az içme ile ilgili galiba. Benim de fay hattı gibi. Çok fena. Bu hamileliğimde sanki daha da büyüdüler.


Haklısın %100 geçiren bişey yokmuş. Ama bana çok mantıksız geliyor. İşe yarar bişey olmalı. Bio oil'i kullananlar azaldığını söylüyor. Göze görünmese bile yeter. Benim de karnım sarkık, pörsük iğrenç bir görüntüdeydi. Yeniden hamile kaldım da biraz rahatladım ama yakındır aynı görüntü ile başbaşa kalacağım. Kocamın dokunmasından bile utanıyorum acaba aklından ne geçiriyordur diye düşünüyorum. Evet çocuk sahibi olmak çok güzel herşeye değer ama bu da insanın psikolojisi bozuyor.
Çatlak forumu değil ama ilgilenenler için bir krem önereceğim yine. Galenic diye bir markanın çatlak onarıcı kremi var. 2 çeşit. Kullananlar yine şok oldum acayip iyileşti falan diye yorum yapmışlar. Zaten üreticileri de %86 iyileşme diye iddalılar. Ancaaaakkk bu krem emzirme ve hamilelikte kullanılmıyor. TR'deki satıcılar emzirme dönemi ile ilgili bişey söylemiyor ama yurtdışındaki açıklamalarda kullanmayın diye yazıyor. O yüzden emzirirken sakın kullanmayın derim.
 
sanırım bu konuda şükretmeliyim.iç bacağımda ergenlikten kalma çatlak var.hamilelikte sadece simit bölgemde çok az çatlak oldu.bunda hiç yok.genetik sanırım annemdede 1 tane çatlak yok
selülitim oldu benim ama o gidici bişey takmıyorum hiç
 
ayyy bi dünya sey yazdim , efe sayfayi kapatti iyi mi

simdi tekrar yazamam hepsini ama ipegimu sana bisey söylemek istiyorum cnm, ben esim ne düsünür diye hic takmiyorum. sonucta onlarin canindan bi can dünya ya getirdigimiz icin böyle olduk.
karisini seven bir e$ de o pörsük göbegi görünce .. iyy cok igrencmis diyecegini sanmiyorum.

allah baska dert vermesin.. aminnn :))))

tüh yha.. neler neler yazmistim p

 

Evet genetik kesinlikle, biz 3 kardeşiz annemde bi çizik bile yok, bende de yok, daha olmadı çok şükür.. inşallah bundan sonra da olmaz
 
bio oil alıcam ben de. ama lierac için de aynı şeyi söylediler. cıx fayda etmedi. günde 5 defa yağlandım. kışın 4 litre kadar su içiyorum. hatta fazla su içtiğim için çok rahatsız oluyorum. ama işe yaramıyor. genetik diycem 4,5 kilo doğuran 25 kilo alan ablamda tek çizik yok. anneme çekmişim maalesef. ama o bile bu kadar değil diyor. en son bi doktor fazla vitamin kullananlarda oluyor demiş. bana uyan tek bahane bu. tüp bebek diye fazla özenen doktorumun vermediği vitamin kalmadı. ondan mı acep dermaroller bana göre değil o kadar cesaretli değilim maalesef..
anaaaaaaaaaaaaaam ben de senin resimlerine bakar bakar özenirdim. ne sıkı vücudu var hiç çatlağı yoktur diye. üzüldüm gızzzzzzz microneedling zaten dermaroller ama bende onu yapcak cesaret yok.derim çok hassas hayatımda 4-5 defa anca ağda yapmışımdır. yaşasın lazer epilasyon. dermaroller en son yapacağım şey olur heralde. pikiniden zati vazgeçtim mayo şort mini etekler dolaba bari diz ortası etek olsun yaaaa :95:
 
36+6 da bu sabah 57.6 yı gördümm... yaniiii sabahları 12.5 akşamları isee 13 kilo almış oluyorumm sanırsam offff offffff:)
 
ne kadannn az almış bu nisan anneleri..doğumdan sonra üfül üfül gezeceksiniz maşallah..

ya onu çok merak ediyorum doğumda kaç kilo gider acaba? ablam 4,5 kilo doğurdu. doğumda 6 kilo verdi. sonrasında da iki kilo geri kalan kiloyu rejimlerle felan verdi. 25 kilo alınca biraz uzun sürdü rejimi :90: ama o kadar az verirsek çokta üfül üfül gezemiyeceğiz sanırım.
 
kızlar benim 2. hamileliğim.çok şükür bu sefer de çatlak yok göbişimde. yağ kullanmadım. 3-5 kez nemlendirici sürmüştüm sadece. biraz önce tartıldım 63.6 kiloyum. 13 kilo civarı almışım.
 
Çatlak olmayanlar çok şanslı. Evet bence de yapı meselesi. Artık olan oldu yapacak bişey yok. Azaltmaya bakacağız o kadar.
Kızımda doğuma girmeden önce 68 kiloydum. Doğurdum ertesi gün merakımdan çıktım tartıya. 8 kilo gitiştir diye bir baktım anaaaa 4 kilo gitmiş. Çocuk zaten 3640 doğmuştu. Sonra her gün bakıyorum yarım kilo falan derken hızla gitti kilolar. 11 kilo 40 gün içinde gidiyor. Bu genelde herkeste aynı. Çocuk 3 kilo civarında, kanama ile fazlalıklar gidiyor, ödem inmeye başlıyor, vücut su kaybediyor. Bunların hepsi yaklaşık 11 kilo yapıyor. Kalandan 2 kilo çoook yavaş gidiyor. Hepsinden kalan o lezzetli yediğimiz, aşerdiğimiz şeyler oluyor. İşte onlar biraz zor gidiyor.
 
36+6 13 kilodayım ama kesin 15le bitiririm çünkü hiç ama hiç doymuyorum:18::18:
 
Son düzenleme:
Bugun doktor kontrolu vardi olctuler.
60.8 kilo ile hamile kaldim simdi 33+6da 71.2 kilo olmusum.
Toplamda 10.5 kilo yani, normalmis.
 
35+6 da 14.2 doktorcuğum dudaklarını ısırıp kafasını iki yana sallayınca iştahım kaçıyor ama eve gelince her şeyi unutuyorum :76::76:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…