2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

35 haftamıza 6 kilo ile girdik. bu ay 900 gr almışım. bundan sonra hızla alırım sanırım çünkü doymamaya başladık artık.gece 4 te kalkıp fare gibi dolanıyoruz mutfakta

34+3 ve sabah tartıda 12.kilomla tanıştım şu son 1 haftada 1,5 kg fena yani((allah sonumu hayır etsin...

35+1 de 13 kilo aldık. son 5 kiloyu bebişimin zayıflığını bana bağlayanlar yüzünden aldım. yemem bi tek bana yaradı. bebişim yine küçük kaldı. demek ki annenin kilosu ile bebişin kilosu arasında bir orantı yokmuş. bunu geç öğrenmem de kötü oldu sanki

bugün itibariyle 34+3=35.haftamizda 67 kilo olmusum.yola 56 ile cikmistik ve 11 kilo almis bulunmaktayim bakalim sonuna kadar ne olucak..halande 5 haftamiz daha var hayirlisi

35 haftamıza 6 kilo ile girdik. bu ay 900 gr almışım. bundan sonra hızla alırım sanırım çünkü doymamaya başladık artık.gece 4 te kalkıp fare gibi dolanıyoruz mutfakta

6 kilo mu Dreamer sen ne diyorsun yaa o 16 de mi bizi kandırıyorsun

baştan beri 16 kilo almışım şu anda 32+2 ci haftamdayım bakalım nereye kadar gideceğim:18:
56 ile başladım şuanda 72 kiloyum

Son düzenleme:
32+4'teyken 15 kilo almıştım. Rekor bende galiba. Üzerine kesin 1-2 kilo daha almışımdır. 51 ile başladım 67 oldum galiba. Yarın sabah yine bakacağım. Görenler kilo almamışsın diyor tartı 15-16 kilo aldın diyor. Neremde toplandılar ben de anlamadım.

canım göbek gidince nerde toplandığı açığa çıkıyor maalesef. şimdi göbek kocaman olduğu için göz yanılması oluyor. inşallah sağ salim bebişleri kucağımıza aldıktan sonra bu kiloları kısa zamanda verirriz.

aynen simtene katılıyorum.bende 18 almıştım toplamda ilk hamilelğimde..herkes belli olmuyor dedi çünkü göbek olabildiğince büyük diğer yerler dikkat çekmiyor.ama doğumdan sonra o kötü görüntüyle karşı karşıya kalıyorsunuz..ortaya çıkıyor fazlalıklar

32+4 9 kilo 52 ile başladım 61 oldummmmmmmmmmmmm son zamn hızlı alnyr dyrlardı anladım bzzat sahit oldum :44:

aa gercekten ebn 12 biçmiştim daha da alablrz yanii ha

valla ben 12 ile bitireceğime hiiiç ihtimal vermiyorumcnm bünyemi biliyorum inşallah sen bitirirsin.zaten 9.5 aldım desem kalıyor geriye 2.5 kilo.
buda yuvarlak hesap 3 haftada 1 kilo demek.çok zorrrrr
ben zaten haftada kesin 500 alıyorum.

bu topiğin en şişmanı benim.üstüme tanımam.dur bi hesaplim bakim kaç kilo aldım.1 2 3 4 5 6 7 ............... he he bu sayılar böyyyle uzar gider eveeet toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım.35+1 deyim bebeğim 5 gün önce 2710 gramdı.

kızlar gerçekten fazla yemiyorum.az ama sık sık yiyorum.ama şuda bir gerçekki faydalı besinler tüketiyorum.doktorum aslında kızıyor ama yediklerim bebişimede yaradığı için fazla karışmıyor.ilk kızımdada tam 30 kilo almıştım.ve bir senemi almıştı bu kiloları vermek.amaaaaannnnnn napim açım işte açım açııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay bende gecn şubat annelerine bakyrm kaç kişlo werdk doğmdan sonra dye başlk açmşlar o kadr hızlı weryrlar ki şaştm kaldm walla bende dedm yemeye dewam kıızm bak werlyrmş

biz karadenizliyiz.annemi şimdiden tembihliyorum.bak anne öyle bol tereyağlı kuymaklar falan yapmak yok.oda ben şimdiden senin menünü hazırladım kızım diyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…