- Konu Sahibi cimcimenaz
-
kızlar yanlış yazmışım 32+6 olucaktıgün itibari ile 33+6 yım..70,60 kg olmuşum..başlangıçtan bu yana 10 kilo aldım
35 haftamıza 6 kilo ile girdik. bu ay 900 gr almışım. bundan sonra hızla alırım sanırım çünkü doymamaya başladık artık.gece 4 te kalkıp fare gibi dolanıyoruz mutfakta
32+4'teyken 15 kilo almıştım. Rekor bende galiba. Üzerine kesin 1-2 kilo daha almışımdır. 51 ile başladım 67 oldum galiba. Yarın sabah yine bakacağım. Görenler kilo almamışsın diyor tartı 15-16 kilo aldın diyor. Neremde toplandılar ben de anlamadım.
32+4'teyken 15 kilo almıştım. Rekor bende galiba. Üzerine kesin 1-2 kilo daha almışımdır. 51 ile başladım 67 oldum galiba. Yarın sabah yine bakacağım. Görenler kilo almamışsın diyor tartı 15-16 kilo aldın diyor. Neremde toplandılar ben de anlamadım.
32+4 9 kilo 52 ile başladım 61 oldummmmmmmmmmmmm son zamn hızlı alnyr dyrlardı anladım bzzat sahit oldum :44:
bende 9 kilo almış bulunmaktayım hatta 9.5 kilo...alınıyor son zaman yaaa.ne yaparsan yap
canım sennle kilomuz da haftamz da aynı gidiyor galibasence kaçla bitircez
7-8 haftamız kaldı ben 15 biçtim bakalım.ama inşallah daha az olur
aa gercekten ebn 12 biçmiştim daha da alablrz yanii ha
bu topiğin en şişmanı benim.üstüme tanımam.dur bi hesaplim bakim kaç kilo aldım.1 2 3 4 5 6 7 ............... he he bu sayılar böyyyle uzar gider eveeet toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım.35+1 deyim bebeğim 5 gün önce 2710 gramdı.
kızlar gerçekten fazla yemiyorum.az ama sık sık yiyorum.ama şuda bir gerçekki faydalı besinler tüketiyorum.doktorum aslında kızıyor ama yediklerim bebişimede yaradığı için fazla karışmıyor.ilk kızımdada tam 30 kilo almıştım.ve bir senemi almıştı bu kiloları vermek.amaaaaannnnnn napim açım işte açım açııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?