2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

ay bende gecn şubat annelerine bakyrm kaç kişlo werdk doğmdan sonra dye başlk açmşlar o kadr hızlı weryrlar ki şaştm kaldm walla bende dedm yemeye dewam kıızm bak werlyrmş

aynen ya bende şaştım ve çok özendim bende öyle olmamıştı..bundada çok istiyorum hemen vereyim ama bir kere gördük olmuyor :)) çok fazla heveslenmemem gerekiyor benim.
bu arada perşembe gitcemd ra o zamana kadar tartılmayı düşünmüyoırum.10 kiloyu geçtim diye korkuyorum

ay bende braktm kaç gundr boşwerr daha strese gryr insan tartldkça haftda hatta 10gune bir yeter bundan sonra tartlma bna

30+5 te 11 kilo
62yle hamile kaldım şimdi 73üm ama ben kilolarımın yarıdan fazlarsını ilk 4 ayda aldım

33 artı 2 de 74 kiloyum 2,5 haftada 1 kilo, artık 12 yi gördüm ben ama dikkat ediyorum son aya kadar en fazla 15 olurum diyorum

Sormayın, arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı, hem de sezeryan oldu.13 kilosu gitmiş şimdiden.O 18 kilo falan almıştı toplamda.Bir de sezeryanda verilmiyor falan derler.

Sormayın, arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı, hem de sezeryan oldu.13 kilosu gitmiş şimdiden.O 18 kilo falan almıştı toplamda.Bir de sezeryanda verilmiyor falan derler.

ya heralde bünye meselesi yada şişlik falanmı acaba:26:

ben ilk doğumumdada normal doğumdu 87 ile girdim 76 falandım çıktığımda.gerçekten hiç belli olmuyor.

ah ahhh hamile olmadan öce 71 kiloydum sonra acayip kilo aldım hiç kilo kaybı yaşamadm ben 2. ayda 76 olmustum 3. ay 79 şimdi 8. ayın sonundayım 96 yım nolcak kilocuklarım bilmiyorum

Ani bir atakla 18 kiloya ulaştım. Son ay kızımda hiç kilo almamıştım o 1 kilo almıştı. Bakalım bu ay ne olacak?
Bu arada arkadaşlar öyle kiloya fazla takılmayın derim. Doğumdan sonra haftada 2 kilo veriliyor. Tam hatırlamıyorum ama ilk 11 kilo şıp diye gidiyor. Üzerine 2 kio da çok yavaş gidiyor. Kalan size ait oluyor. Ama o uykusuzluk yok muuuuu? Adamı kürdana çeviriyor. Ben kızıma 53 ile hamile kaldım. O 14 aylıkken oğluma 51 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 68 kiloyum. Yani kızımı doğurduğum kilodayım. İnşallah 54'ten aşağı inmem artık. Yani 14 kilo versem yeter. Zayıflık da kötü herşeyin kararı.
Emzirmek de acayip kilo verdiriyor. Ama öyle günde 1-2 kere azıcık değil. Bazılarına bakıyorum da daha doğurmadan biberonu mamayı eve koyuyorlar. Çok yanlış bence. Bir kere beyininizi sütüm yok olmayacak diye şartlandırırsanız ne yerseniz yiyin o süt gelmez. Emzirdikçe süt gelir ve artar. Kızıma biberonu, oğluma 20 haftalık hamileyken verdim. Bağışıklığı çok güçlü maşallah. Oğlum da inşallah emer. Ben uykusuzluğa razıyım. Onlar iyi olsunlar yeter.

Maaşallah canım kızına, inşallah benimki de emer güzel güzel, hiç istemiyorum mama yemesini bol bol sütümüz olur inşallah
ben de 35. haftadayım 14 kg. aldım ama artık fazla almam heralde 15 le bitse çok iyi olurdu..

başlarda çok az kilo alan ben bebişim büyüsün diye yemeğe yüklenince maalesef toplamda 13 kilo almış oldum.doğumdan sonra çabuk veririz diyenlere hem özeniyorum hem de inanmak istiyorum.diğer doğumlarımda çok zor vermiştim(verememiştim desem daha iyi olur)ama bu sefer ben de kararlıyım .hep beraber vereceğiz kiloları inşallah...

Eğer sağlık sorunun falan yoksa neden olmasın ki. Kilo dediğin nedir yahuuu. Onu kafanda büyüttükçe daha kalıcı oluyor. Küçük bir mesele gibi bak. Kaç evladın var bilmiyorum ama sayısı 2'den fazla olacak anladığım kadarıyla. Bu kadar çocukla bişey kalmaz. Ben hamileliğimin ilk zamanlarında kızımı hergün parka götürüp 2 saat pusetle uyutacam diye dolaştırmaktan hiç kilo almamıştım. 4 ay böyle gitti neredeyse. Dr'um kızıyordu masus killlo almıyorum sanıyordu. Puset işi bitti ben hooop şiştim. Meğer ne kadar çok yakıyormuşum. Hareket arkadaşlar. 1 küçük çikolata yiyip oturacağınıza 1 paket yiyip dolaşın bol bol.

2 çocuğum var bu 3. inşallah.ben bekarken haddinden fazla zayıftım ve hep kilo almam için uğraşılırdı.O yüzden doğum sonrasında kilo vermek gibi kaygılarım olmadı ve bir de baktım ki ben kilolu bir bayan oluvermişim. şimdi kilo vermeyi hedefliyorum inş. da başarırım.

toplamda 15 kilo aldım. kiloyu taktığım yok. verilir. ancak bu çatlaklar bnei öldürdü. karnım felaket ötesi. üst bacağımdan dizlerime kadar da çatladım. tek umudum bu iki haftada bacaklarıma inmemesi. artık bikini felan asla giyemem bari diz ortası etek giyebileyim

Yapın zayıfsa yine zayıflarsın. Neden bünyen birden değişsin ki. Bunu bence araştır. O zaman eski haline daha rahat dönersin.

Klubümüze hoşgeldin. Ben de aynı şekilde ilk hamileliğin 8-9. ay arasında çatladım. Karnımdan nefret eder oldum. Şimdi bio oil, derma roller forumlarında gezinip duruyorum. Bio oil iyi geliyormuş galiba. Kullananlar memnun. Doğumdan sonra bio oil'le derma roller alıp bu illetten kurtulmaya çalışacağım. Azimli ve kararlıyım. Seni de beklerim.

ya gerçektenmi??bak bana da bi umut doğdu şimdi. ben çatlaklara artık yapılacak bişey yok diye biliyordum. ben de bugün 35+5 im 7-8 kilo aldım. çok almama rağmen çatladım maalesef. ben de araştırayım bakayım

Son düzenleme:
catlaklari yok etmeye ümitlenmeyin bosuna. arastirmadigim yöntem kalmadi..

bu konuda TIP henüz o kadar ilerlemis deil, anca gecici ve ya tamamen yok olmayan sonuclar alinabiliniyor.

hii birde microneedling diye bisey var, ilginizi cekerse...

ama dedigim gibi 100 de 100 etkili bir yöntem yok..

birde lazer yöntemi var ki bi dünya para.. garantisi bile yok gideceginin.
ondada diger benzeri yöntemlerde oldugu icin deriye zarar verilip yeniden olusmasi saglaniyor.

bende bu konuda cok üzüntü yasadim,karnimda o kadar cok catlak var ki, zayiflayinca o deri assagi sarkiyor, berbat bir görüntü.
ama napalim.. deger findiklar icin..

Pikiniye elvedaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…