- Konu Sahibi cimcimenaz
-
ay bende gecn şubat annelerine bakyrm kaç kişlo werdk doğmdan sonra dye başlk açmşlar o kadr hızlı weryrlar ki şaştm kaldm walla bende dedm yemeye dewam kıızm bak werlyrmş
aynen ya bende şaştım ve çok özendim bende öyle olmamıştı..bundada çok istiyorum hemen vereyim ama bir kere gördük olmuyor :)) çok fazla heveslenmemem gerekiyor benim.
bu arada perşembe gitcemd ra o zamana kadar tartılmayı düşünmüyoırum.10 kiloyu geçtim diye korkuyorum
30+5 te 11 kilo
62yle hamile kaldım şimdi 73üm ama ben kilolarımın yarıdan fazlarsını ilk 4 ayda aldım
Sormayın, arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı, hem de sezeryan oldu.13 kilosu gitmiş şimdiden.O 18 kilo falan almıştı toplamda.Bir de sezeryanda verilmiyor falan derler.
ya heralde bünye meselesi yada şişlik falanmı acaba:26:
ben ilk doğumumdada normal doğumdu 87 ile girdim 76 falandım çıktığımda.gerçekten hiç belli olmuyor.
başlarda çok az kilo alan ben bebişim büyüsün diye yemeğe yüklenincemaalesef toplamda 13 kilo almış oldum.doğumdan sonra çabuk veririz diyenlere hem özeniyorum hem de inanmak istiyorum.diğer doğumlarımda çok zor vermiştim(verememiştim desem daha iyi olur)ama bu sefer ben de kararlıyım .hep beraber vereceğiz kiloları inşallah...
2 çocuğum var bu 3. inşallah.ben bekarken haddinden fazla zayıftım ve hep kilo almam için uğraşılırdı.O yüzden doğum sonrasında kilo vermek gibi kaygılarım olmadı ve bir de baktım ki ben kilolu bir bayan oluvermişim. şimdi kilo vermeyi hedefliyorum inş. da başarırım.
toplamda 15 kilo aldım. kiloyu taktığım yok. verilir. ancak bu çatlaklar bnei öldürdü. karnım felaket ötesi. üst bacağımdan dizlerime kadar da çatladım. tek umudum bu iki haftada bacaklarıma inmemesi. artık bikini felan asla giyemem bari diz ortası etek giyebileyim
Yapın zayıfsa yine zayıflarsın. Neden bünyen birden değişsin ki. Bunu bence araştır. O zaman eski haline daha rahat dönersin.
Klubümüze hoşgeldin. Ben de aynı şekilde ilk hamileliğin 8-9. ay arasında çatladım. Karnımdan nefret eder oldum. Şimdi bio oil, derma roller forumlarında gezinip duruyorum. Bio oil iyi geliyormuş galiba. Kullananlar memnun. Doğumdan sonra bio oil'le derma roller alıp bu illetten kurtulmaya çalışacağım. Azimli ve kararlıyım. Seni de beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?